Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nikolici inca nu i-am dat,ma bate un gand.Am inteles ca este ok cel de campina dar acum o astept pe dr si o sa o intreb ea ce-mi recomanda.Uneori o sa-i mai dau si iaurt cu fructe de la humana.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

denisa cum e cu diversificarea ? accepta usor?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Uneori merge foarte bine papa tot si chiar ar mai vrea de imi pare rau ca nu am facut mai mult insa uneori

La 10 suc de fructe (cam 150ml), la 12 piure de legume , la 15 iaurt cu cereale la 17 poure de fructe. - asta in zilele bune.
Azi doar tzitzi!!!!!!!!!!!!!!1Nu a vrut nimic!!!! Sucul nu, piureul nu, iaurtul nu!!!
Cam asa stam cu diversificarea Este o foarte mare diferenta de la o zi la alta. Nu stiu de ce este asa dar azi ma bucur mult cand vad cum papa apoi maine ma doare sufletul cand vad ca doar pe tzitzi o vrea ..

Voi cum sunteti? Cum mai e Karinuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Denisa
Imi pare rau ca merge greu cu papica noua...Dar nu te supara , ca o sa pape si el bine , multi bebici fac asa la inceput. frumosul Edwin.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

muuh, kid

Babytza nici nu aveai cum sa pleci de pe forum...veneam dupa tine

Dyanira

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Denisa
Imi pare rau ca merge greu cu papica noua...Dar nu te supara , ca o sa pape si el bine , multi bebici fac asa la inceput. frumosul Edwin.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

multi pt voi.
Asa e... usor usor crestem noi si o sa papam de toate...pana atunci rabdare, rabdare, rabdare ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g
La 10 suc de fructe (cam 150ml), la 12 piure de legume , la 15 iaurt cu cereale la 17 poure de fructe. - asta in zilele bune.

wow! 150ml? diluat sau simplu? mie nu-mi vine a crede cind va aud cu cantitatile astea. eu pina acum n-am insistat pe cantitati, mi s-a parut important ca Ania sa bea aceeasi cantitate de lapte. dar n-a mincat mai mult de 50ml, cred, banana cu cereale si laptic.

din ce fructe faceti suc pt bebelusi?

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

simtii si io nevoia de o precizare...Klemmi:

branza calcica e daca pui in lapte pastile de Ca lactic, pt a imbogati continutul de Ca.
branza simpla, facuta in casa, e cand pui in laptele care fierbe lamaie, si parca mai era o reteta cu iaurt.

branza calcica cu lamaie, ar fi sa pui si pastilele de Ca lactic, si lamaia.
Eu asa i-am facut lui Teo, pentru ca am obs ca daca puneam doar Ca, ieseau niste firimituri. Cand am pus lamaie, am observat o textura mai fina. Asa ca am pus Ca pt continutul de calciu (pastilele de la inceput, in laptele rece), si lamaie pentru coagulare cand dadea toata treaba in clocot.

Lumi, si mie mi-a spus pediatra sa folosesc "lapte cu 3.5% grasime, ca la bebelusi nu le trebuie lapte de dieta"...

Nikole, nici eu nu i-am dat lui Teo branza simpla. O scuipa cat colo. Ori cu fructe (vesnicele pere williams la borcanel, sau banane, sau mar copt) ori cu biscuiti, ori cu ambele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Hop si io ca deh s a stricat vremea nu e asa fain afara

Bianca pina la urma ia tratament pt stomacel din cauza ca refuza total papica imclusiv lapticu. Suspectez Nurofenul sa i fi dat aciditate.
Analizele au iesit bune pina acum, pipi sange kk sunt toate ok, am fost la dr Stanciu de 2 ori si vad ca dupa 3-4 zile de tratament a inceput sa pape cat de cat dar nu ca inainte. Mai mergem sapt viitoare la dr sa ne zica cum stam. Sunt super multumita de el, nu s a aruncat cu antibiotice, fier etc. Ne a zis sa NU luam fier cu totul ca la analize era la limita de jos. Si ne a scos vigantolul si bagat Padiavit Multi care are si vit D. Doamne ajuta sa mearga imi vreau cupilu papacios inapoi
De vina poate sa fie si dintzoci de jos care vor sa iasa numai in grup. Greutatea sta pe loc efectiv luna asta, mi e si frica so cantaresc.

La ora asta nu prea inteleg ce sa intampla pe la noi, da ma prind sper pina se inchide capitolul :)
Pe forumul asta am citit muuuulte de a lungul anilor :), fiecare tb sa isi vada de treaba lui si gata. Nu place ceva, asta e. Nu am inteles niciodata chestia cu plecatul de pe forum. Adica pe mine nimeni si nimic nu m ar face sa plec, cui nu i convine sa plece el, ehaaaa. Consider ca am multe prietene aici ca sa le las balta pt 1 persoana

tzitziri multa sanatate la pitic , e greu cu pitici bolnaviori stiu

Boo fusei la ferma am luat si doo kile de lapte. Foarte bun. Inca nu i am facut branzica din el pe motiv ca nu iplace neam branzica cu nici o combinatie. Am intrebat pe acolo si de oua dar nu sunt ( speram sa fie cineva care vinde)

Revin

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

wow! 150ml? diluat sau simplu? mie nu-mi vine a crede cind va aud cu cantitatile astea. eu pina acum n-am insistat pe cantitati, mi s-a parut important ca Ania sa bea aceeasi cantitate de lapte. dar n-a mincat mai mult de 50ml, cred, banana cu cereale si laptic.

din ce fructe faceti suc pt bebelusi?

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Nu tin cont de cantitatea in ml - eu ii fac dintr-un mar mare, un morcov mare si 1 portocala si iese in jur de 150 ml.
Dar nu intotdeuna il bea. Cum am mai zis, azi a servit domnul doar pe tzitzi.
Seara la piureuas ii fac cu mar si para .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Laureta despre ce ferma vorbesti? N-am fost pe faza daca s-a discutat...

Mergi la inceput