Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor mersi de sfaturi.

Claudia74,
cum mai sa ma urc cu pruncu in bus??????!!!!! Atatea ore, nu e confortabil deloc, opriri nu se fac la cerere asa ca vom zbura. Am vb acuma seara cu dl sot si plec eu si gaza la inceput de iulie, el vine sa ne ia la inceput de august si mai stam toti trei 2 saptamani. IU-HU! O sa caut sa rezerv repede bilet sa nu ne ma razgandim.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ceska, ei lasa ca el doarme,numai tu te sacrifici si stai in picioare toata noaptea asa cum am facut eu el nici nu stie cand am ajuns la tm .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Deci daca copilul are reisepass sau are domiciliul aici deja nu te mai intreaba nimeni nimic la vama si daca ai noroc nici nu iti cere actele macar:))

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

O dedicatiune nu face nimeni,mai sa fie,imi place italianu :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Grazie!!1 pe mine m-au atins la coarda sensibila!
Ma duc sa-l culc pe Matei , ca astazi nu a dormit deloc , si zdrentee..! Poate mai revin !

Mergi la inceput

Codruta mai ai vreo sticla de Cotnari ,bag-o la rece,ups eu nu am voie,iau antibiotic deja .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Claudia74,
poate Andi al tau doarme snur si e cuminte al meu nu! Asa ca vom zbura.

Eu am o bere fara alcool, rece, in pivnita, merge? Acuma merg dupa ea sa mai aduc una Claudia?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Seara buna fetele!!! culcati copiii,barbatii si dati drumul la caini.faceti ceva pop-corn si niste ce mai vreti ca au aparut amantele pe forum.

Mergi la inceput

Da Francesko ada mai una dar nu bas rece,daca e si Timisoreana e si mai bine,crezi ca Andi e cumninte vai,vai ca il stia tot busul pe la toti umbla dar noaptea a dormit si dim pe 8 am ajuns,aiurea oricum a fost nasol ,dar na noi nu ne permitem sa zburam .
Trischa amantele tale stie sotu? te mai lasa sa te intalnesti cu noi?

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput