Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
300 spune:
Lumi, de ce cu 1.5% grasime? Nu iese prea putina branza totusi? In plus citisem undeva ca la bebei se folosesc lactate integrale
dar ma intereseaza pur si simplu motivul. Iarasi, n-am pricipit cu frunzele de spanac si nitritii, adica nu se fac cand spanacule ste crud - conservele au o problema? Mersi frumos!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Muuh spune:
babytza nu deschide ca ne zapacim. Va trece repede capitolul. Ati ajuns la vorba lui Kid si a mea, ieri ras si gluma azi
si plata si nu paraseste nimeni incinta.
anamona prima sarcina mi-a mancat toti neuronii, primul copil ce mai ramasese, a doua sarcina ce se formase, al doilea copil nu mai lasa celulele sa se regenereze. Pupam fetele.
simodina spune:
Miruna
Nu-mi prea ma asteptam sa se ajunga la asta dar mi se pare foarte buna propunerea Mirunei. E mult mai bine sa te descarci ca e ma i nasol cand inghiti si refulezi. So, astept si eu rosii pana la sfarsitul capitolului daca am lezat pe cineva...Primesc si oua.
Un singur lucru va rog, sa ramanem totusi cu posturile in limita bunului simtz...
Nausica nici mie nu mi s-a parut atunci ca postul cu cerealele era de PM. Poate ca era o refulare dar de forum nu de PM. Dar discutia de azi cam era de PM...
Eva sunt persoane care au capacitatea de a recunoste la un om parti placute si parti neplacute, chiar si atunci cand cele neplacute le deranjeaza tare. Si mai consider ca sunt putini oamani care pot face asta...De aceea nu cred ca se numeste fatarnicie daca cineva apreciaza informatiile dintr-un post de-al tau dar exprimarea ideilor o considera nepotrivita si candva era jignitoare. Eu sunt de acord cu ce a spus Tzitziri in sensul ca am apreciat multe din informatiile oferite pe forum, vorbele bune si optimismul pe care le-ai avut pentru cate cineva. Dar tonul m-a deranjat in multe posturi ale tale, desi eu am simtit si o ameliorare dupa ce se iscau discutii.
Dyanira sunt de acord cu tine ca ai fost jignita atunci si te inteleg. Dar totusi mi se pare prea mult sa nu mai scrieti din cauza unei persoane. Si la fel de mult sa astepti sa nu mai scrie ca sa apari. Pana la urma Eva are un mod neplacut de a-si exprima ideile dar are un limbaj educat. Daca ar folosi si cuvinte urate as intelege, dar asa...
nikolici spune:
intrebare:
Voi ati incercat branzica simpla asa intai?{adika ma refer fara fructe sau alte adaousuri}Sau numai in combinatie?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Miruna m-ai spart cu fraza ta
Pai daca-i
apai sa stea toata lumea ....
Dar de ce ma bagati pe mine la capitol , parca doar eu fac....eu ziceam de capitol asa metaforic. Ca il si schimb si mai si scriu dar nu plec !!!! Asta ziceam ![]()
Eu branzica o fac cu lapte cu 3% grasime.
Nu tre sa faceti ca mine
Dar iese ceva mai multa si parca nu e bine la bebei cu degresate.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Ok, deci ramane capitolul cu roshii. Astept si eu daca aveti de aruncat. Dar asa cum a spus si Nadina, cu un limbaj educat 
Edit: Nikolici eu doar in combinatii i-am dat branzica .
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Lumi, de ce cu 1.5% grasime? Nu iese prea putina branza totusi? In plus citisem undeva ca la bebei se folosesc lactate integrale dar ma intereseaza pur si simplu motivul. Iarasi, n-am pricipit cu frunzele de spanac si nitritii, adica nu se fac cand spanacule ste crud - conservele au o problema? Mersi frumos! |
Ramo, ce stiu eu, dar nu-i verificat: daca faci branza calcica, adica in laptic adaugi pastile de Ca, e indicat sa folosesti lapte de 1.5%. Calciul in cantitati mari dauneaza si (cica) laptele de 3.5% are mai mult Ca decat cel de 1.5%. Asa mi-a recomandat si pediatra, lapte de 1.5%, dar uite ca n-am mai intrebat-o de ce.... promit s-o intreb sa ma lamuresc.
Cu spanacul ziceam asa: daca e crud - adica necopt, nu negatit - are un continut mai mare de nitrati, care se transforma in nitriti, care nitriti dauneaza.... deci nu vorbeam de spanac crud sau conservat, ci de cel necopt, cules inainte de vreme. asadar daca e bine copt, nu conteaza cum e preparat, cred ca e ok.
ioi, sper ca am fost coerenta, am scris cam mult...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici intrebare: Voi ati incercat branzica simpla asa intai?{adika ma refer fara fructe sau alte adaousuri}Sau numai in combinatie? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Nu simpla, se da cu fructe. Dar prima data nu o amesteca cu taote fructele pana ii descoperi consistenta care ii place zic eu. MAra de exemplu papa doar daca o blenduiesc cu restul pure-ului, cum o simte in gurita o scuipa ...
denisa.g spune:
Buna fetele!!
Si noi pe aici ... am asa un noroc 
.. dupa ce ca abia mai intru si eu, cand intru citesc discutii "aprinse" care nu-mi fac nici o placere si apoi iar nu mai citesc cateva zile ca ma enervez ...Data trecuta la fel .. tot Eva ma enervase si am facut pauza ca sa imi trreaca nervii.. acu iar o iau de la capat...
Mamici - tare mult va apreciez!!!
Unele aveti 2 copii, unele munciti, si tot aveti timp de forum. Eu abia fac fata treburilor casnice .. calculatorul mai nou il sterg de praf sau abia mai reusesc sa descarc din poze.
POate ca am gresit eu cu bb dar el doarme in pat cu mine si noaptea se trezeste cam de 5-6 ori pt tzitzi - nu neaparat sa pape mult .. mai mult asa..act de prezenta
si va dati seama ca sunt foarte in urma cu somnul..
Diversificarea o zi merge apoi 2 nu .... si sunt zile cand papam aproape numai tzitzi ....
Avem 2 dintisori care ne-au iesit relativ usor - doar vreo 2 zile de maraiala, dar fara febra
Bb cere atentie non-stop, tzitzi mereu prezenta chiar si noaptea .. de aici rezulta o mamica care abia mai are timp sa pape, sa calce, sa faca curat ..... sper sa intram intr-un program mai relaxat in curand pentru ca ne descurcam cam greu cu nervii in ultimele zile (tati stie cel mai bine
)
Va pupam pe toate si numai bine tuturor de la noi 
Incercam sa intram mai des desi in ritmul asta nu o sa reusim sigur.
Nikolici - pupic multi pt voi si sa ne iertati pt absenta va rugam. 

luminita2008 spune:
nikole, eu nu le-am dat branza calcica decat in combinatie cu fructele. mi se pare bearc asa simpla si tare si nu e deloc zemoasa, aia care-mi iese mie....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi