In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 7
Guestus spune:
Va repet yo acum si nu pt ultima oara...nu este prost ala care cere este prost ala care da.
Si yo daca as putea as lua miine casa poporului si as vinde-o pe e-bay. Si ar face asta inca 99% din persoanele onorabile care participa la discutie aici. Pariu?
Ca a luat terenurile armatei.. care e problema?...e de vina becali sau e de vina armata si idiotii care sint in fruntea ei?
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Va repet yo acum si nu pt ultima oara...nu este prost ala care cere este prost ala care da. Si yo daca as putea as lua miine casa poporului si as vinde-o pe e-bay. Si ar face asta inca 99% din persoanele onorabile care participa la discutie aici. Pariu? Ca a luat terenurile armatei.. care e problema?...e de vina becali sau e de vina armata si idiotii care sint in fruntea ei? |
Daca a platit ceva ca sa i se dea, e si el de vina...pt. dare de mita!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
AdiS spune:
Acum vreo 6 luni a fost furata masina unei prietene: totul a durat 10-15 minute. Hotii o urmareau probabil de mai mult timp, i-au spart aparatmentul, i-au furat numai cheia (dublura) de la masina. Au asteptat sa vina acasa de la serviciu. S-au urcat in ea si dusi au fost.
A sunat la politie, a reclamat spargerea apartamentului si furatul masinii cu marca X si numarul Y. Masina s-a gasit dupa 3 luni cu motorul distrus. Politistii aveau idee cine ce si cum, dar sfatul lor a fost sa nu faca valuri ca apartin unui clan.
Inteleg din situatia creata in jurul lui Becali ca daca prietena mea urma "alta cale" ar fi avut sanse sa gaseasca masina. Bineinteles ca si asa doar sa o priveasca ca tot nu ar fi indraznit sa miste ceva.
Este legal ceea ce s-a facut pana acum pentru retinerea lui Becali sper numai sa nu se transforme intr-un "erou national".
editez: s-au urcat in masina
mariamunteanu spune:
Vorbiti discutii si amestecati lucrurile. Un cetatean a sechestrat alti cetateni => trebuie cercetat si pedepsit conform legii. Sechestratii se fac vinovati de alta infractiune, atunci sa fie si ei cercetati.
Scrie la lege ca, daca dai unora in cap, dar ii ajuti pe altii, esti mai putin vinovat ? Sau scrie la lege ca, daca vilolatorul X din satul Y a fost eliberat, atunci sa fie absolviti de vina toti ne-violatorii ?
Ii dati inainte cu deturnarea interesului de la Basescu, criza, inflatie, Piturca, ploile de primavara etc etc. Ce legatura au una cu alta ? Fiecare trebuie sa suporte consecintele faptelor sale.
Maria
oanamada spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Oana, a trecut vremea cand oamenii isi faceau singuri dreptate. Altfel hotii ar trebui sa fie fericiti ca Becali nu le-a taiat cate o mana, nu-i asa? Sau cate un picior, ca pe acceleratie au apasat cu piciorul (dar cred ca treaba cu taiatul mainii e dinaintea aparitiei masinilor...). Becali nu "s-a ostenit" sa depuna o plangere, nu s-a ostenit sa anunte ca i s-a furat masina. Din punctul de vedere al politiei furtul nu exista, nu a fost anuntata de niciun furt. Fiindca Becali nu s-a considerat un cetatean de rand, care apeleaza la autoritati, el este mai presus de asta, el isi face singur dreptate, cum vrea el, cum considera el. Dar ceea ce a facut el este infractiune. Si cineva ar trebui sa-i dovedeasca faptul ca este cetatean de rand, totusi. Sau ar trebui sa fie... |
Ceea ce spui tu este foarte corect...cu mentiunea ca nici hotii nu au depus o plangere, nimic scris...absolut nimic...s-a dat un telefon la 112 si politia s-a "sesizat" miraculos...dupa 2 luni....!!!Asa ca....
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
E simplu. Aia nu s-au transformat in victime, au fost victime. Dupa ce au saltat o masina "pe tava", au aflat a cui e, au facut pe ei si i-au dus masina bulibasei. Apoi a urmat actiunea lui Becali. In plus, pe principiul tau, cel care prinde un hot (inclusiv Politia), poate sa-i faca orice, sau cum? Pai, pana acum ne plangeam ca Politia nu are dreptul nici sa-i gadile pe infractori, dar esti de parere ca Becali are dreptul, iar hotii trebuie sa taca? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, nu ai citit atent tot ce am scris...eu am zis foarte clar ca odata ce becali a fost arestat pentru sechestrare si care or mai fi fost capetele de acuzare...normal, intr-o societate care se vrea cu adevarat dreapta, era sa fie arestati si hotii respectivi...atata tot!
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Total gresit: prima afacere importanta a lui Becali a fost sa pacaleasca statul roman prin MApN - schimb de teren intre 'Cucuietii din Deal' si terenuri ce apartineau ministerului pe langa Bucuresti. Cica s-a finalizat si o ancheta care arata ca la vremea respectiva schimbul citat a prejudiciat statul roman cu 3,3 milioane de dolari. Ma intreb cand s-o ivi procurorul destept si necorupt care sa instrumenteze dosarul corect si sa-l vad pe domnul cu pricipa dupa gratii pt. ceea ce a facut. E uimitor cum se leaga de chestii marunte si lasa la o parte chestiile mult mai usor de dovedit. E stiut faptul ca pe al Capone taxele l-au 'aranjat'. Death and taxes! Oare cand or sa invete si romanii lectia asta? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Am spus intr-un mesaj ulterior...dosarul respectiv a fost lasat balta...oare de ce??? A facut presiuni Becali sau se doreste o musamalizare din partea armatei ca sa nu cada niste capete de acolo?
CATI POZE NOI
Rufus spune:
citat din mesajul lui cl La urma urmei omul a urmarit hotii si i-a dat pe mana politiei, nu i-a inchis in beciul lui! Dar cu politia pe care o avem, omul a actionat asa... |
Aaaa...unde ai auzit tu ca a dat hotii pe mana politiei?
Eu am auzit ca i-a inchis in beciul lui (ma rog, intr-o casa de-a lui) si le-a facut ce le-o fi facut.
De acord cu ce crezi despre Politie, si eu cred la fel. Dar crezi ca daca tu ti-ai face dreptate singura, fiind furata de ceva, ai scapa nepedepsita? Sau, ai vrea sa nu patesti nimic?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
Eu cred ca discutia se poate duce pe mai multe paliere.
Putem vorbi despre "festivismul" cu care s-a facut arestarea, despre lipsa de eficienta a politiei asa, in general, despre dezgustatoarea concentrare a mass-media pe eveniment, despre vicii de procedura, despre "luminile si umbrele" personagiului principal etc, etc, dar, inainte de a-i plinge de mila lu' Becali, cititi faptele:
http://cotidianul.ro/una_dintre_presupusele_victime_ale_lui_becali_ar_fi_fost_impuscata_in_picior_in_timpul_incidentului-79059.html
"Potrivit Politiei Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie, in jurul orei 00.35, dispeceratul a fost sesizat, prin Sistemul National Apel Unic de Urgenta 112, ca la intersectia strazilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai multi indivizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanti si, folosind forta, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodata, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc.
Ocupantii autoturismului au fost dusi într-un imobil din Pipera, unde au fost retinuti impotriva vointei lor timp de 3 ore, pe motiv ca au sustras autoturismul lui Becali, potrivit unui comunicat al Politiei. Finantatorul Stelei nu a depus plangere la Politie pentru masina Mercedes care i-ar fi fost furata".
Da?
America latina, cum va spuneam.
oanamada spune:
citat din mesajul lui iileana Eu cred ca discutia se poate duce pe mai multe paliere. Putem vorbi despre "festivismul" cu care s-a facut arestarea, despre lipsa de eficienta a politiei asa, in general, despre dezgustatoarea concentrare a mass-media pe eveniment, despre vicii de procedura, despre "luminile si umbrele" personagiului principal etc, etc, dar, inainte de a-i plinge de mila lu' Becali, cititi faptele: http://cotidianul.ro/una_dintre_presupusele_victime_ale_lui_becali_ar_fi_fost_impuscata_in_picior_in_timpul_incidentului-79059.html "Potrivit Politiei Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie, in jurul orei 00.35, dispeceratul a fost sesizat, prin Sistemul National Apel Unic de Urgenta 112, ca la intersectia strazilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai multi indivizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanti si, folosind forta, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodata, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc. Ocupantii autoturismului au fost dusi într-un imobil din Pipera, unde au fost retinuti impotriva vointei lor timp de 3 ore, pe motiv ca au sustras autoturismul lui Becali, potrivit unui comunicat al Politiei. Finantatorul Stelei nu a depus plangere la Politie pentru masina Mercedes care i-ar fi fost furata". Da? America latina, cum va spuneam. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Mai...eu chiar nu-i iau apararea lui Becali ca nu-l pot suferi, dar vorba lui Mircea Badea aseara...ganditi-va si voi putin...de unde au stiut politistii conform apelului de la 112 ca aceea este "gasca" lui becali, ca are vreo legatura cu el... ??? Adicatelea nenea care a sunat sa anunte a facut relatare de la locul faptei conform careia se spunea "oamenii lu' Becali, ataca cu pistoale pe unii...care fac si dreg???"
2. De ce dupa 2 luni????????? De ce de abia acum?????
Ma repet, foarte bine ca l-au arestat, dar aveau o multime de alte motive instrumentate si documentate ca sa o faca...nu unul asa de cusut cu ata alba....
Plangere scrisa nu exista nici de o parte, nici de alta!
Pot sa dau si eu un telefon la 112 si sa spun ca oamenii lu X persoana publica agreseaza pe unii si ii ameninta cu pistoalele la intersectia x...ma ia cineva in seama?????
De ce, daca totusi sa zicem ca
CATI POZE NOI