Sezatoarea canadiana (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

mQQm, du-te sa te vada un medic ca sa te linistesti. Faptul ca nu iti este "suficient" de rau si pare the "usual cold" nu este un motiv suficient in opinia mea atita timp cit tu te framinti atita si esti ingrijorata, deci implicit stresata.

Poate sint "stolurile" dar si stolurile alea trebuie ingrijite si neglijam prea mult capul care este totusi podoaba cea mai de pret, trust me... Just my 2 cents.

Ca sa mai schimb atmosfera, tot nu mi-ai zis daca mai faci wii fit ca eu vorbesc aici ca televizorul si nu ma aude nimeni

Mey, ce se intimpla cu fetitele alea este o tragedie si mi se rupe sufletul. Eu tot nu inteleg incurcarea cu respiratorul ca eu stiu first hand cum se face, nu se scoate deodata si hope for the best ... pe monitorul respiratorului este afisat nr de respiratii artificiale "pompate" de aparat dar el recepteaza si afiseaza orice respiratie voluntara a corpului. atunci cind o persoana este scoasa de pe respirator se face treptat si se reduce treptat nr de respiratii artificiale asteptind suficient ca si corpul sa compenseze cu celelalte necesare si tot asa pina alea artificiale sint 0. Atunci se scoate cu tot tubul din gura sau nas.

Multa sanatate ca eu numai de vesti proaste am avut parte saptamina asta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

aoleu numai vesti triste! credeam ca numai eu am intrat intr-o perioada in care aud numai si numai de nenorociri

Dana,cum esti? ai vreo veste ceva?

Olga,foarte,foarte dragutza bebelina ta.Trebuie sa fii topita dupa ea.Tony ce zice,cum se comporta?

Roxana,am aruncat si eu un ochi peste retetele puse de tine.Si eu le stiu si marea majoritate dintre ele,le-am si facut.Eu le-am luat de pe culinar.Sa le incerci.

sa aveti un Paste fericit(celor ce serbeaza duminica asta) iar celorlalte un weekend lung linistit.
Apropo,nu de weekendul asta trebuia sa ne vedem Mtl.-To? V-ati dat la fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, , frumos spus! Desi, de la etate mi se trage sindromul closca, treb sa recunosc. Cu astilalti eram tare cool (a se citi inconstienta).

mimitete, vezi, asta-i baiul cand n-ai un dr de fam pe care sa te bazezi. Eu nu merg pe considerentul ca si-asa ma trimite acasa zicand ca n-am nimic. De-asta "speram" sa ajung la urgenta. Acu incerc cu autosugestia, ca simptomele reale sunt pe duca.
eu nu te ignor, da' treb' sa ai si tu mila de neuronii mei, ca-s rasfirati si obositi. Wii-fit am facut mai la inceput, acum ar ma cearta ala ca uite de cate zile n-am mai intrat. Si ma enerveaza sa-mi "set goal" pt greutate, cum sa-i spun eu ca vreu sa am mai mult in 2 sapt cand deja imi da un BMI de ma rosesc. Oricum, bine ca mi-ai aimintit, uitsem de el. Tu? Cum merge? Ai idee daca pot sa-i opresc pe-aia din vorbit, ca ma-nerveaza, cred ca am mai intrebat si eu...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

mQQm, eu nu ma supar pe nimeni pt atita ca atunci cind si eu citesc mai rar, citesc din 5 in 5 pagini si pierd si intrebari si raspunsuri si nu o fac intentionat. Si chiar daca ar fii fost intentionat, zau ca nu-i bai ca stau bine cu self-esteem.

Eu sint in cura de slabire asa ca l-am reluat, da, m-a certat si pe mine. Nu stiu cum sa anulez nici vocea, nici fitness tips si alte chestii care mie nu-mi trebuiesc de nici o culoare.
Acum mi-am gasit o noua jucarie la Wii "cardio workout" care e de fapt shape boxing si bat la inamici imaginari pina transpir toata. Orice psihiatru ar trebui sa aiba asta la el in cabinet ca face bine .

Paste fericit celor care il serbeaza in weekendul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Nelia acum la pauza am rasfoit "flaierele" si am vazut la Canadian Tire masina de paine, Black and Decker la 59.99 mi se pare doar in week-endul asta. Nu stiu daca sunt aceleasi promotii acolo dar merita incercat.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pentru wii cardio iti trebuie wii fit? ca suna tare bine ce spui tu acolo

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

mQQm, eu nu ma supar pe nimeni pt atita ca atunci cind si eu citesc mai rar, citesc din 5 in 5 pagini si pierd si intrebari si raspunsuri si nu o fac intentionat. Si chiar daca ar fii fost intentionat, zau ca nu-i bai ca stau bine cu self-esteem.

Eu sint in cura de slabire asa ca l-am reluat, da, m-a certat si pe mine. Nu stiu cum sa anulez nici vocea, nici fitness tips si alte chestii care mie nu-mi trebuiesc de nici o culoare.
Acum mi-am gasit o noua jucarie la Wii "cardio workout" care e de fapt shape boxing si bat la inamici imaginari pina transpir toata. Orice psihiatru ar trebui sa aiba asta la el in cabinet ca face bine .

Paste fericit celor care il serbeaza in weekendul asta.

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sofronica, multumesc, ma uit si la magazinul de linga casa, poate gasesc... macar pot sa o duc inapoi repede, inainte de a o arunca Octav pe geam, ca la strimtoarea in care sintem cu banii... exact asta ne mai lipsea.

Tocmai ce vorbeam de grase vs. implinite, am bagat in mine ca sparta. Am facut tocanita de ardei copti cu smintina si cu mamaliguta... nu stiu daca stiti reteta asta, fetele de prin Moldova sau cu rude pe acolo s-ar putea sa o stie, dar e una din mincarurile mele preferate din copilarie si pina acum. Cine e interesata, dau reteta, ca eu mi-am facut plinul, desi as minca numai din asta. Si am mai facut sarmalute de post, dar nu stiu cum au iesit ca sint la cuptor (nu tin post, dar m-am saturat de carne, imi vine sa o scot si pe aceea care a mai ramas) si turta dulce cu nuca si stafide si cu glazura de ciocolata pe deasupra, dar nici aia nu stiu cum a iesit ca e afara, la racit... sper ca nu uit sa o bag in casa cind plec dupa ploade... ca mi-o papa veveritele.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ana, ma gandeam la tine cu trainingul... daca eu iau jobul asta o sa trec prin hell, va fi atat de greu, sper doar sa ma trainuiasca si sa nu ma arunce direct la treaba. La tine cat mai dureaza trainingul?

mQQm, si la walk in clinic ai putea sa mergi, eu am nimerit mereu medici care mi-au placut, cand le-am spus ca alaptez au scos cartile, au sunat farmacistii, mie mi-au parut de incredere.
Doi la mana, sotul meu a avut o otita care parea ca s-a vindecat, nu mare lucru, doar ca nu auzea bine cu o ureche, plus ceva intepaturi, insa a trebuit sa ia de doua ori antibiotic pana i-a trecut cu totul. A durat aproape 2 luni.
Eu, cu ultima raceala, am stat pe tanajala si nu m-am dus la medic. Cand am ajuns, dupa vreo 2 saptamani cu sinuzita, tot cu antibiotic s-a lasat.
Si exista antibiotice safe in sarcina. Mai bine mergi la doctor, te rog, chiar si la walk in clinic iau in serios gravidele. De ce sa tot stai cu drobul de sare? Te duci acolo, citesti vreo 3 reviste, te examineaza un medic si macar stii cum stai.
Si dupa aia ne mai povestesti si noua ce ai mai citit pe acolo

Hai ca mai vroiam sa intreb ceva. Fetele necatolice, voi faceti ceva cu copiii de Pastele catolic, in week-endul asta? Eu ma gandesc sa fac acum o vanatoare de oua cu dulciuri, ca si asa nu e obicei prea de acasa. Copiii vostri ce zic?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

nelia uita-te la masina de paine sa aibe roata dintata care invarte paleta din metal; eu am avut prima data una de la canadian tire careia i s-a tocit roata dupa vreun an de folosire; am schimbat-o la ei ca s-a putut; te uiti ce programe are, dar toate cred ca au sa framante numai aluatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, masina de piine face toti banii(numai s-o iei mare, pentru ca noua nu ne ajunge o piinica decit pentru pachete dimineata si trebuie sa se trezeasca Luci devreme daca vrea sa avem piine cind venim de la job; avem un B&D de cind am venit, de 5+ ani si nu cumparam piine decit cind avem musafiri; iesi mult mai ieftin cu piinea facuta, si mai sanatos; macar vezi tu ce pui si nu insiruirea kmetrica de pe ambalajele de piine; framint si cozonacul cu ea intotdeauna;

Donia, in mod normal trebuia ca trainingul meu sa dureze 3 saptamini (partea teoretica: legislatie+ cele nspe programe pe comp+ abrevieri, codificari, etc) si apoi doua dosare: unul in care asist un verificator senior ulterior si unul in care ma ajuta el dar cu dosarul meu; numai ca...intotdeauna cind vorbim de mine exista un "ceva" altfel, nu sunt formatori disponibili , asa ca mi-au pus in brate colectiile de legi, doua dosare facute, procedurile, le-am studiat saptamina asta, am retinut eu si am putut si de saptamina viitoare voi fi pe teren-de fapt azi am fost deja pentru juma<de zi sa asist o colega; apoi cind se va gasi cineva voi invata si partea de "search", codificare, etc-in intocmirea unui dosar; scarpinatul pe dupa cap...sper sa supravietuiesc pentru ca imi place foarte mult, sunt doar 35 ore/saptamina, un pachet meserias de avantaje si sporuri, si tocmai de la 1 aprilie au mai dat ceva la salariu pe linga ce promisesera;

Mergi la inceput