Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
anemona27 spune:
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista, cu viitor bebe Alex,datele le-am dat aseara
ylla2009 spune:
DRIA saracutza de tine prin cate ai trecut.Multa putere sa te ridici de jos si sa te sui din nou calare
GIOVA multumim de aprecieri.
ANCA multumim ca ai intrat si ai dat un semn de viata ,sanatate multa si numai bine iti doresc.
Va
..cred ca mai intram pe seara..daca nu maine.Numai bine tuturor!
Ylla
25+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
blanca000 spune:
Azi ma duc pe jos acasa, pe jos adica cu autobuzul..imi e groaza. Sotul il duce pe socru acasa la ei caci azi a iesit din spital. Sper sa ma descurc cu autobuzul, sa nu mi se faca rau sau mai stiu eu..sau sa gasesc loc..sau sa se indure vre-un cineva sa imi dea locul.
Toata stima pentru voi, cele ce mergeti cu masina in comun si cu burtica la purator, eu m-am invatat cuconeta la sotu' in masina.
As pleca mai devreme un pic nu la 5 cand se inghesuit toti in autobuze...uffff....
.
De unde ziceam ca bebita mea e puturoasa, azi imi trage la pumni si picioare
..de toata frumusetea
.
24+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
PatriciaArdeleanu spune:
Blanca, succes
hai ca nu e asa rau. bine, depinde si de traseu. eu cel putin la intoarcere iau de la capat troleul 66 si gasesc loc automat si e chiar ok.
cu sotul cu masina nu ma potrivesc la zona, asa ca el e cu masina si rsponsabil cu dus/adus copil de la gradi. dar mie imi convine asa.
Patricia
s22 si Rebecca
05.02.2005
blanca000 spune:
Patricia..imi fac curaj
..eu trebuie sa iau masina 336 sau troleul 61 de la Universitate ,pe tot bulevardul Iuliu Maniu pana la mine in Militari.
Curaj gaina ca te tai 
24+
Eva
Nunta noastra 2004
uliiasi spune:
Blanca, nu ti-e mai usor cu metroul? Macar acolo nu e atat de cald...desi la ora aia s-ar putea sa fie foarte aglomerat...dar macar nu mai sta la semafor...
Iulia
26+ 
blanca000 spune:
Ba mi-ar fi..numai ca eu am biroul intre primaria capitalei si KFC asa ca idee..si as avea ceva de mers pana la metroul de la Universitate...de unde ar trebui sa schimb pasarela la Unirea si apoi iar sa schimb la Eroilor..deci naspet.
Asa autobuzul il iau de colea..dar sta la semafoare...iar naspet.
Vaz eu ce fac..
24+
Eva
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Dria, stii cum e, de ce ti-e dat nu scapi. Partea naspa e ca sunt si lucruri urate rau de tot. 
Patri, atunci asteptam vesti "interesante" diseara. ![]()
Adriana, concediu placut! Iar maine asteptam poze de la eco, da?
23+

Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Ieri dupa o plimbare de cateva ore,imbracata cam de vara,adevarul e ca au fost 27 de gr. se pare ca am racit,ca aseara m-am simtit cam rau dureri de cap,de gat,ameteli.Am inceput sa iau oscilococcilum si paracetamol si vad ca mi-am mai revenit putin ,nici nu am dormit bine,m-am foit de pe o parte pe alta si nu l-am lasat nici pe sotul meu sa doarma.
Buricul nu mi-a iesit in afara si nici dunga maro nu mi-a aparut,ma lupt in schimb cu umflatul mainilor si picioarelor si cu secretiile abundente.
Dienuta
27+ 
eumada spune:
BLANCA pot sa-ti sugerez un taxi?![]()
Fetelor buricul iese in afara cand e burta mare si impinge.La 20-27 saptamani nu inca.
Dunga neagra am inteles ca nu e obligatoriu....
Ideea este ca mie medicul mi-a spus ca nici o sarcina nu e la fel ca alta,asa ca....eu va pup si va doresc o zi buna