Sezatoarea canadiana (138)
Raspunsuri - Pagina 6
pitilache spune:
mimitete super faza!!! Chiar am vrut sa te intreb ce ai facut ca te-am vazut inca invartindu-te dupa masina cand am iesit eu din parcare. Erau niste fete depustani la20 de ani cam dubioase si langa masina mea. Eu am un semn cu RO lipit langa numar si nu stiu ce tot discutau. Si eu ca sa intru in masina trebuia sa trec printre ei. Mi-a cam stat inima un pic (nu am mai avut de mult senzatia asta, cred ca de prin Romania, noaptea pe strada) si i-am intrebat daca-i ceva in neregula... la care unul imi zice, ah, nu doar ca-mi admirau masina... ha ha ha, nu am stiut cum sa ies mai repede de acolo.
O saptamana excelenta va doresc si eu!
maru spune:
mai, nici nu stiu cum a fost vremea in we asta, nici nu stiu daca mi-am tratat musafirii bine sambata seara, daca mancarea a iesit comestibila, ca numai cu nasul in DC si in amante am fost,. timp de 70-80 de pagini!
nelia, am mai scris in blog, ba am si pus poze ( si cu Glen chiar, asta asa pentru Denisam)
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
simi spune:
Mimitete, multumesc de aprecieri! Bine ca ai gasit masina! Am o prietena care si-a lasat masina la zellers la Place Vertu, cind sa iasa a iesit pe alta usa, s-a apucat sa caute masina disperata, ca si tine, si-a sunat sotul, a sunat politia chiar. Au venit aia, au intrebat-o daca are telecomanda, i-au dat un beep cu telecomanda si... i-au gasit-o
Sa stiti ca si eu am trecut pe linga dubiosii respectivi, dar m-au vazut femeie serioasa, cu copil... Sa nu mai zic ca n-aveau ce admira la masina mea
Va pup, ma duc si eu sa citesc cu amantele!
O saptamina buna va doresc, cu mult soare!
Smile,tomorrow could be worse!
Diana2007 spune:
Felicitari Olga pentru bebelina Sophia !
Ouch, mi-ai adus aminte de lucratura pe care am avut-o si eu a nasterea lui Victor, si n-am impins decat o data, nu stiu daca a durat un minut ! In schimb cusutul mi s-a parut ca a durat o vesnicie ca se dusese efectul epiduralei si am cam simtit. In schimb, sotul mi-a spus (dupa o perioada anume de timp) ca cica a facut treaba buna tanti doctor, ca a cusut mai mult decat trebuia
Mimitete, cred ca am ras prea mult, erai inca sub efectul "sezatorii" cand ai cautat masina ! Sau poate ti-a zis o vorba dulce "diplomata" !
Mor de curiozitate cu subiectul "sotii versus amante/vezi nasa" dar trebuie sa metin suspansul pana spre sfarsitul lunii cand termin cu examenele, si dup-aia nu mai am limita la DC.
In concluzie si mie mi-a placut la intalnire si desi tot ziceam sa facem una si cu copiii, eu zic sa mentinem si formatul consacrat "vineri seara la un restaurant cu fetele". Pentru mine nu conteaza locatia, mi-a placut Vinnie doar ca mirosea cam tare a mancare.
As putea sa fac o recomandare pentru urmatorul ? asta daca vreti sa mai schimbam peisajul.
Restaurantul Elixor, super buna mancarea (in plus sunt cei mai tari la cheesecake dupa parerea mea, au si unul cu Ferrero si portiile sunt mai mari decat la Vinnie ) si au doua locatii, ambele accesibile de oriunde din regiunea Montreal
Unul e la adresa 1795 av Pierre-Peladeau in Laval, dupa Carrefour Laval in Sud pe 15 pe dreapta e un complex cu restaurante si magazine, fetele care stau in Laval trebuie sa-l stie, e langa un cinematograf din ala mare si rotund.
Si celalalt e la intersectie 40 cu Boul des Sources la complex ii zice Galleries des Sources.
Hai ca deja ma gandesc la mancare, si sambata am fost la nutritionista si mi-a taiat toate placerile culinare. Singurele exceptii le fac atunci cand mananc in oras, asa ca astept cu nerabdare urmatoarea intalnire.Aveti vreo idee care ar fi urmatoarea ocazie ca sa stiu sa-mi cer din timp o vinere libera in perioada aia ?
Mikiion, Simi mi-a parut tare bine ca v-am cunoscut. Daca despre Simi nu aveam o imagine clar conturata, pe Mikiion mi-o inchipuiam cu totul altfel, acum stiu cu cine vorbesc.
Carmen, Ange, imi pare rau ca nu v-am vazut dar vor mai fi ocazii. Stiu ca pleci in mai Carmen, poate ne mai intalnim totusi intr-o zi pana atunci, intr-o duminica, la orice ora vrei tu ca acum sunt libera. Si daca nu cer prea mult, ai putea sa ne faci copii dupa CD-urile alea cu tractoarele si buldozerele alea ale lui Matei ? S. s-a ocupat pana in tinda sa le caute pe net si intre timp am uitat si cum se cheama.
Azi am fost la targul ala pentru bebei, ultima zi, si o nebunie ! Dar aveau ceva activitati pentru copii asa ca l-am lasat pe S. cu V. ba la spectacol, ba la nisip, ba la desenat si mi-am facut turul. Produsele cam aceleasi, multe scutece din alea de bumbac dar nu am am vazut reduceri substantiale ca m-ar fi tentat sa cumpar cateva.
Azi a fost prima tentativa a lui V de a se apropia de toaleta, l-am intrebat daca vrea sa se duca la baie sa faca pipi si a zis ca da, si-a tras cum a putut pantalonii, nu de tot, doar asa un pic, s-a dus langa wc si a stat acolo un pic, s-a uitat la apa si-a plecat !
Maine ma duc sa vorbesc cu directoarea de la gradinita, l-am luat pe Victor muscat de obraz si joi si vineri, de acelasi copil care se pare ca e la faza de muscat tot ce misca. Am zis o data hai, se intampla, dar n-o sa stau sa ii treaca lu ala nebunia (intre timp poate ii apuca pe altii) si sa-mi mutileze copilul (poate exagerez dar se poate intampla si mai rau decat este, acum nu are decat semnele dintilor colegului, doar nu a dat sangele). Cu educatoarele am vorbit deja de la primul incident, s-au scuzat, ca cica se jucau asa frumos si deodata s-a infipt muscatorul in obrazul lui V.
Si mi-e necaz ca tocmai acum il vad ca merge si el cu placere la gradinita, face un pic de mofturi cand iesim din casa, dar cand am ajuns acolo fuge sa-l dezbrac repede sa se duca la copii. Sau poate o fi mai sadic asa din fire si-i place sa fie muscat ?
Hai ca am scris cat o zi de post. Cred ca intalnirea m-a stimulat, sau poate pentru ca am mai citit si vesti bune pe forum, ca de la un timp numai de morti, boli, nenorociri se scrie si zau daca am vreo replica ( no offense).
P.S. Mi-a placut povestea lui nasuc desi cand am citit ca e de dragoste, voiam sa dau mai departe, dar cand am intalnit cuvantul lac, am devenit interesata. Mai scrie-ne !
Ma duc la culcare,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu
cge spune:
Mie imi pare rau ca n-am ajuns, stiu ca am pierdut portii mari de ras.
Dar noi am avit weekend plin, M. cu examen sambata dimineata, eu am lucrat ieri dup-amiaza (de acasa) dar tot se pune.
Printre astea, am tinut si pe prietenul lui Victor.
Si astia 2 mari fugeau prin toata casa de Anca si ea dupa ei si ii striga:"Mes amis".
Anca il apara pe frati-sau.
Lui Victor nu ii plac jocurile electronice, si prietenu-sau il intreba cate minute/zi se joaca.
Anca vazandu-l incurcat pe frati-sau, i-a raspuns ca 30 min pe zi si ca joaca si Ratatouille si un alt joc caruia ea nu ii mai stie numele.
Mihaela, bine ca a fost numai sperietura.
Sa inteleg ca data viitoare alegem un resto fara parcare pe etaje, nu ?
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ange spune:
Diana,suna-ma sau daca nu ai timp trimite-mi nr de tf. de la agentia unde lucreaza prietenele tale.Plssss...ametitul ala unde a facut mama rezervarea se pare ca nu e serios deloc.Sper ca citesti mesajul
gasca,revin.am un amic nou la gradi de astazi si sunt pe distonocalm glumesc,evident!
tzuc
Margott spune:
Olga, felicitari! Sanatate si mult noroc Sophiei!
http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009
Daiopri spune:
Bravo Olga!!!Bine ai venit intre noi Sophia
Mona
Si vreau s aurez sanatate multa tuturor. DanaP capul sus o sa fie bine.
Ana bine ai revenit. Ce bine de voi ca v-ati relaxat nitel.
eu nu sunt prea bine, joi am facut febra cu frisoane si toate cele, mi-au dat antibiotic, dar nodulul cela nu dispare. Si nu va zic cat stau cu pompa pe boobsul respectiv, si masaj de mi s-a urat. Si tot nu dispare
Nu stiu ce sa ii mai fac. In plus de la medicamentele mele si pisoiul e matait si iar se foieste. Il indop din 2 in 2 ore si saracul nu vrea. Cred ca zice ca m-am ticnit
Nu stiu cand mai apuc sa intru asa ca urez celor care sarbatoresc wk aceasta un PAste Fericit!
Ktrinel, ne-ai pacalit si acu esti la mare la soare?
Numai bine tuturor
nelia spune:
Daiopri, inseamna ca deja ai facut mastita. Asa a fost si la mine, nodul, apoi febra si tot tacimul, antibiotic... dar eu nu am facut nimic inainte, ca am zis ca trece de la sine si nu ajung la infectie. Apoi, dupa ce am facut mastita, l-am masat, m-am muls, am luat medicamente, l-am pus pe bebe la sin foarte des... si cu toate acestea, desi febra si frisoanele au disparut, nodulul a ramas acolo mult timp, inca vreo luna dupa tratament, s-a retras tare greu. De fap, se retragea, in sensul ca se micsora, apoi iar se marea... ma durea mai putin decit inainte de a face mastita, dar tot il simteam. Cred ca a disparut cind copilul a mai crescut si a avut mai multa putere sa suga. Trebuie sa-l tii sub control, eu m-am dus de vreo citeva ori la clinica speciala de alaptare unde eram in evidenta si de unde am primit tratamentul. Si ma ajutau compresele fierbinti, cit puteam sa suport, le puneam pe nodul si parca se mai desfunda pentru un timp... Bafta multa, te inteleg perfect, pentru mine, cu toate alte bube pe care le am, mastita mi s-a parut cea mai rea de pina acum.