In sfarsit!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Cica n-ar fi existat nicio plangere, dar "autoritatile" s-au sesizat

Alina, iar vii cu "cica"?

"Potrivit Politiei Capitalei, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00:35, dispeceratul 112 a fost sesizat ca, la intersectia strazilor Doctor Felix si Nicolae Titulescu, a avut loc o altercatie în care s-au folosit si arme de foc.

Conform apelului, un autoturism Mercedes aflat în trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost bagati cu forta în portbagajul unui autoturism de teren si transportati catre o destinatie din Tunari."

Citeste si tu ce zice un comunicat...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Citeste tu mai bine comunicatul.

Deci cine a facut plangerea? Ca eu nu inteles....

Alina

Nu ai inteles. In regula. Uite, iti explic.
Autoritatile au fost sesizate. Nu s-au sesizat. Acest lucru s-a facut prin apelul de urgenta. Asta inseamna ca cineva a facut o plangere. Cine a facut-o? Nu stiu. Altcineva decat "autoritatile". Caci, altfel, se numea autosesizare. Si nu a fost asa ceva. Poate ca, in timpul anchetei, iti vei satisface si curiozitatea: cine a sunat la 112?
Daca tot n-ai inteles, spune-mi.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, hai ca nu am timp si chef de mesaje ping pong ......

Stii ce-i aia plangere intr-un caz din asta?????

Stii cine ar fi trebuit sa faca plangerea? Plangerea n-o putea face oricine

Cauta un dictionar de termeni juridici, daca te faci ca nu pricepi care-i problema

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Este criza. Salariile magistratilor nu mai cresc. Salariile procurorilor au inghetat si ele. FMIul nu vrea sa le dam bani de la buget. De unde bani, de unde bani? A! Stati asa baieti (cu ochi albastri)! Se rezolva! Nu zise becali mai deunazi ca are suficienti bani sa-i cumpare pe toti judecatorii si procurorii? Et voila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Copiloi, unde vrei sa ajungi cu insistentele despre cine a facut plangerea ? Orice persoana care are cunostinta de producerea unei infractiuni, poate (si chiar are obligatia morala) sa sesizeze autoritatile.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Alina, plangerea au facut-o hotii. S-au plans ca au fost lipsiti in mod ilegal de libertate si ca au fost batuti.

JIJI nu a facut plangere la politie cand i s-a furat masina.
Hotii au facut.
Ai inteles acum care-i treaba cu plangerea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Copiloi, unde vrei sa ajungi cu insistentele despre cine a facut plangerea ? Orice persoana care are cunostinta de producerea unei infractiuni, poate (si chiar are obligatia morala) sa sesizeze autoritatile.

Maria

Ok... ne-am putea imagina urmatoarea situatie: pun acuma mana pe telefon si sun la politie si spun ca mariamunteanu mi-a furat masina. Dupa logica ta, politia ar trebui sa te aresteze in baza sesizarii mele Ce zici? Mi-am indeplnit obligatia morala?

Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Salariile magistratilor nu mai cresc. Salariile procurorilor au inghetat si ele.

Au inghetat pe la vreo 2000 euro/luna . Ma faci sa rad.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Alina, plangerea au facut-o hotii.

Ai un link, ceva? De unde stii asta?

Alina

Mergi la inceput

Copiloi, pleci de la premise care nu au nimic de-a face cu [,] cazul de fata.
Sa reclami o infractiune a carei victima esti nu e o obligatie, ci o optiune.

Furtul unei masini se pedepseste altfel decat lipsirea de libertate, fiind infractiuni de facturi diferite.

Lasa-i pe procurori si pe politisti sa-si faca treaba, ok ?

Maria

Mergi la inceput

mariamunteanu, vorbim limbi complet diferite.....pa pa pa

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Salariile magistratilor nu mai cresc. Salariile procurorilor au inghetat si ele.

Au inghetat pe la vreo 2000 euro/luna . Ma faci sa rad.

Eu te inteleg ca nu dai mai mult pe becali, dar baietii au poate alte socoteli, cu mai multe zerouri ...
Valiza au papat-o. Este nevoie de una noua.

Mergi la inceput