In sfarsit!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LiliaToma

Si ca sa fiu la subiect, mie nu imi place de Becali cum vorbeste si cum se manifesta, dar cand am analizat situatia lui, am incercat sa fac abstractie ca e un oarecare om cu faima. Am incercat sa ma gandesc ca un oarecare cetatean, care a ft furat..

Si ma gandeam la o situatie: daca eu merg pe drum, unul trece si imi smulge geanta... ce m-ati sfatui sa fac? Ar trebui de fapt sa ii fac pa pa cu batista hotului si sa sun la politie sa ii rog pe ei sa ma ajute, nu? Voi personal ce ati face? Dar sincer! Ai spera sa te ajute politia?

Sincer, eu daca as fi in putere si l-as ajunge, i-as lua geanta si i-as trage una intre picioare.. exista posibilitatea sa fiu chemata in judecata pentu vatamare corporala?

Clar ca, geanta este o valoare nula pe langa mercedesul lui G.Becali, dar am redus si impactul proportional cu valoarea bunului( adica nu l-as baga pe hot in portbagaj, i-as da doar una si recunoasteti ca majoritatea ati fi alergat si macar ptr a recupera geanta tot v-ati trage de haine cu hotul)

Intrebare: ti-ai lasa geanta deschisa, cu portmoneul deschis, eventual plin de bani, la usa chioscului unde ai intra repede doar sa iei o gogoasa? Eu cand vin in tara sunt cu ochii pe 'valori' ca pe butelie.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Si ca sa fiu la subiect, mie nu imi place de Becali cum vorbeste si cum se manifesta, dar cand am analizat situatia lui, am incercat sa fac abstractie ca e un oarecare om cu faima. Am incercat sa ma gandesc ca un oarecare cetatean, care a ft furat..

Si ma gandeam la o situatie: daca eu merg pe drum, unul trece si imi smulge geanta... ce m-ati sfatui sa fac? Ar trebui de fapt sa ii fac pa pa cu batista hotului si sa sun la politie sa ii rog pe ei sa ma ajute, nu? Voi personal ce ati face? Dar sincer! Ai spera sa te ajute politia?

Sincer, eu daca as fi in putere si l-as ajunge, i-as lua geanta si i-as trage una intre picioare.. exista posibilitatea sa fiu chemata in judecata pentu vatamare corporala?

Clar ca, geanta este o valoare nula pe langa mercedesul lui G.Becali, dar am redus si impactul proportional cu valoarea bunului( adica nu l-as baga pe hot in portbagaj, i-as da doar una si recunoasteti ca majoritatea ati fi alergat si macar ptr a recupera geanta tot v-ati trage de haine cu hotul)

Intrebare: ti-ai lasa geanta deschisa, cu portmoneul deschis, eventual plin de bani, la usa chioscului unde ai intra repede doar sa iei o gogoasa? Eu cand vin in tara sunt cu ochii pe 'valori' ca pe butelie.

Poze

Geanta poti s-o uiti deschisa si portofelul la vedere sau poti s-o uiti pe banca din parc cand alergi dupa prichindel sa-l ridici ca a cazut si s-a ranit sau...sau... dar asta nu inseamna ca iniviti pe cineva sa te jefuiasca.

LiliaToma, la exact acelasi lucru ma gandeam si eu zilele trecute. Sau un alt exemplu, in parc, vezi o tentativa de viol si opresti agresorul, il imobilizezi si chemi politia. Asta nu tot privare de libertate se cheama? In ultima vreme in autobuze suntem bombardati cu mesaje prin care ni se solicita interventia in caz de ceva, sa actinam. Hm... Dupa ce ca spiritul civic nu prea mai exista, buni samariteni nu mai vezi decat ffff rar, acum va mai avea cineva curaj sa intervina in caz de ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Nu-mi place Becali, insa acum mi-e mila de el!!!!
Se vede ca e cusuta cu ata alba. Totul i-a cam fost inscenat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
....si-au dat, implacabil, cu parerea: e nevinovat, totul e o lucratura.

Rufus, pierzi nuantele pe drum. Nu prea cred ca aia au zis ca Becali e nevinovat. Au zis altele, au comentat momentul si modalitatea de desfasurare a actiunii, au crosetat putin la teoria conspiratiei, da' ca-i nevinovat nu au zis.

Mey, tu vrei sa te fofilezi si sa nu mai dai floricelele!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Le tin pentru cind incep arestarile in masa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Sau un alt exemplu, in parc, vezi o tentativa de viol si opresti agresorul, il imobilizezi si chemi politia. Asta nu tot privare de libertate se cheama?

Cred ca exagerezi putin...tocmai aici e buba, Becali nu i-a dus pe aia, bagati in portbagaj, la Politie...i-a dus la judecata lui de bulibasa. Becali n-a vrut sa-si spuna legea cuvantul, in mintea lui doar cuvantul lui are importanta.
Am zis (si o s-o mai zic): eu cred ca Becali are multe bube, inca nedovedite. Dar a picat ca prostul, intr-un caz fara dubiu, pentru ca si-a bagat in cap (nu-i vorba, l-au incurajat destui lingai) ca e mai presus de orice muritor.
De aia ma si umfla rasul, can vad cat de convinsi sunt cei care cred ca-i lucratura. Lucratura la ce? La prostia lui Becali? Pai, cand esti prost, nu trebuie nici o lucratura. Te "lucrezi" singur.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:

Citat:

Poze

Geanta poti s-o uiti deschisa si portofelul la vedere sau poti s-o uiti pe banca din parc cand alergi dupa prichindel sa-l ridici ca a cazut si s-a ranit sau...sau... dar asta nu inseamna ca iniviti pe cineva sa te jefuiasca.

LiliaToma, la exact acelasi lucru ma gandeam si eu zilele trecute. Sau un alt exemplu, in parc, vezi o tentativa de viol si opresti agresorul, il imobilizezi si chemi politia. Asta nu tot privare de libertate se cheama? In ultima vreme in autobuze suntem bombardati cu mesaje prin care ni se solicita interventia in caz de ceva, sa actinam. Hm... Dupa ce ca spiritul civic nu prea mai exista, buni samariteni nu mai vezi decat ffff rar, acum va mai avea cineva curaj sa intervina in caz de ceva???

Unu: cheile masinii s-au inventat cu un motiv...si de catre oameni din tari civilizate, unde nu se fura...cica. Si pe mine mama m-a invatat ca "Paza buna trece primejdia rea!". Dar e drept ca eu nu gandesc: "Cum, ma, sa ma fure pe mine? Pai ei nu stie cine sunt eu? Eu sunt Gigi Becali!"
Doi: Il imobilizezi si chemi politia. Punct. Nu te apuci tu sa faci pe justitiarul. Daca o faci, platesti. Scurt pe doi.
Pana si in tarile civilizate, legitima aparare trebuie sa fie totusi proportionala cu atacul.
Trei: Exista o diferenta intre un samaritean (bun samaritean e pleonasm) si vigilante. Ca daca optam pt. vigilante, il prefer pe Batman lui Jiji...e mai 'good looking'.

Edit: Si are masina mai fancy!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:

Citat:

Poze

Uite ce manifestari ciudate ale spiritului civic ......La un cetatean caruia nu i-a venit sa creada ca tocmai lui,marele,inegalkabilul i se poate fura masina si a trimis niste gorile inarmate si alea cu un deosebit spirit civic sa le arate alora cine este el....
Interlopi si unii si altii,dar unii cica justitiari,interlopii aia buni in cazul de fata(n-are importanta pe cati au caftit cu alt prilej),mai ceva ca Zorro si Robin Hood....

In alta ordine de idei,sunt de acord sa se cerceteze un pic si apartamentul IB,si cum EBA lua un car de bani part-time de la Luxten,si cum Popoviciu i-a inchiriat lui Tariceanu teren pentru Reprez.Citroen(ATS) tot pe terenul lui si,desigur,cu ce bani isi construieste insusi Mircea Geoana,ruda prin alianta cu Popoviciu casa in Banea...ooops

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://www.catavencu.ro/si_alte_odrasle_de_stabi_au_case_de_la_popoviciu-7146.html
Exemplu de bun samaritean

Oare cine,cine sa fie?Oare Corina Cretu,blonda lui Ilici,oare fiica lui Mugur Isarescu ,oare fiul lui Magureanu?????
Propuneri va rog......

Mergi la inceput
Mergi la inceput