Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
pogos spune:
moniland e super daca este si cu landou si este si sport. si nu pare a fi foarte greu. oricum, parerea mea este ca trebuie sa fie si un pic mai solid, nu doar usor. ca am vazut unele carucioare, erau atata de usoare, incat in momentul in care puneai o geanta mai grea pe manere se rasturna pe spate.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor
adrianafedorca spune:
eu as lua un carucior care sa mearga de la 0 luni care sa se faca si
sport ceva de genul
www.semwa.eu/products/Carucioare-accesorii/Carucioare-duble/CARUCIOR-GEMENI-Hauck-Roadster-Duo-SL-69-rosu.html" target="_blank">asta
care se poate folosi si cand bebelusii vor in fundulet si vezi atunci daca tu crezi ca ii mai poti tine in el ok daca nu cauti ceva usurel mai sport , ceva de genul
www.semwa.eu/products/Carucioare-accesorii/Carucioare-duble/Carucior-dublu-Speed-Sun-Duo-Panorama-Pooh-albastru.html" target="_blank">asta
e doar o parere poate tie iti place altceva, ideea e ca trebuie sa le vezi sa le probezi sa vezi ce-ti place cel mai mult
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
blanca000 spune:
Uitati aici poze cu mine si cu burtica si cu ochiul bandajat..sunt facute cu tel..nu se vad f f bine http://good-times.webshots.com/photo/2384206050058404457gyeMim ![]()
23+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
ylla2009 spune:
Hello
Si noi pe aici..MONI, mie sincer imi place mai mult caruciorul postat de ADRIANA..dar la urma urmelor e alegerea ta..mi se pare un pik mai practic si mai comod.
Noi tocmai ne-am intors din parc,super vreme,Printesa a avut chef de pozat ..per total a fost frumos.
Vorbiti de comparatii intre bebici, eu sincer nu imi amintesc Printesa sa fi avut atata activitate in burtica, bebicul e foarte activ si sturlubatic.
voua gravidutzelor si
bebicilor.
Ylla
24+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Moniland spune:
Adriana
, hauck are 16 kg spre deosebire de firstwheels care are 15
. Diferenta e ca la ultimul mai adaug landourile care au 3,4 fiecare dar doar in primele 6 luni cand si fetitele sunt mici. Dar poate la astea se scad greutatea scaunelor sport care sunt inlocuite de landouri. Aici chiar nu stiu ce inseamna greutate carucior. O fi doar scheletul sau cu totul. Ce inteleg cei care scriu greutatea caruciorul X kg?
Avantajul hauck e ca nu ma mai complic cu landouri. Dezavantajul e ca nu are maner revesibil. Mamicile de la gemenuti nu sunt f. incantate de hauck.
Blanca, pai esti lovita, nu gluma. Noroc cu burtica
ce atrage atentia de la ochi. Dar sigur e naspa cu un ochi pansat.
23+

monica2008 spune:
blanca imi pare rau pt ochi
burtica e super frumoasa
eu ieri am stat super rau
azi ma simt mai bine
bebe e bine misca si face valuri la burtica de vreo sap creca sa ingrasat de asta
.uffa abia astept sa vina 7 mai sa-mi vad iubirea
monica mamica in devenire
+26
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Giova spune:
Pooh si marco mai doarme cu gura deschisa, respira mult pe gura. In schimb nu am probl. cu el cu racelile, asa ca nu ma gandesc deocamdata la polipi.
Cu tusitul...de cateva zile are o tuse seaca...sa mor de stiu de la ce..si ii curge putin de tot nasul. ii dau Stodal si sper sa scapam repede de ea.
Pogos bine ca nu a cazut pe ea tv-ul, doamne fereste. trebuie supravegheati tot timpul
. Eu mor ca se face cald si las usa de la balcoane deschisa si trebuie sa fiu cu ochii pe el, ca pe butelie.
Moniland e super fain caruciorul. Misto ca se poate lua si landourile, daca fara nu poate fi folosit decat de la 6 luni.
primul carucior aratat de adriana imi place, al 2-lea e foarte fragil, cel putin asa pare. Cu 2 bebei in el...mi-e sa nu cedeze rapid.
Blanca super burtica...parca ar fi de baietel, asa tuguiata. Arati tare bine, chit ca esti cu ochiul bandajat.
Noi am fost pe-afara, am luat pantofii noi...mama ce m-au jenat la spate, si parca ma strangeau
. Acum 2 sapt. cand i-am luat erau buni, acum cred ca aveam putin picioarele umflate...incepe si la mine calvarul
.
Maine mergem la unguri, la Zoo si la putin shopping. sper sa gasesc cate ceva pt. bb.
, o seara faina sa aveti.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
vally spune:
va multumesc pt sfaturi 
blanca super burtica ta 
eu m-am hotarat la caruciorul acesta
vally
21+
Sara Adelina
adrianafedorca spune:
Moni pe asta l-ai vazut? cica merge de la o luni
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=5644
_
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
vally nu pot sa vad trasurica voastra? poti pune linkul din nou?
fetelor eu am o foameee as manca non stop...am deja 11 kg unde ajung? uffff....
_
26+
it's a girl !!!