In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 23
denizel spune:
Pe asta o stiati? Masonii i-au facut-o .
Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa stea inchis daca cumva nu si-a vaccinat deja cupiii cu Gardasil :)). Astia de la Merck is mai rai ca toti masonii la un loc .
iileana spune:
Denizel m-a insarcinat sa pun link-ul corect, ca ala nu merge (tot mina masonilor, desigur):
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5555332-video-trei-maicute-despre-arestarea-lui-becali-refuzat-intre-francmasonerie-masonii-inscenat-totul.htm
alina023 spune:
Sunteti criminale!!! Daca mor de ras aici...cine-i vinovatul, cum si cine-l aresteaza?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
Edit ca mi-am amintit de una din sustinatoarele lui Becali care spunea ca "domnu' Becali" este cu...sportu'...cu...Stela
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Paralela cu Becali... Sa inteleg ca eu am invitat hotul sa-mi fure telefonul... Sa inteleg ca trebuia sa fiu arestat pentru ca l-am agresat pe hot? Sa inteleg ca trebuia sa fiu pedepsita ca mi-am recuperat singura bunul? Sa inteleg ca as fi procedat corect doar daca mergeam frumos la politie, raportam furtul si apoi asteptam cuminte sa-mi fie recuperat de politie? |
Alina, cu tot respectul, dar esti in deruta...pai asta a facut Becali? A alergat dupa hoti, care i-au aruncat cheile masinii si au fugit? Nu prea vad vreo paralela intre cazul tau si al lui...acum nu stiu, ori vrei sa minimizezi vina lui, ori crezi ca esti buna de recuperator.... Becali e in puscarie pentru ce a spus iileana, mai jos.
Abureala e mare, ma uit la avocatii astia care-i dau inainte cu "nu e pericol social"...e de discutat, daca e sau nu, insa nu de aia nu i se da, in principal, drumul (nici lui, nici malacilor): ca sa nu intervina in ancheta. Sau credeti ca, liber fiind, s-ar fi dus cumintel acasa, fara sa ia legatura cu nimeni, se uita la televizor si atat...dar asta e trecut cu vederea, si de avocati, si de altii, care chiar nu inteleg ce interese au. Macar avocatii sunt platiti sa bata campii...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
alina023 spune:
Rufus, plec la Se pare ca nu reusesc sa ma fac inteleasa.
Ceea ce ai spus tu "...pai asta a facut Becali? A alergat dupa hoti, care i-au aruncat cheile masinii si au fugit?" demonstreaza doar ca hotii lui Becali au fost mai rai decat al meu. Ce altceva?
Paralela a fost facuta in sensul ca si eu am ales sa-mi fac singura dreptate si nu am apelat la politie. Nici inainte si nici dupa recuperarea bunului. Sigur ca este o paralela fortata. Insa ideea era ca (facand abstractie de aroganta lui stupida) Becali a dispus de mijloacele necesare pentru recuperarea masinii si prinderea hotilor. Lucru pe care l-am facut si eu, la o alta scara, evident.
S-a subliniat ulterior, si pentru asta n-am ce zice , ca arestarea a fost efectuata pentru "privarea de libertate" a hotilor. Cea mai grava infractiune savarsita de Becali.. HAHAHA!!!
Cat despre intervenit in ancheta...sa fim seriosi! Chiar crezi ca restul familiei Becali nu ar putea interveni in ancheta daca s-ar vrea? Ti se pare tie ca Giovanni are fata de ingeras? Sau ca toti oamenii de incredere ai lui Becali fac nani cu el in celula? Asta e un motiv bagat in fata asa...de paravan.
PS. Mi-am gasit jobul ideal!! Recuperator ma fac! Mai ales pe vremurile astea de criza...sa vezi succes pe capul meu (masa, casa, TV...am auzit ca se plateste si scolarizarea...).
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
Yaia spune:
Si tatal lui a fost legionar si a suferit mult |
Acum inteleg de unde i se trage lui Jiji faza cu biserica si nationalismul...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Rufus spune:
citat din mesajul lui alina023 Paralela a fost facuta in sensul ca si eu am ales sa-mi fac singura dreptate si nu am apelat la politie. |
Da...si l-ai agresat prin fugarire...si tipare la el...asta da paralela...
Dar stii ceva? Daca puneai mana pe el, in fuga, si-l impingeai, cumva, de cadea ala cu capul de asfalt...erai langa Becali. Ma rog, in celule pentru femei...intelegi diferenta?
Daca nu, eu nu mai am ce zice...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
denizel spune:
Loryi1974, daaaa!!!
Ileana, multu'!
loryi1974 spune:
http://www.zmarandescu.ro/cariere.php
MI-a placut cum suna :specializarea angajatilor lui Zmarandescu in Rusia brrrrrr