Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna dimineata!!!!Am fost ieri cu fiica mea la orlist,nu are otita,o dor urechile de la raceala,si are polipi,da care se pare ca ar trebui sa scapam cat mai curand......Mai vreau parerea unui alt medic,si daca e cazul s-o operam,cred ca ne bagam,chit ca mi-e frica de operatie,mi-e groaza sa stau in spital cu burta la guraIn rest suntem bine,bb a miscat si a dansat toata noaptea,sper sa nu-si pastreze acest obicei si dupa ce se naste....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Eu sunt putin mai bine dupe ce aseara am facut 38.2 parca innebunisem cand am vazut , iau augmentin , coldrex si mi-a scazut febra ! Raceala astasau gripa m-a dat rau peste cap , oare cand o sa mai scapam de virusii astia ? Pupici la toate gravidutele 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza' si de la noi .

Bag un mic dejun de birou acum..un iaurtel si o dobrogeana cu branza..asta dupa ce m-am cantarit de dimineata si am vazut 59 kg......de la 53...dar asta este, imi e foame si mananc.

Nu am mai fost aseara la Militari Shopping..am ascutato pe Rallu..imi era teama de cozi si aglomeratie si mai ales ca iar avema gogoasa la purtator..si am fost si la socru in spital (ca tot acolo e..). Nu aveam chef decat de mers acasa si trantit pe canapea. Nici cine stie ce cina nu am avut..ceva sandvisuri calde la grill cu iaurt. Sotu' a zis ca a fost delicios ...

Bebelina mea misca dar nu pare foarte agitata..as vrea sa vad si eu niste ridicaturi ceva acolo..eu simt niste miscari prin burta dar sa vad asa ca se umfla burta prin parti sau ceva...mmm....nu prea. O fi fiica-mea cumintica...

Maine facem 24 saptamani.....crestem crestem..

23+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza!

in sfirsit, a iesit soarele si se anunta zile frumnoase pt weekend.
am fost si la Medlife si totul este ok cu rezultatul, m-am linsitit.

Pooh, sanatate micutei!

Blanca, stai linistita ca are timp sa faca valuri in burta. acum e prea devreme.
Nici bb al meu nu este agitat, misca de multe ori pe zi, are intervale chiar foarte regulate as putea spune si noaptea nu misca deloc (cel putin nu simt nimic). Miscarile sint delicate dar totusi se simt destul de bine, si am simtit si eu citeodata ca se stringe in cite un colt de burta ca un pumn tare.

si la noi parcurile sint vai mama lor. desi le-au facut edilii nostri frumoase, noi sintem o natie care distruge totul. Mai trebuie sa treaca 1-2 generatii sa ne civiliam. eu ma uit intai la parinti cum se comporta cu copiii, si imi dau seama ca inca vor fi unii badarani si prost crescuti. sint mame care vin si stau doar la mancat seminte, fac linga bancute gramezi de coji, iar copiii fac ce vor, nu le intereseaza. nu mai spun de cainii vagabonzi, chiar si de cei casnici aduci in parc sa isi faca peste tot nevoile, de stresul de a merge fara a calca in kk.
Fetele la primul copil vor avea un soc cind vor iesi pentru prima data la plimbare cu caruciorul si vor vedea cum trebuie sa faci slalom printre rahati, cum nu lor sa mergi pe trotuar, cum bordurile sint neprietenoasa si trebuie sa ridici caruciorul in brate, etc, etc, o adevarata aventura.
ma intreb daca nu cumva gresesc ca o educ pe e mea sa fie prea cu bun simt in jungla asta. ma uitam azi in metrou, o adolescenta molfaia la o guma, a scos-o cu nonsalanta si a pus-o in spatele spatarului. m-am uitat ucigator la ea dar atit...cred ca ne-am resemnat sa mai zicem ceva ca oricum e degeaba. sint foarte dezamagita si de multe ori ma gindesc ca aducem copii intr-o lume asa mizerabila....
hai ca sint multe de zis, dar e o zi prea frumoasa sa ma las cuprinsa de negativism...

Patricia s21 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Balanca,al meu bb face valuri in burtica de vre-o saptamana....Cateva saptamani si si printesa ta va prinde putere sa boxeze.....Patricia,ma bucur ca ai scapat ci brio de hopul astaSi eu urasc parcurile,sau mai bine zis oamenii necivilizati.....Si in nici intr-un caz nu gresesti educandu-ti fetita sa se comporte civilizat,cu bun simt...altfel cum am putea spera ca peste cateva generatii se va schimba macar un pic mentalitatea si comportamentul oamenilor?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

burtici!
Noi suntem bine, cu musafirii...afara e frumos, soare asa ca profitam si ne vom plimba.

Azi noapte iar m-am trezit, tusea piticul si cu ocazia asta am papat si un corn cu marmelata. e a 2-a noapte in care ma trezesc ca ma doare stomacul si bag ceva...cat de cat, sa absoarba acidul ala si sa pot dormi la loc.

Alina ma bucur ca v-ati simtit bine ieri. Poate vi cu vesti bune de la dr....poate e "fititza", o fi picat ciucurelul.
Micaalsa nasol cu rahaturile din parc...aici sunt doar de caini, e interzis cu ei in parc...dar degeaba..oameni fac abstractie de placutele puse la intrare. oricum, in Alba sunt super faine parcurile, marco e incantat de ele.
Trimit si eu PM.
Pooh bine ca nu are otita printesa. In legatura cu polipii, poate mai astepti, daca nu raceste des...

revin mai tarziu si o zi faina sa aveti.

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova,e bolnavior Marco de tuseste?A mea din cauza polipilor nu mai respira pe nas,doar pe gurita,sforaie ffff. tare.De racit nu pot sa zic ca raceste ff. tare,insa toata iarna ii curgea nasucul.Sa vad ce ne zice pediatra,in care am mare incredere...fetelor,scuze ca am fost off-topic!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

micaalsa iti trimit si eu PM cu datele despre spital si doctor. multumim
patricia ce bine ca ai vesti bune!
cat despre civilizatie...ce sa spun. e greu sa fie copiii cum trebuie daca parintii nu sunt educati. si daca faci observatie la vreun copil ai incurcat-o. ca din gura lui nu mai scapi. eu am vazut o faza si a fost vai si amar de persoana respectiva...ce era la gura baietelului care a primit observatia...
sanatate multa la copilasii bolnaviori.
eu am tras azi dimineata o sperietura de nu va zic. a mea motzata a rasturnat in dormitor masuta si televizorul. noroc ca s-a ferit si nu au cazut pe ea. Doamne! trebuie sa iau un suport si sa-l pus sus pe perete sa nu mai ajunga la el.
va pup si sa aveti o zi frumoasa!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Rallu de condus nu mai ai voie?...Ca eu nu pot sa renunt la asa ceva,ca asta fac la lucru in majoritatea timpului.Ar fi f complicat pt mine.Sper sa fie ok.

Nici eu nu suport oamenii needucati si nu pot sa-i inteleg,dar cum ai zis pogos caci cum is si parintii asa-s si copii,in unele cazuri copii se mai autoeduca inaintand in varsta(f rar).La mine problema e ca acum nu pot abtine sa zic ceea ce ma supara(de cand is graviduta) si cam le comit.Pana si lu soacramea i-am zis o gramada pana acum,cred ca nu ma mai suporta,dar ma supara comportamentul de om needucat si fara bun simt.Ma bucur ca fiu'su nu-i seamana deloc ca l-as bate toata ziua pana l-as educa

Va

Mony 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

mony, sa stii ca si eu dupa ce am nascut fetita ma luam de diverse persoane sa le fac observatie. insa am ajuns la concluzia ca mai bine stau in banca mea. nu stii peste ce nebun dai si ti-o mai si iei. m-am gandit ca fiind de prin zona te mai si tine minte si cine stie ce mai face la copil. asa ca m-am potolit.
de ex era un idiot care se plimba prin parc cu scuter-ul si cand ajungea pe langa un carucior accelera de iti spargea timpanele. evindet ca bebelusii se trezeau si incepeau sa urle. i-am facut observatie o data, de doua ori, de nu stiu cate ori pana am renuntat si am incercat sa-l ocolesc eu. si am rezolvat problema ca alfel ajungeam sa fiu si injurata ca alte mamici. asa ca...incercam sa supravietuim in jungla...

cat despre soacra...mai bine ma abtin. pana sa nasc nu am avut probleme cu ea. insa dupa ce am nascut se comporta de parca vroia sa creasca ea copilul. s-a schimbat f mult dupa ce i-au aparut nepotii.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput