Sezatoarea canadiana (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare fetelor!

Ca de obicei, intru si eu din an in "paste" ...

Simona, felicitari pentru fetita, o sa fie Raducu fratiorul cel mare si protector :) Ce frumos. Daca ai nevoie de sfaturi cum se cresc "mimozele" da un strigat, ca eu am una la usa :)

Donia, noi ne-am pus laminat in family room si basement, l-a pus sotul (care nu se pricepea si nu mai pusese inainte, nu e foarte greu de instalant. Dar iti trebuie o masina de aia de taiat (saw) si un instrument cu care sa-l bati in cap :)
Daca nu ti-ai luat inca, sa te uiti sa iei din ala mai gros, de 12 inch, ca ala mai subtire nu e asa bun. Si sa faci shop around, preturile difere destul de mult de la un store la altul.

Gata, am "cumparat" acoperisul, la inceputul lui mai vin sa ni-l instaleze.
Am cumparat si bilete pentru Romania, mergem in august, se duce toata vacanta mea pe anul asta! Asa ca sunt invidioasa cand va aud de mers la mare :)Astept anul viitor!

Sa aveti fun si sa va tineti departe de virusi!

Va doresc weekend placu si Paste fericit cui sarbatoreste acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Felicitari Simona!!!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani Try! La multi ani sot de Try!

Distractie placuta Mona.

Ne-a cazut azi buricul. Arata ca naiba. Sper sa se uste si sa arate mai bine. Uite ca am uitat cum a fost la fiu-meu.

Va las ca nu am timp nici sa respir. Sunt obosita moarta. Cam nu am mai dormit de 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna felicitari pentru Zarzara!!! vorba lui Micki, pompoanele

Olga, incearca sa gasesti un pic de somn pina nu intri intr-o depresie pe seama oboselii!!!!

Mqqm, ce mai faci, sanatate!!!

Simi mersi pentru aprecieri; eu nu prea ma uit la pozele mele cind vad de la cele 49 de kg cu care m-am maritat si mijlocelul meu de atunci la ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Felicitari Olga pentru Sophia!

Felicitari Simonei pt micuta Zarzarica! : )

Felicitari Ana pt job.
Tu esti inspiring pentru mine, se pare ca merita sa fii insistent daca vrei ceva + hard-working.
Daca te consoleaza, am avut multi prieteni nemultumiti care lucrau in contabilitate in Montreal. Nemultumiti de conditii sau de salarii. Dar si-au gasit toti locul potrivit mai devreme sau mai tarziu. Sper sa fie jobul potrivit de data asta si pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Hilde ,

nu prea sunt eu motiv de inspiring:(( in cariera, eram daca mi-as fi dus la capat scoala si aveam CGA sau CA; acum sper numai sa nu pierd jobul asta care pare foarte fain, din motive de sanatate;

Mergi la inceput

Ana, iti place tie sa fii modesta. :)
Esti inspiring pentru ca nu multi oameni pot sa fie asa luptatori ca tine.
Poate daca ai mai multa liniste la lucru, o sa fii si mai sanatoasa. )

Mergi la inceput

Ana, iti place tie sa fii modesta. :)
Esti inspiring pentru ca nu multi oameni pot sa fie asa luptatori ca tine.
Poate daca ai mai multa liniste la lucru, o sa fii si mai sanatoasa. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

maru, nu-ti trebuie neaparat Wii fit (adica balance board) la jocul respectiv, se poate si fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

simona,super!pereche.wow!felicitari si ai grija de tine

diana,tu?

pt micutza Emma...fara cuvinte...

Mergi la inceput