Sezatoarea canadiana (138)
Raspunsuri - Pagina 10
oanagabriela spune:
Dana, uite email-ul: bavaro.reservas@hoteles-catalonia.es. Eu le-am scris in engleza si chiar mi-au raspuns Am gasit un email si pentru hotelul unde mergem acum (Dreams La Roaman), le-am scris cam ce am vrea si la fel mi-au raspuns.
Nelia, plecam tot in sud, in Rep Dominicana, o saptamina.
Acum ma duc sa fac bagajele
Pucku spune:
am intrat sa va salut, sa va dam pupici si sa felicit Bb Sofia care a venit pe lume, fetele campioane Maia si Agata- Nelia puici de la Steph pt Agata si Tudora
revin ca fetele vor sa se uite la film, mi-au luat calc...
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
mikiion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Mikion, acum m-ai facut pe mine curioasa...tu te-ai nascut aici? Nu ai emigrat? (sau da, dar fara copil?) Born to shop, forced to work. |
Sa stii ca uneori ma intreb daca mai emigram daca aveam deja un copil. Si raspunsul cred ca ar fi Nu!!! Mi-e rusine sa spun, dar nu cred ca as fi avut curajul.
Marc e nascut aici. Cred ca am ramas traumatizata rau de tot, dupa ce ne-am mutat cand avea el 3 saptamani... O mutare din aia ratata de la cap la coada... pe caldura mare cu un copil de 3 saptamani si bolnav ...( De la card de credit clonat la inchiriere pana la stricat camionul la sfarsit)
Nu ma intrebati de ce ne-am mutat atunci....Pai Marc a fost prematur!!!!A venit mai devreme decat trebuia . Normal ar fi trebuit sa ne mutam si apoi sa nasc....
Eu am stat de vorba ieri pe la scoala cu colegii...din aceia localnici care au contacte bune.... Si m-au deprimat si mai tare. Azi la fel, am avut o conferinta si iar nu ne-a prezentat lucrurile prea roz.....
Acum ninge...Am scos iar hainele de iarna pe care le stransesem
Si la Quebec voi tremura...
Simmona bafta la analiza si vacanta frumoasa. Si Sofronica vacanta frumoasa.
nelia spune:
Nu-mi vorbiti de ninsoare, lapovita, ploaie, frig, cenusiu... Vacanta placuta, fetelor, sa va ginditi si la mine cind va prajiti la soare!
Pucku, multumim, intoarcem pupicurile... esti mai bine? Care fete se uita la film, sau Steph face cit doua!?!
Cam atit, ca nu-s in ape bune, astept soare si pe strada mea!
mimitete spune:
Oana, vacanta placuta si vreme buna!
pitilache, eu am una bucata de coleg care nu a fost lasat sa se urce in avion catre Ca numai cu green card. De fapt tipul e finlandez si a venit de multe ori aici dar cu pasaportul finlandez dar de data asta nu si-a dat seama ca i-a expirat, a aflat la aeroport. Tipa i-a spus ca e expirat si l-a intrebat daca are altul, el a aratat green card si i s-a spus clar ca nu poate intra numai cu green card. Acum eu nu stiu daca pe respectiva a dat-o afara zelul dar dupa incident am primit toti un memo cu ce ne trebuie sa calatorim din USA in CA si viceversa. Nu stiu daca sint reguli diferite in functie de modul de intrare in Ca, land sau air ca acum un an erau diferite, intrarile terestre erau mai ingaduitoare.
mQQm, cum stai cu Wii fit?
Nelia, au trecut bubele?
pitilache spune:
mimitete, m-am exprimat eu gresit. Vroiam sa zic ca are voie sa vina doar cu green cardul, in sensul ca nu are nevoie si de viza (ca asta era intrebarea ei cred, daca are nevoie de viza de Canada sau este suficient green cardul), dar pasaportul sigur trebuie sa-l aibe. Pentru ca daca vrei sa mergi din Can in US nu-i de ajuns sa mergi cu cardul rezident (si pasaportul), iti trebuie si viza (ca roman), de asta spuneam ca-i de ajuns green cardul.
Da, intrarile tereste sunt mai ingaduitoare in general dar tot iti trebuie green cardul pe langa pasaport ca sa intri in Can. Noi acum vreo doi ani cand inca nu eram cdn am mers la Boston si Costin si-a uitat cardul de rezident acasa si ne si faceam planuri la intoarcere cum o sa ramana in vama si o sa ma duc eu pana acasa si sa il aduc... ha ha ha.. dar nu a fost nevoie,le-am zis canadienilor ca l-a uitat, i-a aratat permisul de conducere si a fost ok.
Si editez sa urez drum bun pasarilor calatoare!!!! Oana, Simo si cine mai pleaca s ava distrati si pentru restul care raman la gura sobei!!
Vreau si eu la intalnire! Pe 2-3 mai nu cred ca o sa pot pentru ca o sa plec si eu, dar in w/e dinainte vin!
columbiana spune:
Cami, noi am zburat cu Air Canada; nu stiu de la ce am facut indigestia, la micul dejun a fost ceva si m-a indoit de crampe la stomac vreo doua zile (asta dupa ce scapasem de ciclu care a venit neasteptat in a doua zi de vacanta:((
Mihaela/miikon, cu mutatul...pina te inveti; sa-ti povestesc cum ne-am mutat noi in 2003 din Brossard in St-Laurent unde am dormit(prima saptamina) pe jos in apartament cu copilul de 3 ani bolnav atunci; apoi in 2007 cind ne pregateam de Calgary si am vindut casa, iar dupa ce am semnat actele a<meu sot m-a anuntat ca nu ne mai mutam si a trebuit sa cautam chirie urgent in cartier- sa nu mut copilul de la scoala (cred ca atunci a fost cumpana casniciei mele, daca am reusit sa trecem peste asta imbatrinim impreuna:)), iar anul urmator alta casa, alta mutare, alti bani si alta distractie...
apropo, pitilache/Roxana, am primit raspuns de la Liège, mi-au scris ca accepta fotocopie dupa diploma de la HEC dar vor originale diplomele din Romania ( urmind sa mi le returneze in plicul trimis de mine autoadresat si timbrat), si am renuntat pentru ca dupa negocieri a primit a'meu barbat pasuire inca 2-3 ani in Quebec...si asa ma duce cu zaharelul ;
edit (Matilda): mai stie cineva ceva de Lorelaim ce mai face, sper ca e bine, n-a scris de mult pe sezatoare, imi lipsesc articolele ei;
pitilache spune:
Bafta la noul serviciu, Ana, ca inteleg ca ai renuntat pentru Europa momentan, asa-i?
Pucku spune:
revin ca s-a terminat filmul
Steph isi tot petrece timpul cu o vecina si de aia am scris la plural
si acum sa-tzi povestesc ce planuri v-a facut Steph, ca noi am fost la Montreal la Biodom asa ca acum trebuie sa veniti voi la Aquarioum la Quebec....si ii zic , dar uite tre sa aranjam cumva camera si apartamentul sa avem loc sa dormin, imediat a facut planurile ca ea doarme cu Agata ca sunt mari si Tudora la picioare ca ea e mai mica si Bb cu voi si aduce si pianul in camera la ea si o sa cante toata noaptea cu Agata sa nu se sperie Tudora si Lisandru...asa ca atuinci cand se incalzeste vremea si se termina antrenamentele va asteptam la Quebec
si daca intr-un timp cocheta cu ideea ca nu mai vrea la pian la e greu de cand a vazut filmuletele cu Agata, o sa invete bine sa cante si ea asa ca si ea, si vrea sa invete engleza si sa ne mutam langa Biodom....asta cam greu
Mikion nu -mi dau seama care e Complexul G, dar daca o sa va mutati aici, banuiesc ca la inceput o sa stati in chirie poti lua apartament pe linia lui 800, 801, 802
eu uibesc zona asta tare unde stau si am mai stat langa Domaine de Maizeret in Limoliu, foarte frumos parcul, loc de joaca aproape, magazine si terminus a cote, dar o zona saraca
noi ne-am mutat ca facea mult pana la Universitate, dar cand lucram in centru mergeam cu 250 de la terminus in 15 min eram in centru, au facut pe autoruta linie speciala pt autobuze....complex G nu e ala unde e si observatorul? poate ne intalnim cand vii la interviu
Maru pupici calaretului si tie pt pozele din centru, e o zona draga mie cum ti-am zis am avut ginecologul acolo langa tine si am facut si un curs nu departe, si apoi am lucrat in zona, langa lac....asa ca mi-am petrecut mult timp pe acolo, mi-ar place mult sa revizitez zona aia, dar departe pt moment o vacanta in Ontario....lung ca maiba drumul, pe aceeasi distanta sunt in acadie, paradisul plajelor din New Brunswick
Si noi am inceput calaria, Steph e super bucuroasa
Simona, parca tu ziceai de vacante prin Quebec, am inteles ca ai mai scris , dar mi-a scapat, vrei sa mai repeti te rog?
si noi suntem amatori. anul asta avem in plan un labitinh nu mai stiu exact unde, teatrul de la Dame ua couer cu Dinozauri, si vacanta mare, daca ne lasa buzunarul stam in balanta intre Gaspe, Miscou Island si 2 zile la plaja in New brunswick la Boutchoutch la dune
revin ca aveam si niste intrebari
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
oanagabriela spune:
Ana, Lorelaim este bine, doar ca este f.ocupata cu scoala si momentan nu mai are timp de DC.
sofronica, noi in cei 6 ani de mers in Caraibe nu am facut nici un vaccin. Vacanta frumoasa si sa avem cu totii vreme buna
Simonna, bafta la analiza si vacanta placuta si voua! Eu am fost in croaziera in sud cind eram insarcinata in 4 luni si a fost f.bine, nu am avut nici o problema. In plus, aveam o burtica asa de mica incit nimeni nu si-a dat seama ca sint insarcinata