Sezatoarea canadiana (138)
Raspunsuri - Pagina 11
Pucku spune:
uite ce avem noi in plan printre altele sa ne punen planche flotant sau ceva in genul macar in zonele accesibile catelui, adica sufragerie si un hol...noi stam intr-un apartament cu carpeta si o urasc, o spalam de 4 5 ori pe an si ma irita, mai nou chiar in mijloc lu Steph i-a scamat o felie cu nutela....inca nu am ajuns nici unde, iar cum slabe sanse ca proprietarul sa vrea sa-mi puna o fac pe bani mei, in 2 ani ar trebui amortizata investitia ca nu mai spal mocheta
acum intrebare cam ce ar trebui sa cumpar, ieftin si bun, si daca sa scot sau nu mocheta inainte.....daca o scot si cand plec tre sa repun mocheta? daca nu o scot si numai o spal bine ce ar trebui sa cumpar sa se prinda bine si la margine....nu radeti ca noi suntem pe langa cu din astea dar nu mai pot imi chinuie zilele, si as vrea sa fac rapido , ca sa fie ultimul spalat
pupici
gata ma duc la culcare
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
simi spune:
In primul rind, multumesc de aprecieri pentru fetita mea, numai ca nu-i ea chiar asa ingeras cum o descrieti! Dar da bine-n public, nu-i asa? Acasa isi mai da ea-n petec!
Dupa ce-am plecat de la restaurant am intrebat-o daca i-a placut la intilnire si ce i-a placut cel mai mult. A zis : The ladies! Deci, ladies, sa ne bucuram!
Oana, Simonna, vacanta placuta va doresc, soare mult si sa va relaxati! Vorba Neliei, ginditi-va si la noi cele ramase pe-aici!
Eu, de cind am descoperit subiectul cu amantele, ma culc tot la 12 noaptea, iar ziua zici ca-s nauca la munca! Dar las ca de miine-i de mine, am o saptamina de vacanta!
Ktrinel, tu ce mai faci? Nu ne mai dezvalui misterul ala? Sper sa fi bine!
Va pup, ma duc sa vad ce s-a mai intimplat mai sus!
Smile,tomorrow could be worse!
Diana2007 spune:
Am facut rost de o parola de net la servici si va scriu de aici. Si despre ce sa va scriu daca nu despre ... servici.
Referitor la intrebarea cu green card-ul si intrarea in Canada. Iata raspunsul luat din sistem, cetatean roman, rezident US, are nevoie de pasaport si de green card sa intre in Ca, nu are nevoie de viza pentru o sedere de maxim 6 luni.
Iar cu vaccinurile (avem si sectiunea asta in sistem) pentru Cuba nu este nevoie de nici un vaccin obligatoriu iar pentru Republica Dominicana zice ca se recomanda MALARIA PROPHYLAXIS, la fel si pentru Mexic.
Voi ziceti ca o sa fie frumos pana pe 25-26 Aprilie ? Ati vazut ce e afara ? S-a intors zapada . Noroc ca noi aici pe sezatoare avem sufletele pline de caldura si ne facem aprovizionarea prin fetele care merg in tarile calde.
Mie imi convine oricare din weekend-urile propuse si locatii, doar sa fie duminica.
Daca mai am ceva de scris, revin, mai am o ora jumatate de lucru
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +17s cu
Podeanu spune:
sofronica, eu nu am fost inca in Cuba dar ptr Dominicana ne-am facut vaccinele (hepatita A si B - adulti si numai A- copii)si anul trecut am luat si pastile de malarie. 7 la numar, una pe saptamina si ingrozitoare la gust. dar eu sunt mai speriata de bombe in ultimul timp si mi-e frica si de umbra mea.
Oana merci de email, acolo mergem pina la urma .
Nelia, ce-ti mai face nasul?
nelia spune:
Dana, bine, a trecut, probabil nici nu voi sti vreodata exact ce a fost. Mimitete, si bubele au trecut, mai am una care la care a ramas urma, ultima, dar va trece. Am gasit o crema pe baza de plante, cica antiseptic natural... si chiar este, atit de frumos le-a vindecat de zici ca nici nu le-am avut. Acuma bubele-s de alta natura si pentru astea nu exista creme...
Simi, dar bine ca macar in public e cuminte, Agata acolo isi da in petec cel mai tare..., dar macar o face natural, de multe ori nici nu pot sa ma supar pe ea. Acum o iert pentru toate obrazniciile din ultima perioada, ca a venit cu testele date la mate si la franceza, din etapa a treia cum o numesc ei si are un singur 95%, iar restul nota maxima. E tare mindra de ea, si eu la fel, dar si de mine, saraca, numai eu stiu cit mi-a scos sufletul cu lectiile in ultima vreme. Inca mai are si miine si joi, si cred ca se termina etapa, va primi buletinul.
Pucku, cu mare placere venim, numai sa fim sanatosi! Anul asta nu pleaca nici unul dintre noi pe nicaieri, asa ca ne-am propus multe expeditii, iesiri, oriunde, numai sa plecam... abia astept. Vrem sa mergem si pe muntii din state, ca sint mai inalti, astia mai aproape de noi, si undeva la plaja... Octav cauta acum locatii.
Oana, oare am scris sau am vrut sa scriu!?! Daca ma repet, asta e, intelegeti voi, neuronul... Intr-o zi discutam despre vacante si ii spun ca ma atrage foarte tare un loc, visez cu ochii deschisi la el de ceva timp, pentru ca simt eu ca e pentru mine, noi... La care el: Corsica! Si exact asta era, cica daca ar fi sa se duca acum undeva, Corsica si Catalonia sint printre primele 10 locatii. Asa ca, daca sintem sanatosi si ne permitem, la anul in Corsica mergem! I-am dat tot ce am salvat atunci, descrierea facuta de tine... dar as vrea sa mai pui inca o data site-ul sau site-urile de unde inchiriati voi apartament (daca aveti recomandari, cu atit mai bine).
Simona, si pe mine m-ar interesa pe unde ai fost in vacante aici, local.
laurajr spune:
Olga, felicitari pt bebe Sophia…ce nume frumos si plin de signification are ! Sa fie sanatoasa, mencacioasa si plina de noroc in viata !
Nelia, felicitari Agatei pt competita de patinaj…ai pus ceva foto sa le vedem si noi ? Ce mai face cosul cel dureros ? Sa stii ca la furuncul m-am gandit si eu, sa nu fie asa ceva…
Ange, felicitari Maiei pt medalia de aur…imi inchipui ca s-a meritat din plin oboseala at la asa rezultat extraordinary !
Ana, bine ai venit din vacanta ! Ia zi, ce nu ti-a placut, ce te-a deranjat la prietenii si vecinii nostri?
Mi-a scapat mie ceva ori ai inceput jobul la guvern ??? Felicitari in cazul asta !
Inacanada, daca te mai intarsia ce analize de sange mi s-au facut pt depistarea artritei, da-mi de stire ca tocmai am gasit hartia intr-un folder. Eu ar trebui intr-o saptamana sa incep treatment, ca am primit aprobarea de la firma de asigurare .
Carmen77 dar chiar nu vrei sa ne spui unde pleci ??? Ne tii in suspans?
Simonna, mutam de sfat ginger e bun de condiment, am vazut ca la chinezi se foloseste tare mult . Tu cum te mai simti cu burtica, dupa veselie nu cred ca ai greturi de dimineata, asa-i?
nelia spune:
Laura, da, am pus poze si filmulete pe www.dropshots.com/aurice (parola e pe contul comun). Tu ce mai faci?
Mona_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pucku uite ce avem noi in plan printre altele sa ne punen planche flotant sau ceva in genul macar in zonele accesibile catelui, adica sufragerie si un hol...noi stam intr-un apartament cu carpeta si o urasc, o spalam de 4 5 ori pe an si ma irita, mai nou chiar in mijloc lu Steph i-a scamat o felie cu nutela....inca nu am ajuns nici unde, iar cum slabe sanse ca proprietarul sa vrea sa-mi puna o fac pe bani mei, in 2 ani ar trebui amortizata investitia ca nu mai spal mocheta acum intrebare cam ce ar trebui sa cumpar, ieftin si bun, si daca sa scot sau nu mocheta inainte.....daca o scot si cand plec tre sa repun mocheta? daca nu o scot si numai o spal bine ce ar trebui sa cumpar sa se prinda bine si la margine....nu radeti ca noi suntem pe langa cu din astea dar nu mai pot imi chinuie zilele, si as vrea sa fac rapido , ca sa fie ultimul spalat pupici gata ma duc la culcare Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"" |
E ceva de munca, dar instalarea o puteti face si voi. Un alt avantaj e ca le puteti lua cu voi oriunde va mutati si sunt garantate de fabricant pana la 3 relocari.Daca te intereseaza detalii, ne scriem PM.
Simonna spune:
Neata!
Bei, nu-i de mine statul acasa! Ieri am frecat-o pe-aici de numa (Mimitete, fi-ti-ar subiectul cu amantele sa-ti fie, ieri l-am citit numai pe primul de la 9 la 12, Colegu' isi face cruce cu doua miini si nu pricepe ce-i asa de importatnt! I-am spus ca nici n-o sa priceapa vreodata!Oricum, acum ar trebui sa ne intilnim, ar iesi de-o hahaiala de zile mari!)
Si pe urma m-am uitat la tv toata dupa-masa, ca e un program de-i zice Slice si nasc niste doamne intre 1 si 2 in fiecare zi, pe urma mai sint o tura de mame care discuta diverse de la 2 la 3...
Asa ca la 3 eram lesinata de cap, nici mincare n-am facut, nimic, i-am tras o dictare la Engleza lui fiu-meu ca scrie asa si asa si asta a fost ziua mea, ce strins cirpe pt. vacanta!!!
Nu-s cum fac doamnele alea care stau acasa si n-au alta treaba, ca eu pina la 3 mincasem de 4 ori si eram buhaita de lene! A trebuit sa-mi pun dusul in cap ca sa ma trezesc, si tot eram ametita de cap!
Ah, imi propusesem sa va zic si tot uit, daca cunoasteti pe cineva care cunoaste pe altcineva etc ai carui copil / copii se bilbiie, noi facem parte din AJBQ, Association Jeunes Begues Quebec, am fost aseara la Consiliul de Administratie si tocmai am discutat sa incepem ceva sedinte de informare cu parintii, ca sint jdemii de copii pe liste de asteptare la ortofonisti (ca, dupa ce ca sint putini ortofonisti sint si mai putini cei care se specializeaza in bilbiiala). Asa ca daca cineva are nevoie de info si resurse... Here I am.
Doamnelor, mai mult sau mai putin apropo de subiectul cu amantele!!!! Voi ati vazut reclama la Olivieri? Bestiala, ma scoate din toate alea si ma si trimite inapoi nenea ala! Chit ca-i blondutz si, in consecinta, nu e tocmai pe gustul meu... Da' asa promitator ii sclipesc ochii in cap! Yummy! (Siunt gravida, scrie si la manualul pt. gravide ca ti se bulibasesc hormonii in semestrul 2! :))
Re: intilnire. Rox nu poate in mai, CGE nu poate intr-o vineri, Diana nu poate simbata, nici Dana, nici eu. Propun duminica, 26 aprilie, cu copii, locatia o decideti voi pina sint eu la alde sombreros. Pe de alta parte, eu cred ca ne complicam prea tare cu BBQ in parc, daca acolo ajungem, eventula ne-aducem ceva suc si trei cipsuri, sau chiar comandam pizza, da' BBQ in parc... In fine, lista aproximativa arata cam asa:
duminica, 26 aprilie, ora (dupa 11, fie-va mila!)
Carmen
CGE
Diana
Nelia
Pitilache
Simonna
Acum postez, ca daca o iau iar cu scrisul se pierde lista, dar am raspunsuri de dat, I'll be back.
S.
Edit: adaugat Nelia pe lista
nelia spune:
Ce BBQ? De BBQ ne arde noua acuma? Poate un sanius sau sa ne dam cu colacul... Eu n-am citit subiectul cu amantele, dar promit ca ma pun la punct pina pe 26 aprilie, ca sa pot participa la hahaiala... Ar fi frumos, nu? Sotii sa stea cu copiii si noi, adunate toate in cerc, sa discutam despre... amante! Si despre blondutii din reclame cu ochii stralucind promitator... Eu nu-s gravida, dar cu hormonii stau la fel de bine ca tine, Simona, si cind vad ce frumos ninge afara, se accelereaza toate alea la mine...
In concluzie, trece-ma si pe mine pe listuta, sper sa nu mai am nici o buba de data asta... nici sotul si nici copiii... da' pe ei ii pot lasa si acasa la o adica.