Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
Moniland spune:
Daria, ultimele nume pe lista sotului era Teodora si Stefania. Eu i-am zis sa se mai gandeasca ![]()
23+

dariaioanaxx spune:
Dria- cuvintele sunt de prisos, noi suntem alaturi de tine si te rugam sa fii tare si sa crezi in Dumnezeu!
Moni-stai linistita ca atunci cand vei naste, vei avea o inspiratieee...fetisoarele bebeluselor tale te vor inspira si ele in acel moment!
apropopo de ce vorbeati despre dungute, eu n am nici o dunga neagra, desi sunt tot bruneta, insa pe langa pistrii mei, de curand, cam de o saptamana, au mai aparut si unele pete maronii deschis si asta nu mi prea place, dar asta e;
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.21 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
dria spune:
Nu vreau sa va stric odiseea pt ca stiu ca este o perioada sensibila acum, dar o sa incerc sa dau cateva detalii "tehnice" poate vor fi de folos cuiva vreodata.
Stiti vorba aia ca o nenorocire nu vine niciodata singura...a functionat si la mine, de fapt observ ca de la o vreme prea multe vorbe d'astea functioneaza la mine
. Dupa cerclaj am mai stat cateva zile la spital, mi-au dat antibiotice si medicatie pt contractii care si-au facut aparitia dupa cerclaj, totul a fost foarte bine, am plecat acasa, repaos total, am continuat medicatia si dupa vreo 2 zile m-a pocnit o infectie cum n-am vazut in viata mea, am facut febra, contractiile s-au intetit si uite asa sambata noapte s-au rupt si membranele si a inceput nenorocirea. Am plecat la spital si n-au mai avut ce sa faca decat sa scoata cerclajul si sa lase lucrurile sa se intample, dupa asta a urmat cursu firesc al nasterii, macar mi-au facut epidurala care nu prea a functionat dar a mai atenuat cat de cat. Aveam o asistenta care statea numai pe langa mine, intrase in schimbul de zi si eu tot ii ziceam sa-mi bage doza la o ora cum facuse aia din schimbul de noapte si ea imi tot repeta ca un robotel ca durerea e buna
, imi venea s-o strang de gat, norocul ei ca nu ma puteam ridica si uite asa ma fenta si mai treceau niste zeci de minute...in fine dupa vreo 12 ore s-a incheiat tot.
Am ramas in spital, mi-au dat nenorocitele o camera chiat langa salonul de bebelusi si ca sa fie tacamul complet nici macar nu le-a dat prin cap sa scoata patutul de copil din camera, va puteti inchipui cum am stat eu in salonul ala cu patutul gol, n-am zis sa-l scoata dupa ce-l vazusem pt ca am zis ca o sa fiu tare si nu ma las influentata, dar practica m-a cam omorat asa ca azi noapte, in creierii noptii, m-am trezit si m-a apucat o criza crunta si l-am sunat pe sot sa vina sa ma ia ca eu nu mai stau o secunda acolo.
Acum sunt acasa, fizic ma simt excelent, incerc sa ma adun si sa mai gasesc putere sa o iau de la capat...asta e...tre sa mergem inainte ca inapoi nu se mai poate, noi am facut tot ce a tinut de noi, dar se pare ca asa a fost scris sa fie. Asta e a doua sarcina pierduta, dar macar cealalta a fost mica, 7-8 sapt si a fost mai usor de trecut peste. Cam asta a fost "aventura".
Chiar ma laudam la toata lumea ca de cand sunt aici n-am racit nici macar o data si nici alte boli nu am facut, sotu era tot timpul in pioneze de la aerul conditionat si eu eram tare mandra ca ce imunitate buna...si ete..revin la alta vorba inteleapta din popor, sa nuzici niciodata hop pana nu sari gardu...cand a fost mai important n-a mai functionat mandria asta de imunitate a mea. Nu stiu de la ce a aparut infectia, inca astept rezultatul analize, dar tare am eu o banuiala ca e ceva luat din spital de la operatie, sa vad acum daca or sa-mi spuna cinstit despre ce a vorba.
Va multumesc din suflet pt toate gandurile bune, deja scriind la mesajul asta am inceput sa ma simt mai bine. Incerc sa nu ma inchid in mine sa nu creez alte tensiuni, e ca atunci cand cazi de pe cal, cum se spune, trebuie sa incerci din nou altfel nu vei mai putea calari niciodata.
"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"
uliiasi spune:
Eu presupun ca doctorita mi-a dat sa fac testul cu glicemia ca bebe era destul de marisor : 829 g la 24 de sapt si 3 zile. Ma rog, probabil ca plus/minus ceva. Nu mi-a zis nimic ca ar fi ceva in neregula, asa ca nu m-am alarmat, inca nu ma alarmez, ma duc maine sa fac testul si daca iese bine, inseamna ca asta e ritmul de crestere al bebe-ului meu.
Bunica mea a nascut 12 copii, dintre care majoritatea in jur de 5 kg...Speeeeer din toata inima sa nu ajunga si al meu la greutatea asta...sa fie bebe de treaba
.
Nici eu nu am buricul iesit in afara, dar cine stie cum va ajunge cand voi avea 8-9 luni...Linie neagra am sub buric, am chiar si deasupra, pana la stern, mai subtirica si discreta. Scurgeri am si eu, chiar abundente, Doamne ce mi-ar mai placea sa scap de ele, sunt tare stresante. De umflat maini si picioare inca nu mi s-au umflat...dar de acuma incep distractiile..ne transformam incet incet in balenute...
Eu abia astept sa scap de la servici, in primul rand nu prea am treaba si ma plictisesc, in al doilea rand atmosfera e tare neplacuta aici, am colegi/colege care se cearta/injura/jignesc toata ziua si asa mi-e de jale ca trebuie sa ascult in fiecare zi asa ceva....Prefer sa fac curatenie acasa, sa-mi gasesc alte preocupari.
Inca putin si gata...
Aaaaa...kilograme am acumulat deocamdata 8....ma si mir cum numai atatea la cat mananc. O sa-mi pun botnita la un moment dat...
Gata, va las, ma reapuc de treaba. Puup! 

Iulia
26+ 
Giova spune:
Jojo felicitari pt. neastamparata carna si pt. vestile bune.
Altheea, lumi_clau, Anemona bine ati venit la noi in
. sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi.
mQQm pune poze cu wrapul facut de tine. e greu de confectionat? cred ca toata chestia e sa gasesti materialul potrivit.
Nour!!! sarcina usoara si un bb sanatos! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Ylla si eu ma trezesc cu aceeasi foame...mi-e groaza doar cand ma gandesc
.
am vazut burtica, e mare si frumoasa
.
Micaalsa vacanta placuta in continuare. Nu stiu ce sa zic cu scurgerea...mai bine suna dr. ca sa fi linistita.
Vally e misto caruciorul pe care-l vrei. sa-ti fie de bine masajul de relaxare.
Cornelia si noi vom dormi cu bb2 in camera. noi avem oricum 2 dormitoare si marco are camera lui...dar sunt convisa ca va dormi si el cu noi in dormitor, din cauza bebeului
.
Voi, avand casa aveti loc...super...lasa ca va reorganizati dupa ce mai creste bb3.
matcha-oana ai un bb grasun rau de tot. stai linistita, poate nu mai ia asa de mult in greutate.
Blanca super hainutele. sa le porti sanatoasa. hai nu mai plange, ai teren, casa e mai usor de ridicat asa. Ati scapat de o mare cheltuiala...si noi visam si tot visam...sa vedem cand se va implini visul.
Bibuga felicitari pt. baietel.
Adriana super ca v-ati simtit bine, aveti si unde iesi.
Dria imi pare tare rau...of...doamne...multa putere sa-ti dea DD si o alta sarcina cat mai curand
.
Draga de tine...prin ce ai trecut. Incearca sa-ti revii cat mai repede, iti va face tare bine. Pune-te pe picioare si cand e momentul va veni si bebe al tau, sunt convinsa de asta.
si te mai asteptam pe la noi.
Alfa_anca ai grija de tine, incearca sa te menajezi cum poti.
Pooh te asteptam cu vesti bune in legatura cu urechea printesei.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
de vineri de csand m-am plans de picioare...tot asa au continuat. vad ca sambata la Szeged s-au umflat si mainile...nu tare dar destul cat sa le simt eu.
urasc chestia asta...nu credeam ca voi suferi de asa ceva, dar se pare ca sarcina avansata, caldura si uite ...produsul.
Dunga pe burta am avut una vaga de tot cu marco. Nu mai stiu cand a aaparut, deocamdata acum nu o am.
Buric iesit nu am avut la prima sarcina. sper sa nu am nici acum, ca nu-mi place.
o sapt. buna sa aveti
, fug sa mai fac si eu ceva treaba pana merg dupa pitic.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
PatriciaArdeleanu spune:
Moni, azi se va elucida misterul ![]()
anca,
, imi pare rau ca ai asa probleme de sanatate! desi e foarte greu, ai grija de tine!!
eu inca stau foarte bine la capitol kg, sa zicem 2,5 cel mult.
eu am avut intr=o singura zi gleznele mai umflate, a doua zi au revenit. in ziua aceea mincasem ceva mezeluri si mi-am promis sa nu mai maninc. altfel, verigheta inca joaca pe deget, deci clar ca nu sint umflata.
in continuare par doar grasutza la burta si nu gravida, am facut incercarea sa stau cu burta la vedere in troleu si nu am impresionat pe nimeni
(nu ca ar fi oamneii draguti, dealtfel). dimineata cind ma trezesc este destul de ascunsa, spre seara se mai umfla, dar si beau muuulta apa si maninc fructe.
sa nu va cintariti niciodata seara ca puteti avea suprize la cintar si 3 kg in plus.
azi am repetat experimentul cintarului inainte si dupa mers la baie (
ambele) si diferenta e un kg. eu fac mult pipi, poate de aia nu ma umflu.
Patricia
s22 si Rebecca
05.02.2005
adrianafedorca spune:
mie mi-a iesit buricul de vreo 2 saptamani, dunga neagra nu am, la prima sarcina am avut dar a apraut la final si a ramas acolo mult timp, dar nu m-a deranjat
eu maine merg la doctor la control, abia astept sa o vad pe draga mea
eu de azi sunt in concediu de odihna , 2 saptamani, dupa care sper sa pot intra in prenatal ca la servici si daca vreau nu pot sa stau
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
vally spune:
dria imi pare fff rau pt ce ti s-a intamplat
nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut...sa-ti dea DD tarie sa-ti revii repede fizic si phisic si va aduca un bebe sanatos in vietile voastre
nici mie nu mi-a aparut linia neagra,nici buricul nu mi-a iesit in afara,secretiile nu sunt f abundente,iar de cand stau acasica nici picioarele nu s-au mai umflat
in privinta kg-lor am ramas cu cele 7 kg,deocamdata 
ar trebui sa stau toata saptamana acasa conform concediului medical primit de la ginecolog dp cerclaj,dar ma simt bine si m-am cam plictisit acasa...simt nevoia sa fac ceva....![]()
hai sa va spun ce am visat eu ieri seara: ca se nascuse bebelina si faza tare ca de a-2-a zi merge singurica 

vally
21+
Sara Adelina
anemona27 spune:
Nici eu nu am simptomele astea specifice sarcinii,dunga neagra sincer sper sa nu imi apara,secretiile sunt normale,kg am luat si eu vreo 7 in 6 luni.Parca mainile le simt un pic umflate.