Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
vally spune:
pai nu stiun cum sa mai fac..imi tot zice ca e reclama 
eu am luat 8kg pana acum...
vally
21+
Sara Adelina
pogos spune:
giova da, bine ca nu a cazut Tv-ul pe ea. a avut Doamne Doamne grija de ea. si nici nu poti sa stai tot timpul langa ei. iar despre geamuri...eu le tin doar rabatate. daca le deschid larg imediat e si ea acolo.
adriana si eu am ajuns la 10 kg adaugate si am mai putin ca tine, adica 24+...oare unde voi ajunge...singura mea problema e ca mi se incetinesc miscarile
cum mai alerg eu prin parc dupa "duracell"
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor
adrianafedorca spune:
vally cum se numeste caruciorul?
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
noapte buna , eu ma duc la nani
va doresc un weekend placut 

_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Noapte buna Adriana! Am vazut caruciorul dar inconvenientul la el e ca nu are bara in fata. Nepoata mea statea in carucior doar in fundulet tinandu-se de bara, altfel nu vroia sa stea. Asa ca poate seamana verisoarele intre ele si fac fite.
Vally, spune-ne cum se numeste caruciorul tau ca google-lim noi dupa el.
Giova, deci ambele carucioare sunt pe placul tau.
Cel de-al treile doar cand copilasii sunt mai mari se poate folosi, dar asa a zis si Adriana.
23+

jojo_miha spune:
Buna seara!Am vnit si noi cu vesti de la morfologica,avem o neastamparata care lovea mereu cu piciorusele,are 664 grame si e carna la fel ca Teo,in rest toate valorile normale.
la toata lumea.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
23+tot cu 
Altheea27 spune:
Salut burtici!
si eu sunt o mamica de august sunt noua pe aici si conform ultimului eco, avem in burtik un baiat.
DN 07.02.1981
UM 12.11.2008
DPN 18.08.2009
dorim si noi in listuta
+20 
Altheea27 spune:
Tot eu sunt.Va rog sa ma ajutati! Am o problema
, ieri am fost la baie, si am depistat putine eliminari bej-roz, m-am speriat si am sunat medicul care mi-a spus sa iau utrogestan si un antibiotic. Dupa ce le-am luat, au disparut, dar oricum imi fac griji pentru bb. A mai avut cineva asa ceva in trimestru 2 de sarcina?
+ 20
+19
Cornelia spune:
Buna seara si de la noi!
Ieri am uitat sa fac niste urari:
La multi ani fericiti ayda_m!
La multi ani fericiti Buburuza!
Abia m-am adunat de pe drumuri si am culcat copiii. Am avut zi plina, dupa serviciu am fost la cumparaturi pt. mine si mi-am luat pantofi, ca nu mai suportam nimic in picioare. Am cascat ochii prin magazine la hainute si alte alea
pentru copii, dar nu am luat nimic. Seara am fost la o "piata mica" si m-am intors la 10.30. Nu va spun cum am piciorele.
Jojo, felicitari pentru domnisoara carna! Imi pare rau ca nu am fost pe faza sa iti spun unde are cabinetul dr. Ciufu, dar te-ai descurcat vad
.
Am citit cam pe diagonala, dar pentru ca tot pe subiectul carucioare imi cad ochii
, Monu, dupa cum ziceam azi am cascat ochii prin magazine, asa ca al Mothercare mi-au dat un catalog. In catalog (nu si in magazinul din C-ta
) sunt cateva modele interesante de carucioare pentru gemeni. De ex., asta e usurel: http://www.mothercare.com/gp/product/B001O5M4MM/sr=1-53/qid=1238791751/ref=sr_1_53/279-0912303-3556304?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core
Poate vezi ceva ce iti place si afli daca il au si la Bucuresti (ca parca tu vroiai sa te plimbi la ikea nu?).
Asta ca idee. Mie imi place mult caruciorul pe care ni l-ai aratat tu, singurul inconvenient pare a fi ca e cam greut.
Blanca, ce mamica frumoasa si burtica asisderea!
Altheea, bine ai venit!
Va pup si va doresc multa sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
CriPOD spune:
Jojo, felicitari pt vestile bune, asa ma bucur cand trecem una cate una peste cate un hop.
Ayda, in pirat te-ai deghizat, noroc cu bretonu'.
Esti o burtica frumusica.
Eu am dat-o acum din raceala in altele, azi am avut diaree, pardon, cred ca ma dezintegrez...
Mi-am facut wrap-ul, si am exersat cateva legaturi, folosind un bebe de-al fetei de cand era mica (tare realist
). Imi place la nebunie, abia astept sa-l car pe bebica. Pana si sotul meu mustacea amuzat cand m-a vazut cu el in diverse pozitii... Super-cute.
Un weekend placut, bebei jucausi si vreme buna sa aveti (eu am vorbit cu mama azi, s-a bronzat prin gradina, la noi ploua, ploua si sunt vreo 3 grade).
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">