Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
vally spune:
si mie mi se umfla mainile si picioarele,mai ales dc stau ff mult pe scaun....
o intrebare la gravidutele cu cerclaj : este interzis dp cerclaj pana la sf sarcinii?am uitat sa intreb dr....
aaa...imi aduc aminte ca mai este o graviduta care ia omega,o intrebare:iei in fiecare zi cate o capsula?pe ce perioada? 10 zile pe luna sau toata luna?
eu o sa nasc la Elias cu Dr Dan Tutunaru
vally 21+ Sara Adelina
Alina spune:
Dragi mamici de zmeurici,
In primul rind multumim din suflet pt urari,sunteti tare dragute.A fost o zi speciala pt noi si am avut noroc de o zi calduroasa,23 de grade asa ca am stat si in tricou ,am umblat toata ziua cu treburi si apoi baletul,mers la inghetata iar acasa lectiile si felicitarile la telefon,mama mia,ce zi plina!Abia astept sa ia miine vacanta,pt 2 saptamini ne eliberam de program strict,de teme si dictari.
La multi ani![],Buburuza si Ayda-m,sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare pina la capat cu bebeii mult visati.Amindoua ati schimbat prefixul azi?Mama mia,ce mamici tinere.
As fi vrut sa va mai scriu dar revin miine,is rupta de hoboseala si mai am de scris mai bine de jumatate de invitatii la ziua fetei din 24 aprilie,le duce deja miine si tre'sa fie gata.
Miine merg la doctor si revin spre prinz acasa.Sanatate si o noapte linistita tuturor!
_
Alina,mami de printesa si baby
Mony08 spune:
vally eu din cate am auzit n-ai mai avea voie,dar sigur pot sa-ti miercuri cand vin de la cerclaj,ca o sa-l intreb pe doct tot ce avem voie si tot ce nu.Sa ai grija de tine si de bb
Multumesc fetelor pt sprigin
Mony 19+
CriPOD spune:
La multi ani fericiti, Ayda si Buburuza! Sunteti exact de-odata, ha, ca coincidenta, poate aveti si bebeii deodata!
La multi ani fetitza de Alina, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa le-aduci numai bucurii parintilor tai!
Eu dupa ce v-am citit am avut o revelatie... la fiu-miu n-am avut niciodata nicio haina bleu, dar niciuna. Aici nu sunt decat culori pale, imi amintesc ca ai mei au avut salopete rosu, verde. Oricum, gata, sunt calma, nu-i bai daca nu iau albastru.
Va pup, hasta maniana!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Motana spune:
Alina, ce frumos si ce bine ca a iesit totul cum voiati. Eu imi amintesc cu mare drag zilele de nastere din copilarie, mama ne faceam petreceri mari, e extraordinar!
Fetelor, eu nu as face anestezie generala la cezariana, de fapt nici nu stiu de ce se mai practica asa ceva. Mama a nascut acu 30 de ani cu rahi, si de atunci numai asa am auzit. Acum cu epidurala e inca mai bine, iti vezi si bebe, iti poate administra calmante si dupa...
Din cate stiu anesteziile generale nu sunt chiar ok pt. organism, deh, se fac cand e musai necesar, in rest nu ar trebui.
micaalsa, vaai m-ai innebunit cu rochitele de pe site. Sunt absolut SUPERBE!!!!!! De juma' de ora stau si ma uit la ele, le-am dat sa le vada si mama, si sotul, sunt extrem de frumoase. Mama, ce.o vrea la nunta oare daca la 6 luni ii iau asa ceva? hehe!
In general preturile is mici din cate imi dau seama, desi ai zis ca e pret de en gros, dar cat se mai adauga la bucata? Eu nu stiu daca o sa iau, doar daca vin acasa, dar am o prietena in Romania care ia mereu de pe net, si poate e interesata de ceva de pe acolo, nu cred ca rezista la ce dragute sunt.
Vorbeati mai demult de colanti de aia, daca imi amintesc bine... zicea cineva de 50 Ron perechea? Adika 500 de mii? Oh... ca sa stiu ce achizitionez de pe aici, eu am deja unii, am dat pe ei 5$ si unii mai fitzosi cu pietricele si zapaceli is 7$. Si de pantofiori de aia de Dorothy , gen balerini sau asa parca le zice, cam cat sunt pe la noi? Stiu ca is la mare moda peste tot, si is f. comozi, si aici f ieftini, de aia va intrebam cam cat is la noi.
Multam si sanatate tuturor.
Ah, sanziana, voiam sa iti zic acelasi lucru, sa incerci acupunctura, sau presopunctura mai bine, (digipunctura), ajuta f bine la problemele de oase, de fapt cred ca numai cu oasele merg astfel de terapii. Si eu mai am dureri de spate, lombar, nu foarte foarte, dar cand fac masaj special, adica digipunctura, (de fapt se de-tensioneaza cand se apasa pe anumiti nervi, terminatii nervoase) ma simt mult mai bine. Si unguentele trebuie sa fie bune, eu aveam ceva cu menta si eucalipt.
Sper sa scapi de dureri cat mai curand.
Va
24+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
Rallu spune:
Eu am facut cerclaj la 16 sapt. si de atunci nema .
Mi s-a zis clar sa-mi iau gandul de la asa ceva.
Mi s-a cam interzis si orice fel de sport (eu incepusem sa merg la piscina) in afara de plimbari usoare, caratul, intinsul rufelor etc.
Am putut duce insa o viata cat de cat normala (daca exceptam anumite lucruri ), inclusiv sa ma duc la serviciu, sa conduc, etc.
La inceput ma speriasera unele fete ca dupa cerclaj au stat numai in pat sau oricum li s-au limitat la maxim activitatile.
Am vazut pe pielea mea ca nu e chiar asa, depinde de organism si de cum reactioneaza....poate sa te afecteze sau nu.
Numai doctorul tau iti va putea spune conduita de acum incolo, in fuctie de cum va reactiona corpul tau.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 26+ Robert Constantin
Asa arat eu acum
Motana spune:
micaalsa, gata, am vazut e +25% la bucata, ca am tot rascolit site.ul ala, sunt super frumusele majoritatea hainutelor. SI de baieti am vazut multe dragute, ca stiu ca e mai greu la ei.
Le-am dat tuturor prietenelor cu bebei din tara linkul sa il vada. Eu daca ar fi cred ca as lua cu o prietena si facem noi 500 ron, cred ca se poate lua la pret f. bun destule produse.
Eu am mers pana acuma prin soare si am ajuns acasa aproape lesinata, desi nu imi dadeam seama, ca ba intram intr-un magazin unde era frig, ba mai dadeam cativa pasi prin soare, dar m-a molesit tare.
Vuikend placut!
24+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
micaalsa spune:
Motana, intr-adevar iesi fff ieftin cu ele daca te cuplezi cu cineva si faci comanda de 500 ron odata.Ca atunci nu mai platesti nici chelt postale si pretul este cel de pe site. Eu din pacate n-am cu cine, asa ca apelez la cineva care-si pune adaos 25% si mi le trimite. Daca le-ai lua din magazinele de la noi, ar fi pe putin dublu pretul la ele, fata de ce e pe site .
Giova, te inteleg perfect cu fugitul prin parc Si eu patesc de-astea, ca nu sta locului o clipa, nici macar cand mergem pe strada la cumparaturi. Mai nou nu mai vrea sa-mi dea mana si stau cu ochii pe ea ca pe butelie sa nu o stearga in strada. Ajung vesnic acasa un pachet de nervi si terminata fizic.
Asa ca, fetelor care sunteti la prima sarcina, bucurati-va de ea, faceti-va toate poftele, odihniti-va cand vreti ... ca e total altfel cand ai un copilas acasa. El nu stie ca tu esti obosita sau nu mai poti ... te ia de noua zi de zi si n-ai ce face.
Eu acum vreau sa ii amenajez in curte, sa-i iau leagane, topogan, casuta pentru nisip, o trambulina ... sa aiba aici tot ce-i trebuie ca sa nu ma mai trambaleasca prin parcuri. ca mi-e si scarba efectiv de parcurile astea, pline de colorati care scuipa si-si fac nevoile peste tot ... si nu vorbesc aiurea. Ieri am crezut ca-mi dau toate alea afara (ar fi fost prima data in sarcina) ... cand fica-mea a venit sa-mi spuna ca in tub e un "tatalet" ... ca ea in loc de c zice t . Am luat-o de-o aripa si am venit acasa . Romania ... civilizatie cica
Am inceput sa actualizez listuta cu numele doctorului si spitalul unde veti naste. Cine mai vrea sa-mi scrie pe PM, aici tot ce-i posibil sa le mai si sar ca am zile cand citesc in diagonala.
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 23+ cu
Nasterea printesei
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici!!
La multi ani!!! pentru ieri Ayda si Buburuza! Sa fiti sanatoase si vesele si sa va bucurati de bebeii din burtici!
Eu n-am apucat sa mai scriu, dar am recuperat cititul. Noutati nu am, astept cu nerabdare sa vina Pastele ca sa plec acasa, si dupa aia sper sa intru in prenatal sa scap de statul 9 ore pe scaun.
Vad ca voi ati inceput sa faceti cumparaturi intensiv pentru bebei, eu tot in acelasi stadiu am ramas...doar un prosopel.... Dar dupa Pasti intru si eu puternic in problema asta.
Sa aveti o zi minunata, fara dureri si neplaceri!
Micaalsa, iti trimit un PM cu spitalul si doctora cu care o sa nasc, sa ma treci si pe mine pe listuta. Multumesc frumos!
Iulia 25+
ylla2009 spune:
Buna Dimi si de la noi !!..Strumfi inca doarme..
Multumesc POGOS pentru raspunsul in legatura cu epidurala
In legatura cu umflatul mainilor si picoarelor..la prima sarcina nu am avut probleme..acum deja au inceput..eu nu prea pot renunta la sare doar ca la mine pe langa faptul ca se umfla picioarele ma si dor ingrozitor,ieri cand am fost cu printesa la balet cu tramvaiul..am zis ca nu-mi mai trebuie mers pe jos si stat in picioare..never ever.Eu abia astept sa se mai incalzeaca..trec diresct la papuci,sandale lejere.
Sanatate multa mamicilor de zmeurici si un WEEKEND PLACUT si pentru zmeuricile voastre
Ahh si eu sunt pro pentru intalnirea din Cismingiu din Mai.
Ylla 24+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor