In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 16
loryi1974 spune:
Mai ,aseara,in pauza meciului nimeresc la OTVpeste mama temutului Nikoscare trebuia arestat in directNu stiu ce legatura are temutul Nikos cu cazul Becali,poate ma luminati si pe mine.
Apoi unii il domneau de mama focului pe urmaritul de catre Politia Romana Sandu Geamanu care se convorbea de mama focului cu o domnisoara prin chitila.Si colac peste pupaza Giovani,pe vremuri valutist de frunte acum om cinstit,era simultan pe OTV si in loja oficiala la Dinamo-Rapid
xenocid spune:
Soc!
Ion Cristoiu a fost atacat de o forma de viata extraterestra care parazitandu'i creierul a preluat controlul functiilor neurologice superioare si scrie www.jurnalul.ro/stire-editorial/ura-anti-basescu-naste-monstri-503464.html" target="_blank">editoriale in numele sau.
desprecopii spune:
vai ce am ras
bine spune un comentariu de acolo - cristoiu s-a trezit din betia de revelion.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
doinabita spune:
Lori , cand era meciul Dinamo-Rapid, la OTV emisiunea era in reluare, fusese cu o seara si o noapte inainte.De aceea era Ion Becali la OTV, dar de fapt era la meci.
cait spune:
Fara sa citesc atatea pagini in urma mie toat arestarea lui Becalli mi se pare un circ care incearca sa ascunda alte informatii ce incepeau sa iasa sa suprafata.
Cait
Home is where heart is...
capcaunul spune:
Aici si-a bagat www.ziare.com/Virgil_Magureanu_Urmeaza_arestari_spectaculoase-698758.html" target="_blank">sarpele cu ochelari lista coada.
loryi1974 spune:
Cristoiu m-a lasat
S-o fi saturat si el sa foloseasca telecomanda si sa dea numai peste Giovani Becali valutistul si samsarul de jucatori,"domnul" Sandu Geamanu,conspiratii ale lui Basescu impotriva a tot ce misca (se uita ca ,in fond,n-a reusit timp de 4 ani sa-l dea jos pe Tariceanu si nici sa-l bage la puscarie pe marele lui dusman Patriciu),rugi ale preotilor Biserii Ortodoxe(dar si mafiotii italieni sunt mari catolici,nu-i asa?),atatia infractori care defileaza pe ecrane zilele astea pe post de victime ale Politiei si sse solidarizeaza cu eroul neamului Jiji etc
Cert este ca am inteles de ce antenele au un singur punct de vedere de n ani,vor sa arate boborului si cealallta parte a unei intamplari,ei adica echilibreaza lucrurile
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinabita Lori , cand era meciul Dinamo-Rapid, la OTV emisiunea era in reluare, fusese cu o seara si o noapte inainte.De aceea era Ion Becali la OTV, dar de fapt era la meci. Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! |
Wow,si in reluare???Da nu scria "reluare",scria direct si parca-parca "premiera"?
loryi1974 spune:
http://www.tolo.ro/2009/04/06/becali-si-insurectia-otevista/
Chiar daca gsp apartine de Antene,Catalin Tolontan si-a pastrat mereu coloana vertebrala,avand in spate,ce-i drept,un ziar de succes.
iileana spune:
Singurul lucru care m-a mirat la articolul lui Cristoiu e... ca l-a scris el .
In rest, zice lucruri care se pot remarca si de catre ne-analistii politici :) cu ochiul liber: bizara uniune in cuget si simtiri din ultima vreme dintre Antene si RealitateaTV, justitia facuta la tv, becaliada care se desfasoara 24 din 24 pe posturile de stiri. Mie una mi s-a acrit ca de mere padurete de povestea asta de interes planetar, nici iarba parca nu mai creste de grija lui Becali.
Ce-i drept, spre deosebire de Dl. Cristoiu, eu nu-l compatimesc pe Basescu :).
Cit despre link-ul Capcaunului........vazurati, da?, vazurati din ce organ de presa sint preluate declaratiile lui Magureanu, da? Io cind va zic ca trecerea prin paginile QMagazine a devenit deja un must-have in lumea politica romaneasca :))).....