Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 3
trischa spune:
Cescka, iti zic eu,daca copilasul are pasaport german nu iti trebuie nimic.dar ca sa fi tu sigura trimite un mail cu intrebarea asta la Pol de frontiera.eu cand am avut o nelamurire am apelat la ei si spre marea mea mirare mi-au raspuns.si ia copilu si mergi acasa ca nu te mai intanlesti cu timpul asta.cand a avut copila mea 10 luni am plecat doar eu cu ea in ro,si asa frumos a fost
.acum nu mai pot sa plec..nu se mai poate sa stea atat fara Papi,nu mai vrem s-o lipsim atat de gradi...
Concluzia..nu mai sta pe ganduri,ia copilu si zburati acasa.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Moooaama, ce limbarita aveti, abia am reusit cu chiu cu vai sa recuperez ce ati scris.
Mihaela_specht, bine ai venit. Baietelul tau e fix cu un an mai mare ca fii-mea.
Azi e prima zi pe anul asta cand port tricou

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
noiembrie spune:
Clau, sanatate maxima , si sa auzim de bine! Toate trec...
Mooniik , ce mai faci , cum o duci , ce face burtica , ,esti singura deja ? , odihna este cea mai buna acum ! Toate bune .
Cescka, fugi in Romania , asa cum spun fetele , nu te mai intilnesti curind cu timpul asta , si eu a-si vrea acum , dar ... copil la gradi , lipsa de bani , etc...Du-te....!!In septembrie , am fost acasa , si imi este asa dor de toti de acolo...
, sper ca voi ajunge in vara !
Eu zic , sa iti ei la tine si certificatul de casatorie , pe care scrie (cel putin la mine asa este!)numele tau inainte de casatorie , si undeva in dreapta si nr. certificatului tau de nastere. Ia-ti la tine toate actele care pot dovedi faptul ca , acel copil pe care-l ai iti apartine . De ce iti spun asta ? .Eu de fiecare data cind plec in Romania , am toate certificatele , si acte doveditoare in copii xerox , in geanta -poate crezi ca sint nebuna ?(o fi si nebunia virstei , nu neg!
dar... am avut destul de tras mai ales in Romania cu privire la acte. Astia sint mai catolici decit papa , si cind vine vorba de copii ,( mai ales ca sint acuzati de Comunitatea europeana , si nu numai de legi permisive , cu privire la adopii ilegale si la trafic de copii)te freaca de nu te vezi , . LA mine s-a gasit unul in Romania , sa imi spuna ca de unde stie el , ca asta este copilul meu (aveam acelasi nume de familie), ca are pasaport nemtesc , cu o poza de la 4 luni (cind am plecat prima data ,in Rom.)si acum avea 3 , si ca nu seamna , si nebunii din
astea . Pasaportul lui fiind valabil pina la 14 ani!
Fara cuvinte . I-am scos toate actele , si am inceput sa ii refac lui fiu-meu tot arborele genealogic , sa-i demonstrez aluia , ca este adevarat ceea ce sustin . Bineinteles , ca se poate sa nu ai nici un fel de probleme si sa nu te intrebe nimeni nimic , dar eu ti-am spus experienta mea !Citeodata mai dau si granicerii dovada de exces de zel (oriunde ar fi ei!9
Si de nu iti schimbi pasaportul , fa-o acum , in tara este mai ieftin! Ca sa eviti pe viitor sa ai de a face cu nebuni din astia . Se poate sa fie vreunul cu bioritmul la zero , si te enervezi inainte de plecare !Hai ca m-am intins prea mult . Daca pleci , calatorie placuta si sedere asemenea!
Va pup (fiti ingaduitoare cu o veterana !
-asa este de la o virsta , se vorbeste mult , si ...
)
trischa spune:
Mai,Codruta-Maria-Noiembrie,m-ai dilit definitiv si de tot cu varsta ta.asa ca m-am asteptat sa fi vreo mamaie de 98,5 ani,ceea ce era scuzabil...
Asa ca,daca nu ai 98,5 ani,NU ai voie sa vorbesti asa.ba mai mult,e TOTAL INTERZIS,ca o doamna la anii tai sa macane intruna de batranete.
Concluzia
te imbraci in ce vrei tu si te pui pe alergat minim 5 km zilnic.
AI PRICEPUT????????????
mikiriki spune:

Codruta, 
Miri, e bine in adidasi?

Monik, esti singura? 
Clau, daca o sechestrezi pe Simo, te bat

Mihaelooo, pe unde-mi umbli? 
Dorita,
mai poti dormi? 
D-na Adina-Trischa, ai terminat cu gatitul? astept reteta. iti trimit si eu una , e vegetariana

Fug la alergat
...dupa retete
Miki
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa Mai,Codruta-Maria-Noiembrie,m-ai dilit definitiv si de tot cu varsta ta.asa ca m-am asteptat sa fi vreo mamaie de 98,5 ani,ceea ce era scuzabil... Asa ca,daca nu ai 98,5 ani,NU ai voie sa vorbesti asa.ba mai mult,e TOTAL INTERZIS,ca o doamna la anii tai sa macane intruna de batranete. Concluzia AI PRICEPUT???????????? ![]() |
Asta e standardul de tinerete
? Pai atunci eu nu mai sunt tanara de vreoMiki e bine rau in adidasi, dar ma simt cam ciudat de...comod

Plus ca se uita astia la mine ca la elefantul zburator
trischa spune:
Miki,fi atenta aici
o ceapa
o mana de fasole verde
2 linguri linte galbena
4-5 cartofi
2 morcovi,tai si fierbi toate chestiile astea apoi adaugi o cutie de rosii in suc si o cutie de schlagsahne,sare si oregano.dupa preferinta mai adaugi niste nudeln mai dai 2-3 clocote si lasi 2 ore sa se patrunda gusturile.
Acum pedalez sa-mi recuperez copila gradi.

ceska777 spune:
Trisha, fetelor,
ma duc, ma duc, ma duc, numai ca mi-e greu sa-mi las barbatul singur cuc o luna. Plus ca ce-o sa-mi aud de la soacra.....
Cand ai fost singura cu fetita ati zburat?
Miraklucker,
voi ati mers cu masina sau cu avionul?
Acuma adun informatii sa stiu ce si cum.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra