Sezatoarea canadiana (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Nelia sar'mana de raspuns.
Da, stiu ca am facut mastita, dar acuma ma intrebam daca nodulul ramane acolo nu fac din nou febra? Ca numai nu mi-am scapat dintii pe jos joi:)
Si tineam minte cand ai avut tu ca m-am mirat ca la al treilea copil ti s-a intamplat. ca eu dupa primul ziceam ca alaptatul e misto, acu nu mai zic nimic:(( Ca sunt tantele cele insarcinate pe aici.
Dar ma scoate din minti. Cred ca ma duc si imi scot ambii sani cand termin de alaptat
Multumesc mult de raspuns si sanatate multa si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Daiopri, ce fel de pompa folosesti? Una ff eficienta eu am inchiriat de la Walmart, e vreo 5 cad/zi, Medela Harmony sau asa ceva, e electrica, se conecteaza la ambii sani deodata, si chiar trage super bine (la mine tragea mai bine ca Marc). Poate te rezolva si pe tine cu nodulul ... multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chimere spune:

Buna ziua, dragii mei,
Cu riscul de a fi complet off-topic pe aici, as vrea sa va intreb daca stiti cumva daca o persoana cu green card din USA poate calatori in Canada fara viza.
Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Citat:
citat din mesajul lui chimere

Buna ziua, dragii mei,
Cu riscul de a fi complet off-topic pe aici, as vrea sa va intreb daca stiti cumva daca o persoana cu green card din USA poate calatori in Canada fara viza.
Multumesc pentru raspuns.

Nu poate, ii trebuie viza de Canada. Asa cum si rezidentilor canadieni (deci fara cetatenie) le trebuie viza de intrare in USA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chimere spune:

Of la naiba, in sectiunea americana mi s-a raspuns ca se poate... una calda, una rece, dusuri scotiene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

chimere se poate veni doar cu green cardul.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Daiopri, da, poti sa faci mastita din nou, de aceea spun ca trebuie sa stai cu ochii pe nodul, sa nu-l lasi pina nu se duce. Pompa de care spune Carmen e intr-adevar foarte bun, eu nu am mai apucat sa o folosesc ca s-a rezolvat, dar stiu pe cineva careia i-am recomandat-o la sfatul lui Carmen si a fost foarte incintata de solutie. Eu am fost la un pas de o noua mastita cind Lisandru avea vreo 9 luni cred, aparuse iar un nodul... ma luase cu frisoane, dar nu l-am mai lasat, l-am masat la cald cit am putut si l-am pus pe bebe la sin. Asta e solutia, sa-l pui pe bebe sa suga des, la mine asta a fost greseala, ca nu l-am pus pe Lisandru pentru ca refuza sinul respectiv si am zis ca e alterat laptele, mi-a fost frica sa nu-i fac rau. Puneam comprese fierbinti si apoi, cind se mai muia sinul, masam usor, fara sa apas, dar mult timp, pina imi amortea mina... In perioada aceea nu faceam decit sa alaptez, sa ma masez si... sa pling de durere, ca ma dureau si rinichii cu tot cu spate de la nastere. Cumplit! Nu o data m-am gindit atunci ca femeia trebuie sa fie tare masochista sa-si doreasca cu disperare asa ceva... pentru ca, daca ar fi sa o iau de la capat, as lua-o fara nici o indoiala, chiar daca stiu ce ma poate astepta..

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mai si noi in febra alaptatului. Ma doare de ma urc pe pereti dar suge bebelina ca o baracuda. Mi-a scos pana acum toti nodulii. Deja am denumit-o Medelutza mea....E greu. Abia astept sa treaza perioada asta sensibila si sa nu ma mai doara. Deocamdata sfarcurile crapate ma omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Olga felicitari ptr bebelusa Sophia si numai bine.

Daiopri, imi pare rau de ce ti se intimpla.... si in spirit de gluma... cind " dai jos sinii" sa dai si la astelalte care au tinjit toata viata dupa sini mai mari.

Ana
bine te-ai intors din vacanta. Vreau si eu ceva poze, pliz.

Carmen, am inteles eu bine ca in MAI plecati? Definitiv?

Oana cum stai cu bagajele?

Fetelor gospodine ce pregatiti special de Pasti? In afara de cozonac si oua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Am pus linkul la albumul cu poze din Cuba pe mail dar le-am zapacit si incarcat de doua ori;

Fetele cu alaptatul, eu n-am sfaturi decit sanatate sa va spun.
Diana, ma bucur ca ai aparut; ce-mi pare rau ca n-am ajuns la intilnire, cind mai facem una ?
Dana, eu fac de Pasti friptura (stufat) de miel si ciorba de miel, din aluatul de cozonac fac brinzoaice dulci (cu brinza de vaci si stafide);

mey, cross my heart daca mai critic functionarii de la guvern ce tare au intrat in mine din prima zi cu formation; sper sa rezist :((

Mergi la inceput