Sezatoarea canadiana (138)
Raspunsuri - Pagina 8
carmen77 spune:
Da, Dana, in mai plecam ... si cred ca definitiv. Si daca ar mai fi de plecat o data, nu cred ca as mai merge asa departe si in mod sigur as alege tinuturi mai temperate. Eu si copiii plecam pe 9 mai.
Magdone spune:
Daiopri, dar cum e nodulul, in interior? ca eu cand am avut mastita am facut un nodul dar in exterior asa ca un buboi eu tot ii trageam ca m-a piscat un tantar si al meu sot zicea ca e de la mastita, am tinut-o asa vreo cateva zile si pana la urma am mers la doctor si m-a operat pe loc, m-a taiat acolo si mi-a scos puroiul (scuze fetelor pentru detaliile astea) si dupa ce mi-a trecut toata chestia asta am mai facut o data mastita, deci in total am avut de 4 ori . Asa ca ai mare grija si vezi cum faci sa dispara nodulul, cu pompa, cu masaj, cum poti. Multa sanatate!
Olga, si tu ai mare grija sa nu ajungi la chestii de astea.
Carmen77, mult noroc in ceea ce v-ati propus!
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
oanagabriela spune:
Simi, intr-adevar ce ingeras a fost Alice Ai o fetita adorabila, frumoasa si desteapta, nu este asa ca si acasa este la fel de cuminte ?
Dana, da, am inceput sa ma pregatesc, azi am calcat si miine fac bagajul. Mie imi palce sa fac totul din timp si sa nu alerg pe ultima suta de metrii.
Carmen, eu tot sper sa te vad inainte de plecare Atfel te inteleg f.bine...cel putin cind este vorba de clima, as lua primul avion daca as mai avea unde sa ma intorc...
Ana, sa inteleg ca nu este chiar asa de rau la noul job ?
Antonia este deja intr-un fel de vacanta: de luni pina miercuri este la scoala de...circ , unde invata tot felul de acrobatii, iar joi dimineata ne luam zborul...
nelia spune:
Oana, unde plecati in vacanta? Cred ca am pierdut pe drum...
Ana, bafta multa la noul servici! Ar fi si culmea sa te fi chinuit atit sa ajungi la guvern si sa nu rezisti!
Simi, sa-mi dai si mie secretul pentru fete cuminti, ca frumoase si destepte am si io! Hai, ca aia mica mai este cum mai este, dar cea mare... are totul la superlativ, inclusiv obraznicia. Nu stiu cu cine seamana chiar atit de rebela! Stiti ce mi-a spus acum citeva zile? Ca avem noroc ca ne iubeste prea mult, caci altfel ar fi fugit de mult de acasa!
mikiion spune:
Uitasem de Alice. Ce cuminte si scumpica era cu costumasul ala!!!!
Imi da gustul sa mai incercam un bebe, poate ne iese fetita... Doar ca la norocul meu...
Chit ca la ce matait am ultimele zile..... parca e fetita nu baiat.
Mai ales seara daca nu reusesc sa-l culc cand trebuie plange cu lacrimi de crocodili din orice. Ca ma face si pe mine sa plang
Mai revin pe joi sau vineri.
Daca e frumos in week-end-ul asta lung, nu ne intalnim cu copii intr-un parc? Gen Centre de la nature laval. Carmen? Monicutza? sau poate e alt loc mai in vest pe care nu-l stiu. Sa va convina si voua.
maru spune:
Ana, felicitari pentru job, n-am avut idee ca ai si inceput! Fruntea sus! Pe de alta parte, aici astora de la Finante li se zice ca sunt in dungeon, ca au de munca in draci
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
carmen77 spune:
Mihaela, vise, vise frumoase ... referitor la vreme frumoasa adica. In weekend nu mai ploua, dar maxima va fi 6-7 grade. Iar dupa o saptamana de ploaie si lapovita, cred ca va fi noroi cat cuprinde in parcuri. Poate dupa Paste .. daca se face mai frumos. Si eu as vrea sa ne intalnim o data cu copiii, pentru mine locatiile gen restaurant, seara, la 30-40 km de mine sunt un pic peste mana, copiii mei sunt inca mici amandoi si chiar daca am soacra la mine, nu prea ii convine sa o las cu ei cand nu sunt la munca ...
Simonna spune:
Mimitete... telepatia asta! A fost prima data din toate intilnirile cind, o data ajunsa acasa, am vrut sa va iau la rind la telefon sa aflu daca ati ajuns bine acasa! Cred ca din cauza mutrelor alora dubioase din parking!
Esti de groaza cu masina ta... trebuia sa dai un tel, ma intorceam sa stau cu tine... Nu-s cum ai reusit sa stai juma de ora in locul ala, ca eu m-am urcat in masina si am barat usile instantaneu, desi nu fac asta niciodata.
Altfel, intilnirea a fost me-se-ri-a-sa. Nu-s cind putem sa ne vedem iar, de tinut minte Elixor ala de la galeries des Sources, acolo sigur ajunge si Carmen, e apropape de toata lumea, la Dana ce mi-e ca face la stinga pe 40 sau la dreapta, tot aia'i. Mie-mi cad asa de bine intilnirile astea, teribil, asa ca, daca nu nasc in ziua respectva, vin!
Got a problem: voi cum va imbracati pe avion spre sud? Ca ma gindesc cu groaza ca avem o ora jumate in autobuz pina la resort si n-am intrebat daca autobuzul ala are aer conditionat... ar trebui sa aiba dar parca poti sa stii! :)) SI eu nu incap in pantaloni scuri pe sub blugi. Sa-mi iau schimburile in bagajul de mina? Plus ca eu sint friguroasa la max! Sfaturi.
Got another problem: Mexic ce voltaj au la curent? 110 sau doi-douazeci? Imi trebuie adaptor sa-mi incarc bateriile la aparatul foto?
Diana, ce ti-au zis de la gradi cu muscaciosul? E o faza care trece, cica, nu stiu ca la noi n-a avut timp sa se dezvolte, ca l-am articulat pe Atomix din secunda in care am simtit dinti, dar tre sa vezi daca poti sa faci ceva, ca nu stii cind il musca consistent!
Revin la subiectulk intilnirii, Carmen pleaca pe 9 mai, tre sa ne vede, mai devreme de atit... Macar o sapt mai devreme, ca o fi avind si ea chestii de facut inainte de plecare. Carmen ai vreo idee, vreo preferinta?
Asta-i pe monent, ma duc sa fac valize, ca joi fac amnio si vreau sa fiu complet flat on my back pina plec, fara eroisme de-ale mele! Ca m-as duce si sa scot niste buruieni, c-am scos o tura si duminica, dar cred ca ma inec in propria mea curte asa-i de baltos noroius in spatele casei!
Laura si celelalte doamne cu artita reuma-nu-stiu-cum, uitam, v-am zis eu ca sarcina asta ma prosteste! In ceva carte cu gatit si retete sanatoase si vitaminoase(daca nu m-ati crezut ca sarcina asta imi schimba ritmul de viata, poftim inca o dovada, citesc carti de bucate!!!!) am citit urmatoare afirmatie:
In studii facute pe pacienti cu artrita s-a demonstrat ca inflamatiile au scazut in timpul unei diete zilnice cu ginger (pe care nu siu cum il cheama in Ro). Nu se dau detalii, dar poate puteti voi sa aflati mai mult.
Good. Acu chiar plec la valizele alea, ma intorc la subiectul cu amante dupa ce selectionez macar cirpele lui Radu...
See you soon.
Simonna
mikiion spune:
Carmen eu cred ca o sa se usuce. Mai ploua doar azi si de maine e soare. Iar luni sunt anuntate 10 grade. Pentru mine e suficient de cald.... Dar acum depinde de fiecare cum simte.
Eu as locui intr-o tara ideala( care nu exista cred), in care temperaturile sa fie intre 5 grade si 25 ,nu mai mult.Si fara umiditate. Eu fac si mai urat la +35 decat la -10 . De fapt la +35 cu umiditate tensiunea mea o ia complet razna....
Eu la resto vorbind cu Dana am avut o revelatie. Ca eu ma sperii de o mutare la Quebec cand unele dintre voi au facut o mutare Romania Canada (sau cum se muta Carmen) cu unu sau doi pitici.
Denisam spune:
Simona-in Mexic e 110- nu treb adaptor sau alte minuni.
Legat de drumul pe avion-eu mi-am luat niste pantaloni mai de vara(caci in avion iti dau patura-treb sa ceri, e adevarat) si atunci nu am mai avut nevoie sa car pantaloni scurti in bagajul de mina- atentie insa la ce ora ajungi si la ce ora e check-in(dc aveti de asteptat atunci ia in bagajul de mina tot ce va trebuie pt stat la plaja-adica costume baie,tricouri,etc)- eu am dat 5 cad la receptie sa ne dea camera mai repede ca eram cu 2 kids dupa mine( si c avroaim si crib si extra permna,etc) si tot am primit-o abia peste 1h, ca am ajuns la 12.30 si normal la 3 treb sa ne dea camerele(desi nu era resortul plin)-btw voi la care mergeti in Mexic?
A si ON-am si eu cateva haine de gravida- le vrea cineva?
Khristin- LMA pt cele 6 luni ale juniorului si sa iasa dintitsorii fara dureri.
Pe restul va pup si o zi buna!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani