In sfarsit!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Dragii mei, m-am tot intrebat daca sa-mi permit sau nu, nu ca ati fi copii
Rufus :), tu chiar ai ezitat sincer... ...

Nu-ti fa griji, link-ul il daduse si Xenocid in postarea de deasupra, si, de-altfel, circula de-aseara pe tot net-ul.

Pe mine m-a socat ceva. Lipsa de imaginatie. Bun, injura timp de 5 minute neintrerupt, OK, pot intelege asta, dar...repetind exact acelasi lucru??? La cite injuraturi savuroase si pline de fantezie are natia noastra, omul asta nu e in stare decit sa reia again and again aceeasi injuratura, schimbind doar destinatarul??? Cit de stupid si limitat poate fi?

Edit: partea buna e ca aia de la parlamentul european nu inteleg limba romana, asa ca il putem trimite linistiti sa ne reprezinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Nu-ti fa griji, link-ul il daduse si Xenocid in postarea de deasupra, si, de-altfel, circula de-aseara pe tot net-ul.

Imi cer scuze, am citit ce a zis Xeno, dar probabil ca nu am deschis linkul.
Dupa ce si-a bagat 5 minute in antene, morti si alte alea, a venit randul multumirilor:

"10. Doriti sa transmiteti un mesaj celor care v-au încurajat în aceasta perioada?

Gigi Becali: Multumesc mogulilor de presa Sorin Ovidiu Vintu, Dan si Camelia Voiculescu care au fost sensibili la cea mai importanta valoare
spirituala, libertatea. Datorita acestor moguli atacati de Traian Basescu, Romania nu e pierduta." - din "interviul" luat, in puscarie, de Realitatea.

Asta nici coloana vertebrala nu mai are! Ca bilutele i-au cazut demult, cand era numai in halat, in momentul arestarii...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Umbla niste zvonuri despre motivele rasucirii evidente de la Realitatea.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

E ATIT de veche chestia cu injuraturile... Ca si tendinta unora de a aduce in discutie lipsa de imaginatie in domeniul asta, desi scuipa (probabil) si in sin daca aud asa ceva pe strada. Parca daca injura mai poetic se schimba ceva...

Inca o data, mie tot simpatic mi-a ramas. De la simpatie pina la presedentie sau europarlamentare e cale lunga, recunosc.

Dar desi unii il gasesc pe Jiji a fi de risu-plinsu, mie justitia si politia romana mi se par asa (mai mult plinsu decit risu).

Uite istorie: mergeam io acu citiva ani cu tramvaiul...si cind am coborit din tramvai un individ cu o mutra tare ciudata m-a pocnit peste cap. Eu am aterizat pe jos, usile s-au inchis, tramvaiul a plecat si ma indoiesc ca s-a gasit vreun "cetatean" in tramvai sa ii aplice aluia o corectie fizica sau macar sa il intrebe daca e sanatos la cap.
De gura maica-mii m-am dus la Politie, ca de! cind te loveste unu din senin, te intrebi daca nu cumva are ceva cu tine si tu nu stii. In afara de priviri amuzate ca "io-te-o si pe nebuna asta" nu am rezolvat nimic. Deci, din punctul de vedere al politiei romane, zicala "si batuta si f..uta si cu banii luati" este perfect corecta - altfel cum poti sa rizi ca...(,) cornuta cind vine o femeie sa se plinga ca a fost lovita?
Dar ca sa dam putin timpul inapoi, ura si umilinta pe care le-am simtit dupa ce "binevoitorul" mi-a accelerat coborirea din tramvai de parca as fi fost nevasta-sa (si ar fi avut dreptul sa ma "ajute prieteneste" cu un ciomag pe spinare) m-ar fi facut sa nu raspund de gesturile mele daca deodata vreo "forta superioara" mi l-ar fi oferit pe tava. Pe bune, as fi fost in stare sa fac si Inchizitia sa se rusineze de inocenta ei. De asta nu-s eu de acord cu dreptul de port-arma dat civililor... eu una stiu ca nu m-as putea stapini de multe roi, si as reactiona total disproportionat.

Ca sa concluzionez, da, Jiji mi-e si mai simpatic de cind cu masina asta a lui. |Si as fi facut fix ca el. Sau mai rau.

IAr despre justitie si politie, sa discutam altadata. Ieri am vazut la stiri cum s-a cautat iar cadavrul fetei de 9 ani care a disparut acum 3 ani de acasa pe cind se intorecea de la alimentara din coltul blocului. Iar politistul care a vazut-o ultima oara, care a cazut la testul cu detectorul de minciuni de 4 ori pina acum, este in libertate si se duce bine merci la job. Sa fi fost unul dintre voi in locul lui... nu credeti ca politia v-ar fi stimulat mai "insistent" ca sa obtina ceva detalii de la voi? Dar corb la corb nu-si scoate ochii.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

... nu inainte de a ne inunda pe toate canalele cu dezvaluirea secolului: Gigi nu mai joaca table "Gigi multumeste <<mogulilor>>". Asta dupa ce ani la rand le'a dat de www.youtube.com/watch?v=gO-wVIeZyhA" target="_blank">mancare* si lor si familiilor lor pe partea economica.

Oare inregistrarea e autentica?

nu ca nu l-as crede in stare pe GG sa fie vulgar, limitat chiar si in injuraturi si previzibil.
Dar vocea si timbrul lui sunt usor de imitat, si multi au si facut-o de multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

... nu inainte de a ne inunda pe toate canalele cu dezvaluirea secolului: Gigi nu mai joaca table "Gigi multumeste <<mogulilor>>". Asta dupa ce ani la rand le'a dat de www.youtube.com/watch?v=gO-wVIeZyhA" target="_blank">mancare* si lor si familiilor lor pe partea economica.

Oare inregistrarea e autentica?

nu ca nu l-as crede in stare pe GG sa fie vulgar, limitat chiar si in injuraturi si previzibil.
Dar vocea si timbrul lui sunt usor de imitat, si multi au si facut-o de multe ori.

Acolo mai sunt si niste filmulete...il vezi cum zice cu gurita lui ce-si baga...acolo e cu puncte-puncte, dar spune exact ce i-a zis ziaristului...aluia si altora.

Ma gandesc ce-si baga si in cine daca iesea presedinte...
Sau daca ar avea o putere cat de mica...noroc ca "tot poporul" care-l sustine sunt cativa ametiti...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Si pentru ca romanul s-a nascut poet...deja a inceput sa circule pe net o poezie.

SCRISOAREA LUI GIGI BECALI...DIN AREST

Draga mea familie, dragelor mioare,
Rog scuza#355;i-mi scrisul, c#259; e cam r#259;coare
#350;i-mi tremur#259; mâna… sufletul din mine…
N-am nici mas#259;, scaun… v#259; scriu stând pe vine.

Pac-pac, cum vede#355;i… zdren#355;ele mi-au tras-o!
Simt c#259;-s mic #351;i negru, din Burkina Faso;
V#259;d, de dup#259; gratii, cum apune Soare,
R#259;zboinicul Luminii, încet, dar sigur, moare.

Stau ca mielu#351;el în celul#259; strâmt#259;,
“Sup#259;rat îs Doamne”, un coleg îmi cânt#259;;
#350;i v#259; scriu cu dor, versuri ce-s de jale,
Plâng ca Parazi#355;ii… “lacrimi #351;i fecale”.

Plâng, c#259; nu e drept… mare groz#259;vie…
Nu-n#355;eleg… de ce mi se-ntâmpl#259; mie?
Hahalere care m-au înc#259;tu#351;at,
Toate #351;tiu prea bine c-au f#259;cut un blat.

Apelez la veri, surori #351;i cumna#355;i,
Tot neamu` Becali, oi #351;i avoca#355;i…
Face#355;i ce î#355;` face, c#259;-i pe banii mei;
Scoate#355;i-m#259; afar#259; dintre derbedei!

Iooo, Gigi Becali, sunt nevinovat,
C#259; pe pro#351;tii #259;ia nu i-am sechestrat!
Papagalii dracu`… ho#355;i de meserie;
Ei în libertate… io fac pu#351;c#259;rie!

Pân-o fi s#259; ies, v#259; scriu în r#259;va#351;,
S#259;-mi aduce#355;i slan#259;, ceap#259; #351;i un ca#351;,
C#259;-#259;#351;tia bag#259;-n mine ceai #351;i marmelad#259;
#350;i nu vreau stamina ca în jos s#259;-mi cad#259;.

Rog s#259; îmi aduce#355;i #351;i-un televizor,
C#259;-s s#259;tul de table #351;i privit în gol;
La barbut îs AS, i-am f#259;cut pe to#355;i…
Chiar de-am în celul#259; cei mai trei din ho#355;i!

Mai am o problem#259;, care m#259; cam doare,
Îi vorba de cele zece dragi mioare…
S#259; le-ave#355;i de grij#259;, nu uita#355;i de ele,
C-altfel ies de-acilea #351;i da#355;i de belele.

Merge#355;i #351;i la Athos, face#355;i rug#259;ciune,
Zdren#355;ele cu Dracu, Dumnezeu cu mine.
Pac-pac, asta-i tot, v#259; salut#259; Jiji;
Om cu steaua-n frunte… #351;i în fruntea ligii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

realmente ma surprinde cita energie se consuma atit la subiectul asta cit si la radio/tv.
pentru ce?

pentru unul cu f multi bani care nu a facut decit sa arate mereu ca "face ce vrea muschii lui"?
nici macar nu e vreun lider de opinie, e doar un afacerist de talent (probabil), foarte prost crescut.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

am editat ca sa pun o virgula esentiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Buna!Am citit cateva pagini din dezbaterile voastre ...ok e un prost crescut,nu e nici cult, e si tare in gura in sensul ca spune cam ce gandeste fara a-i pasa in momentul respectiv de urmari...pare un om sincer.Eu prefer sa am in preajma mea oameni de teapa asta decat falsi,hoti care se gandesc doar la ei.Ok ...nu e lider de opinie,nu-l vad vreodata in nu stiu ce functie,e un personaj sa spun asa public,dar a facut bine oamenilor,sunt sute ca el carora nu le-a pasat de nenorocirea altora,poate altii care au mult mai multi bani n-au facut nimic bun ptr semenii lor...asta e purul adevar.Altii alearga numai dupa ciolan ptr ei si familiile lor,facandu-si din asta un scop in viata...cel putin pe perioada in care detin functii sus-puse.Gigi a facut si ptr altii.Il admir ptr asta.Il admir ca asa incult cum e stie sa se-mbrace,sunt atatia cu bani care-s varza ca imagine,e f curat,isi iubeste familia...e rac.Asta-mi spune multe.Cat despre incultura...Doamne cati ca el sunt si nu-i mai arata nimeni atat cu degetul...sa fim seriosi.O fi avand si el pacate -ca noi toti,mai multe sau mai putine,dar motivul ptr care-a fost arestat lasa clar de dorit.Va doresc tuturor sarbatori fericite,incercati sa fiti mai buni,nu mai vedeti atat aschia din ochiul altuia...s-au inventat si oglinzile! In perioada sarbatorilor toti mergeti la biserica si va-nchinati-e o moda-si-n tot restul anului majoritatea se tin de barfe si rautati-buni crestini ne mai dam cate unii...Eu macar nu ma duc la biserica ptr ca-mi starneste amintiri neplacute-inmormantari mai exact-dar vazandu-i pe altii...hmmmm...sa fiti mai buni si sa fiti iubiti!

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

mie una mi se pare o porcarie ce se intampla acum cu becali..nu cred eu ca o fi sfant dar a facut mult bine: case la saracii cu inundatiile, mii de donatii la biserici..o fi el incult si cam gura sparta dar nu e un om rau.. din partea mea ar fi trebuit sa-i dea drumul de mult..dar mai cred ca e un joc politic la mijloc..parerea mea..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput