Ce parere aveti despre ham(!) ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

noi n-am folosit ham nici cand am invatat sa mergem nici cand alergam ca un motoras prin baltoace, spre strada etc.
am incercat o data sa-i pun unul, dar si-l rupea de pe el, a inceput sa planga si nu i-am mai cumparat, dar nici nu prea imi place ideea de copil legat

si, desi Danut a inceput sa mearga destul de repede (8.5 luni) si era destul de grasulean, mergea destul de bine, nu prea mi-a cazut, iar cand vroia s-o ia la fuga, il tineam de gluga de la hainuta, altfel nu reuseam sa-l prind

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Ce tip de ham ati folosit, am observat ca cele de la Chicco si Cam sunt diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Folositor nefolositor, mie asta mi se pare partea a doua. Problema principala este daca copilul accepta sau nu sa stea in ham. Carina cum ii pun hamul, urla si se aseaza in fund si nu e chipo sa o mai urnesti de acolo. Si nu e singura, am mai auzit de mai multi copii care fac asa.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey da cam la ce varsta le puneti hamul? sau cat de bine merg? maria are 9 luni, merge tinuta de manute destul de bine, acum o vad ca inceraca sa stea si singurica dar cu hamul ala e ca o papusa de aia legata!

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Eu am incercat da' a urlat ca din gura de sarpe. Da' ma cam enerveaza ca nu vrea de mana si tare as mai lega-o de carut sau de mine, daca nu ma descurc cred ca asa fac!!! Acu este, acu' nu-i! Daca il accepta ia-ti, ca tare-i bun!
PS: ideea ancai cu papucii cu tziuitoare e f buna, chiar am sa caut si eu!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput