Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
dariaioanaxx spune:
Pooh- poate mai astepti cu operatia, stiu ca daca este facuta pana n varsta de 5 ani, sunt sanse mari ca polipii sa se refaca; eu am fost cu andrei pe cand avea 3 ani la dr gabriela katona de la Puls care m a trimis la Budimex la orelist de copii si avea intr adevar -vegetatii adenoide-asa se numesc dar am fost sfatuita sa astept, si nu l am operat nici acum si nici probleme nu mai are; insa nepoticii mele , operata pe la vreo 4 ani i s au refacut , acum are 8 ani; sa verific bine sa nu aiba cumva deviatie de sept, stiu de la un vecin care avea asa ceva si era ereditar pt.ca avea si tatal sau, si tot asa sforaia f. tare pe nas nefiind racit; 
Patricia- apropopo de guma, zici de o adolescenta in parc care a molfaia guma, dar eu miercuri cand am fost la control, stateam langa o tipa care astepta si ea la dr.IOn, si care mesteca guma la urchea mea de ma bagase in sperieti

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.20 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
PatriciaArdeleanu spune:
Pogos, ah, ce patanie! bine ca nu s-a intimplat nimic grav!
eu ma gindesc ce ma va astepta ca mama de baiat, caci cu fetita nu am avut probleme, a fost genul f preucauta, sa nu se loveasca, daca o atentionam ca nu are voie undeva anume nu se ducea a doua oara, si nu am avut niciodata nici un incident neplacut.
baietii sint mai zburdalnici din cite am vazut si trebuie sa fii mereu cu ochii pe ei, dar am vazut si fete baietoase rau.
daria, era in metrou, fata-n-fata cu mine. desi ma uitam, a scos frumos guma si a pus=o in spatele spatarului (sa se lipeasca la cineva de haine sau de par mai lung);
eu una sint ingrozita la ce vad acum la adolescenti. sper ca generatia copiilor nostri va fi altfel, caci multe dintre noi mamicile sintem oripilate si incercam sa reparam cit putem.
si eu gindesc la fel, nu mai ma bag sa discut si sa ma iau de cineva, mai ales cind sint cu copilul dupa mine ca nu stii ce reactii poti primi; inghit in sec si eventual ocolesc sau plec. de ex linga mine e un miniparculet asa frumos (a fost) facut, asa util cind vrei sa iesi putin afara si nu ai timp sa mergi in parcul mare, dar sint niste adolescenti care vin cu scutere, maninca seminte, vorbesc oribil, stau pe leaganele copiilor mici, joaca fotbal si daca le zici ceva te poti trezi cu cine stie ce vorbe sau altceva in fata. au smult toate bancile si le-au adunat intr=-un colt unde stau toti gramada, odata era o banca agatata intre 2 leagane, pe post de leagan mai mare...arata ca dupa razboi,. hartii rupte, coji de seminte, rahati de caini. nu ma mai pling nici sotului, caci imi reproseaza ca nu am vrut sa emigrez... citeodata ii dau dreptate, acum din ce in ce mai des.
mica, ce noroc de tine ca ai curte...si noi avem la tara in apropierea orasului, iesim cit de des putem si reebcca se simte cea mai fericita acolo in curte. o sa ii pun si eu un leagan, o casuta si o roaba de nisip ceva si in weekend acolo ne jucam.
Patricia
s21 si Rebecca
05.02.2005
pogos spune:
of patiricia, Anei ii place sa se catere peste tot. tot timpul trebuie sa stau cu ochii pe ea. si daca o vezi e asa subtirica si are niste gesturi atat de feminine...dar e un adevarat baietoi. sa se catere unde e mai sus, sa se joace numai cu copii mai mari ca ea. din burta a fost asa zbenguita...si mi-e groaza cum va fi si piticu', ca vad ca face tumbe la fel ca ea. si are si acelasi program. cel mai mult danseaza noaptea. noroc ca pe mine ma linisteste zbenguiala lui si dorm, ma si mir cum ma odihnesc ca sunt constienta ca misca.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor
Rallu spune:
Ba conduc foarte bine dupa cerclaj, n-am nici o problema si nici o interdictie.
Tocmai...am zis ca in afara de sex si de sport, pot sa duc o viata normala, fara prea multe incorsetari.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 26+
Robert Constantin
Asa arat eu acum
PatriciaArdeleanu spune:
Pogos, inseamna ca eu ar trebui sa ma bucur acum ![]()
si bb are acelasi program de miscare ca si Rebecca in burtica, niciodata noaptea, niciodata nu m-a durut ceva cu rebecca cind a miscat (sa vedem acum cind va creste mai mare), se culca si trezea odata cu mine si bb eu nu am simtit ca am copil in casa, vecinii mei nici nu stiau ca am bb mic. la o luna jumate a dormit toata noaptea deja...ah, sper din tot sufletul sa semene cu ea
; chiar sint curioasa daca programul din burtica coincide cu cel de pe urma.
in schimb are si ea "defectele" ei
vorbeste non stop, de iti face capul calendar, trebuie sa discutam orice, sa imi explice, cind se joaca vorbste, cind coloreaza vorbeste
, trebuie sa interpretam povestile si sa intru si eu in pielea personajelor (si citeodata nu am cheffff....dar ce sa fac
).
pina la 2 ani jumate, ii placeau doar masinutele si mingile. am dus la tara un sac de masini si unul de mingi, de toate culorile si marimile
pe strada cind mergeam ma intreba intruna ce masini erau, asa incit invatase aproape toate marcile si eu eram capiata![]()
acum e genul artista, cocheta, la fel e subtirica si extrem de feminina cum zici si tu(la 4 ani are 13 kg) si mamoasa cu jucariile, cu mine. am tot fost singura cu ea si in wkend simteam nevoia sa mai motzai, si aveam curaj sa stau in pat si sa dorm si ea linga mine sa se joaca (in tacere, la rugamintea mea
) pina ma trezeam.
Patricia
s21 si Rebecca
05.02.2005
Moniland spune:
Eu inca tot racita
.
Ce parere aveti despre caruciorul www.lifetoys.ro/produs124/FIRSTWHEELS---CARUCIOR-SPORT-GEMENI-CITY-TWIN.htm" target="_blank">acesta ?
23+

pogos spune:
ooo patricia, cred ca e o scumpa. eu tot sper ca cu cat mai creste se mai potoleste. oricum, nu sta mai mult de 3 minute intr-un loc. daca sta, inseamna ca ceva nu-i in reggula. si de vorbit...nu o mai aud decat pe ea. si prin somn mai bombane ![]()
moniland foarte dragut caruciorul. e si landou sau e doar de la 6 luni?
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor
Moniland spune:
Pogos, are separat landouri in care pot duce fetitele din casa jos la carucior. Si atunci nu voi mai lua scoicile. Uite
Sa-mi ziceti "defectele" caruciorului ca poate mie mi-a scapat ceva.
23+

adrianafedorca spune:
Moniland super misto caruciorul , dar e asa de scump si nu-l poti folosi decat de la 6 luni , nu cred ca se lasa pe spate pt bebelusi, daca se putea folosi de la 0 luni era super
carucior sport eu as lua unul fff usor mai ales ca o sa ai 2 copilasi de impins fiecare vreo 10 kg pe la 1 an , plus caruciorul cateva kg...deci iti dai seama ce greu o sa fie, eu zic sa cauti unul mai usor
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Adriana, nu gasesc
.
Am vorbit cu prietenele despre carucior si fiecare imi zicea, ba sa fie complet la orizontala, ba sa aiba manerul reversibil, sa aiba neaparat bara in fata, scaunele sa fie independente una de cealalta... La carucior simplu e ok ca sunt asa ceva, dar la dublu nu le intalnesti pe toate. Nu inteleg de ce nu fac caurcioare duble normale.
Multumesc ca ti-ai zis parerea. 
23+