Sezatoarea canadiana (138)
Raspunsuri - Pagina 9
carmen77 spune:
Simonna, pai eu as opta pentru o intalnire cu copiii ori indoors ori outdoors, in functie de vreme.
Weekendurile care ar fi OK pentru toata lumea si ar fi ultimele disponibile pentru mine ar fi Aprilie 25 sau 26 sau Mai 2 sau 3.
Ca locatii, daca e tot urat si ploios, un playground super fain ar fi:
http://www.zigzagzoo.ca/en/index.shtml . Si ar fi accesibil pentru aproape toata lumea, si au si chestii faine pentru copii mai mari, si pentru cei mici, si pentru mamici.
Daca e frumos, poate facem un barbecue in Mount Royal si atunci au unde sa se joace piticii si copiii mai mari, si mamicile sa stea la un pahar de vorba.
Lista e deschisa si propunerile la fel.
cge spune:
Eu as opta ptr 02-03 Mai, si ne convin amandoua locatiile.
Pe 24 aprilie sunt on-call de la scarbiciu.
Chiar la Mont Royal ma gandisem si eu ptr vreme frumoasa.
Carmen, sigur trebuie sa ne vedem pana plecati.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Podeanu spune:
Mikion, acum m-ai facut pe mine curioasa...tu te-ai nascut aici? Nu ai emigrat? (sau da, dar fara copil?)
Am uitat si eu complet de Alice intr-adevar asa copil cuminte mai rar.
Cristina,rezultatul la biopsie il am de abia in 2 saptamini.
Ana, succes la guvern.
Simonna, in autocarele cu care te iau de la aeroport e aer conditionat, asa ca sa ai cu tine ceva cu mineca lunga ca back-up.Mie una si pe avion mi-a fost racoare.Insa am vazut multa lume de pleaca imbracati gros (asta cind am plecat in iarna) si inainte de aterizare se schimba prin WC si ies in slapi si izmene de plaja.
Carmen, imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem mai bine dar va doresc succes in orice intreprindeti. Eu simbata sunt iar legata de innotul lui Edi care e cite 4 ore deci nu stiu cum as reusi sa ajung. Dar in functie de ce hotariti vad daca pot sau nu.
Podeanu spune:
Simonna, te-as sfatui sa va cumparati ciupicei din aia de piscina.In caz ca aveti nevoie de ei acolo, eu am dat 25US pe o pereche in mexic. ( si de fapt ii luasem numai sa ma lase sa intru la gym- ca adidasi nu aveam) gasesti la Walmart cu 10-12$ bucata. Sunt buni in caz ca apa in ocean mai are ceva pietre ( si stiu sigur ca la bahia unde te duci tu mai gasesti) si chiar si la piscina.
Eu ii pun in bagaj de fiecare data.
Oana, imi poti da si mie emailul de la catalonia? Merci
sofronica spune:
Buna Fetelor,
Intru si eu dupa 100 de ani pe Sezatoare ( am avut de cautat ceva forumul cu noua denumire). Am nevoie de cateva pareri de la fetele care au fost in sud, mai precis Cuba. V-ati facut ceva vaccinuri? Sunt foarte confuza la ora asta ptr ca unii imi spun ca e musai, altii ca nu si=au facut niciodata iar doctorul de familie m=a trimis la Travel Clinic sa ma lamureasca ei si la tariful care il au normal ca dupa ei este obligatoriu.
Ma intereseaza mai mult pentru copii, pentru ca noi cei mari cred ca suntem ok.
Va multumesc,
Cami
sofronica spune:
mersi, biscu. pana la urma cred ca anulez programarea la clinica si o sa mergem si noi fara.
columbiana spune:
Simonna, sa nu uiti de lichide, tuburi de paste de dinti, creme, cosmetice, etc tot ce=i +50ml in valize de cala, ca eu de fiecare data uit si astia-mi arunca cite ceva; in avion am facut foame pina m-am scarpinat in portmoneu, 4 ore nici o aluna, doar c/a cost si cafea sau apa; e racoare, sa ai straturi pe tine;
Sofronica, in Cuba am fost, nu e nevoie de vaccinuri (cred- ca eu am facut o indigestie nasoala in ultimele doua zile si am cam zacut);
fetelor, mersi pentru incurajari; dupa doua zile cu nasul in dosare de verificare mi se pare complex, mult, dar interesant; daca ma tin astia nu mai plec cei trei ani de contrat nicaieri de aici, ca m-am saturat sa fiu tot incepator tot schimbind joburi;
sofronica spune:
Multumesc Ana.
Cu ce companie ai zburat de zici ca nu v-au dat mancare? Noi mergem cu Air Transat.
Sper ca te simiti mai bine...de la ce ai facut indigestia?
Intre timp am anulat programarea de la TRavel Clinic asa ca mai mult ca sigur ca mergem fara vaccinuri si noi.
Cami