Ce parere aveti despre ham(!) ?

Ce parere aveti despre ham(!) ? | Autor: Adela

Link direct la acest mesaj

Na... cred ca ham se spune.... nu? Din ala cu care legam copilul sa nu fuga direct in baltoaca aia mare sau in fata masinii...
Eu n-o mai pot struni pe Julia. Si hai ca tot alerg dupa ea (ca am slabit de numa) dar mi-s batrana maica si nu mai pot.
So... voi cum va impacati cu ,,,, copilul legat? Sa-i cumpar Juliei ham?

Adela & Julia (1 an si 2 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mie una nu-mi place hamul din motive estetice (parca e un catelus), dar trebuie sa recunosc ca e destul de practic. Tu decizi ce e mai important

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Si noi am avut ham...si degeaba - ca tot ne alerga tot parcul pana il parcam la o banca! Mai mult de cateva zile nu l-am folosit - deci, nici o utilitate, nu-i cumpara. Mai bine iai ceva sa tina pasul cu ea, eu stiu, o bona, de 15 ani?

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Shi io vreau sa-i cumpar gargaritzei mele un ham kiar daca momentan nu merge.M-am gindit ca daca am sa o "inhamez",poate va pleca mai repejor singurica in picioare?Momentan merge bine shi destul de repejor,tzinindu-se de tot ce considera ea ca o poate sustzine dar fara sprijin...nexam.Shi io ma gindeam uneori ca o sa arate ca un catzelush cu hamul pe ea dar tzinind cont ca noi locuim la tzara,va fi o masura de sigurantza in plus shi mai ales ca am vazut unele kiar frumushele:arata ca nishte rucsacei cu forme de animalutze.Deci...io n-am experientza dar cred ca va fi ok cu ham.
la voi shi poate ne mai trimitzi shi noua nishte poze ca nu v-am mai vazut de o groaza de timp.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

De alergat tot o sa te alerge si cu ham si fara eu nu am folosit la Vladut dar stiu persoane care au folosit iar bebeii sau cam puturosit, se cam tarasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

Depinde de situatie; daca esti in parc, hamul poate fi folositor sau nu (chestie de preferinta personala), dar daca esti in aeroport, in magazine, sau in orice alte locuri publice aglomerate e un dar ceresc.

Numai bine,

dcm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Noi inca nu folosim hamul, insa am cumparat unul. Asa, ca sa fie.
Eu una, in ciuda aparentei prea putin estetice, cred ca este foarte folositor. In afara de faptul ca nu te mai apleci asa de mult ca sa il tii pe bebe sa mearga si de faptul ca nu ii sucesti bietului copil mainile ca sa il poti tine, mai este si un alt aspect: il poti sustine usor cand a invatat sa mearga binisor si sa previi caderile libere. Intr-adevar, si eu am vazut copii care isi dau drumul pe jos pentru ca au vazut ca nu se lovesc, insa mult mai putini decat aceia care merg bine asa.
Decizia insa va apartine.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

batrinico, nu te mai jena, mai a nevoie de spinarea aia a ta deja rupta in doua, deci ia tu un ham, sau un sal, sau un fular, prinde-o binisor pe junioara si sa vezi ce mergi fain la plimbare, stii tu, "ca o doamna"....(la mine se uita lumea cis , ca o duceam pe cu hamul si catelul era liber, n-avea lesa...dar, a trecut, au ramas doar niste poze faine, cindva va trebui sa dau explicatii ca de ce-am legat-o asa...); a , si cel putin la oaia nu am observat sa fi luat cazaturi cine stie ce, dupa ce-a scapat de ham, ba chiar era prudenta nevoie mare;
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Nu te scapa de alergat, dar te scuteste de aplecat si asta-i mare lucru. Toata smecheria este sa simta ca-l are doar atunci cand e pe cale sa cada, cand o ia cine stie pe unde si cand crezi tu ca-i necesar. Eu l-am folosit la fetita mea cand tocmai incepea sa mearga si mi-a prins bine. Daca deja te alearga, nici vorba sa se leneveasca. A, si eu il consider salvator in spatii aglomerate.
Batranica, batranica, dar cine are silueta?

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Anul trecut si pe mine ma batea gindul sa ii iau unul Andreei! Nu puteai nici sa clipesti ca disparea de linga tine! Iar de mana nici acum nu vrea sa stea...Pina la urma nu am mai luat, dar am cautat in disperare niste papucei care sa aiba un fluieras la calcii ( ca acela din jucariile de cauciuc pe care le stringi si fac zgomot) si nu am reusit sa gasesc. Primise cadou o pereche cind avea 1 an, dar intre timp a crescut puiul, nu?! Sunt tare buni, mai ales cind mergi la cumparaturi si pleaca de linga tine, il auzi imediat cum incepe sa mearga! Din pacate nu ajuta la buf-uri.

Sanatate,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Cu regret pt. Chicco, n-am facut nimic cu hamu'. Depinde de BB, cum vrea el, cand vrea el, ce vrea el ....
Sa ne traiasca BBici!
Doamne ce frumos se balbaie cand paseste !

mama L

Mergi la inceput