Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
nikolici spune:
denisa nu stiu dc ai citit, dar iti dadusem ultimatum pt maxim o sapt de neprezentza si veneam peste voi la C-ta.Hai mai mamica macar juma de ora scrie si tu o baliverna acolo despre Edwin...pls pls.
Va pup multttt si ma bag la poze cu ginerica
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici care da 2 mese de fructe??? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
eu nu dau dar imi propun sa dau fructe si cand o sa ajungem la masa de la ora 18.00.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
| citat din mesajul lui nikolici care da 2 mese de fructe??? |
Si eu. Dimineata si dupa-amiaza. Uneori dim. ii dau cereale , altori fructe.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
musettepink spune:
| citat din mesajul lui nikolici care da 2 mese de fructe??? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
eu.de saptamana asta ii dau si la 18 tot fructe.ma mai tenteaza sa-i dau iaurt da deocamdata fructe.
de
Luca
nikolici spune:
ma gandesc sa i bag si eu intre mese cu branzica, asa.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
denisa.g spune:
Si eu ii dau la 10 suc si la 17 piureuas de fructe.
Si eu ii dau iaurt:Napolact - ii pun cereale cu orez momentan in el.
Scuze Nikolici dar nu am avut timp sa citesc din urma.. cand intri mai rar e mai greu sa recuperezi tot desi tare mult as vrea.
Sper sa reusesc sa gasesc un echilibru in programul nostru si sa pot sa mai "socializez" si eu
Boo spune:
kllemi am pus la fiert laptele, vreo 750 ml cred ca erau, nu 1 litru intreg si am pus in el cand fierbea zeama de la jumate de lamaie. si a iesit branza !! ![]()
Anamona stai linistita. poate ne vedem intr-o zi la plimbare prin herastrau atunci.