In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 27
Liliana82 spune:
prosteala pe fatza inscenarea asta cu arestarea... Daca tot voiau sa-l prinda cu ceva, altceva mai bun nu au gasit? Asa ca data viitoare cand mai suntem furati stam frumos si zicem multumesc, ca altfel ajungem noi dupa gratii in locul hotilor! Nu i asa..? Indiferent ca e sau nu becali in discutie motivul arestari este aberant .
Despre becali nu am ce zice.. e doar un afacerist cu aspiratii la "tron".. Singurul lucru de apreciat este ca din cand in cand mai face cate o caritate.
Liliana82 spune:
IAr ca sa te bucuri ca cineva care nu ti-a facut nici un rau , decat acela ca indrazneste sa fie mai bogat decat alti, a fost arestat pentru faptul ca a prins hotii care i-au furat masina , este invidie si prostie... dar vorba aceea Prostul pana nu-i fudul nu-i prost destul si daca tot a murit capra mea de foame ... sa moara si a lu becali ca e prea grasa...
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liliana82 IAr ca sa te bucuri ca cineva care nu ti-a facut nici un rau ... este invidie si prostie... dar vorba aceea Prostul pana nu-i fudul nu-i prost destul si daca tot a murit capra mea de foame ... sa moara si a lu becali ca e prea grasa... |
Ai fost deosebit de profunda...lectia pe care o predai este deosebit de utila...doua proverbe intr-o fraza este...este...uau!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Fomalhauti spune:
Am urmarit subiectul la inceput. Am renuntat la un moment dat fiindca apareau tot felul de personaje de care eu nu auzisem (stiti vorba aceea frantuzeasca cu "jamais....") si nu stiam care ce a facut si cine l-a salvat/infundat.
Acum am mai citit cate ceva. Din cand in cand apare argumentul "Becali a facut mult bine" Da, a facut. Si ce-i cu asta? Asta il ridica "mai presus de lege"? Ei, bine, daca e asa, as avea si eu o cerere. Vedeti voi, eu la viata mea, din cand in cand, am mai salvat cate un caine. E o fapta buna. O sa-mi ziceti ca nu se compara cu casele si bisericile facute de Becali. Poate ca se compara, daca eu am dat cateva sute de RON la un cabinet veterinar, poate banii aceia erau procentual mai mult din veniturile mele decat au fost banii cheltuiti de Becali din veniturile lui. Daca mai pui la socoteala faptul ca am luat cainii respectivi acasa si i-am hranit ani de-a randul si pe unii ii mai hranesc si azi....
Bine, recunosc, nu am facut cat Becali. Asa ca nu doresc sa primesc dreptul de a sechestra persoane. Pentru binele pe care l-am facut doresc doar dreptul de a-mi parca masina din cand in cand in locuri nepermise.
Ii rog pe cei care considera ca am acest drept sa initieze o petitie on-line....
b.nica spune:
Mie domn' Jiji imi aduce aminte de Caragiale;poate si atunci erau ca el si cred ca ar fi fost un personaj preferat de autor.
Dar daca i s-a facut o magarie ca sa fie arestat acum in postul Pastelui,cand el a fost singurul politician care ne mai amintea serios de cele sfinte prin acte incontestabile de binefacere pt. oameni si Biserica, nu pot sa nu ma intreb daca asta s-a facut intentionat ca sa-l favorizeze, ori a fost prost sfatuit cel ce i-a copt-o!
mimonix spune:
Va rog din suflet sa ma scuzati, dar nu pot sa rad singura aici si sa nu va anunt ca grupul de suporteri i-a compus lui "Free Gigi" o www.youtube.com/watch?v=yg8-cfCPEWQ" target="_blank">melodie Celor ce sufera de inima le recomand sa nu deschida Rasu'- plansu' nu altceva , ce frumos e-n tara mea!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
fritz spune:
Tocmai ce l-au retinut pe Cornel Penescu,tot DNA-ul...Patronul lui F.C.Arges si al lui PIC. O fi vreo legatura, n-o fi...
fritz spune:
Tocmai ce l-au retinut pe Cornel Penescu(Patronul lui F.C.Arges si al lui PIC),tot DNA-ul... O fi vreo legatura, n-o fi...
iileana spune:
el a fost singurul politician care ne mai amintea serios de cele sfinte |
Lasa ca nu pierde vremea, ne aminteste incontinuare, si din noua ipostaza.
Azi, "La iesirea de la audieri, Gigi Becali a strigat spre sustinatorii sai, aratandu-si catusele: "Barabas e liber! Hristos e pe cruce! Hotii sunt liberi! Becali e in arest!"."
www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5590823-update-gigi-becali-dupa-iesirea-judecatorie-barabas-liber-hristos-cruce.htm" target="_blank">HotNews
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui fritz Tocmai ce l-au retinut pe Cornel Penescu(Patronul lui F.C.Arges si al lui PIC),tot DNA-ul... O fi vreo legatura, n-o fi... |
Eu am auzit ca Penescu nu vrut sa contribuie la campania Elenei Basescu.Cica asta era un"soc mediatic".