Sezatoarea canadiana (138)
Raspunsuri - Pagina 18
Simonna spune:
Seara buna la dumneavoastra. Sint scurta tare ca-mi crapa capul de la stat degeaba pe canapele.
Fost la amnio + eco, toate bune, am intrat in casa si i-am comunicat lui Atomix: "Sun-o pe m'ta-mare, zi-i ca sor-ta-i bine!" si m-am dus la baie ca-mi pleznea vezica la cita apa a trebuit sa beau.
De-atunci stau pe canapea, cim aia la spital au zis ca pot sa stau si asezata, nu numai lungita, zor nevoie, am venit sa va spun si voua :)
Pupici,
pe miine
Simonna
nelia spune:
Ana, ce ma bucur ca ai prins si tu un job bun, de care esti multumita. Sper ca asa o sa si ramii...
Masina o iau pentru cozonac in primul rind. Eu oricum fac piine in casa, nu cumparam decit foarte rar. Si cind nu fac este pentru ca nu vreau, avem perioada cind ne suparam pe ea, ca prea ne-ngrasa. Si imi place mult cum iese piinica de casa, facuta de mine, mai mult decit cea de la masina. Si tot asa, o fac din faina aleasa de mine, o framint cu lapte, pun ulei si altele pe linga si iese tare buna. Daca as iesi mai ieftin cu curentul facind-o la masina, as facea-o, dar nu cred, pentru ca eu framint de 4 piini si le coc odata, trei pun la congelator... Si mai vreau masina pentru alte aluaturi mai pretentioase, care cer timp si munca mai multa decit piinea. Am mincat la cineva niste cornuri cu mere si cu gem, cu aluatul framintat la masina... Pai, pot sa ma chinui eu cit vreau, dar chiar asa nu mi-ar iesi, de aceea nici nu fac. Copiii cresc si nu mai maninca precum pasarelele, iar eu sint cea care trebuie sa-i hranesc si nu vreau sa cumpar tot felul de prostii pentru ca nu mai am timp (si chef, de ce nu sa recunosc) sa le fac.
Si pentru ca sint deprimata... si trebuie sa cumpar ceva. Asa mi-a zis Octav, ca poate gasim o alta metoda de ma inveseli, fara sa cheltuim bani.
Mamana, astazi nu am mai ajuns, ca au vrut copiii in parc... dar ma voi uita dupa rotita...
Donia, ce ai facut? Sau nu astazi era...
Ktrinelu'... nic!?!
nelia spune:
Simona, adica e fetita??? Ma bucur ca totul e bine!
pitilache spune:
Simooooo!!! Sa-ti traiasca Zarzarica!!!!
Si drum bun in Mexic daca nu mai dai pe aici pana plecati! Distractie placuta si asteptam impresii si poze muulte!!!
nelia spune:
Am intrat sa-ti mai spun inca o data ca ma bucur mult ca totul e bine si ca e fetita! Vacanta placuta!
simi spune:
Simonna, ma bucur mult de vestea minunata! Sa fiti sanatoase amindoua!
Ce-a zis Atomix de asa veste?
Eu n-am stiut ca am fata pina am nascut! Al meu era topit tot! Ce-a mai trecut vremea... deja vorbesc ca o baba!
Mona, iti tin pumnii, sa ai o nastere usoara, de care sa-ti amintesti cu placere!
Ana, mult succes la noul loc de munca, sa-ti placa munca, colegii, sefii (asta-i un pic dificil, sa zic asa...), totul!
V-am admirat pozele de la mare! Ce familie frumoasa!
Nelia, iti citesc cu nesat posturile despre mincare! Se vede ca esti o gospodina foarte buna, faci totul cu drag, ca numai citindu-te imi ploua-n gura!
Paste fericit celor ce serbeaza acum duminica! Pentru restul, LMA de Florii!
Smile,tomorrow could be worse!
cge spune:
Simonaaaa, am intrat sa vad ce ai facut la amnio.
Ce ma bucur ca sunteti bine amandoua !!!
Vacanta placuta si trebuie neaparat sa ne vedem cand ajungeti.
Incerc sa intru pe email sa vad copii frumosi si prajituri.
Oana, vacanta placuta (desi cred ca ati plecat deja).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mikiion spune:
Si eu ma cam dau lovita. Pe motiv de oboseala insa...
Am fost la Quebec, orasul pare tare gri si chiar daca as lua prin absurd interviul nu prea m-a atras sa ne intoarcem acolo....
Am reusit sa citesc din urma, dar nu prea sunt in stare sa raspund la intrebari.
Vroiam sa-i spun Simmonei sa pregateasca rochitele si pompoanele Felicitari pentru surioara lui Atomix
Mona
simi spune:
Fetelor dragi, nu stiu daca ati vazut, micuta Emma s-a stins din viata! Condoleante familiei!
Ce nedrept, ce trist!
Smile,tomorrow could be worse!
maru spune:
Emma e poveste, Emma e ingeras...Emma e amintirea unei iubiri de la distanta
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/