anemona, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. Ti-am adaugat datele in listuta.
alfa_anca, ma bucur ca esti bine ca deja intrasem in panica ca nu ai mai scris. Odihneste-te cat poti de mult, cred ca nu ti-e usor si cu un copilas asa mic. Mie mi-e greu cu Iulia si are 3 ani, d-apoi tie. Un copil te solicita si trebuie sa fii tot timpul "in forma" pentru el.
si din cand in cand mai lasa scris 2-3 vorbe sa stim de tine.
dria, imi pare tare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. E cumplit. ma bucur totusi ca esti o fire optimista si curajoasa si nu te lasi doborata. Tine-o tot asa si sa auzim curand ca ai revenit la odisee 
Fetelor, vreau sa trimit in contul comun nr. meu de telefon si cand va fi sa vina bebeii sa-mi trimiteti un sms sa dau de stire pe-aici
Cine vrea ... Poate e cam devreme de asta dar cum sunt fete care au intrat in luna 7, mult nu mai e oricum.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu 
Nasterea printesei
Si poate se mai ofera inca cineva sa-mi dea o mana de ajutor, poate de la mamicile de august ... ca dupa ce o sa nasc si eu, o sa-mi fie mai greut sa duc la capat treaba asta.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu 
Nasterea printesei
Mica, buna idee!
Doamne, nici nu-mi vine sa cred ca ne apropiem cu pasi repezi...mi-e frica parca sa ma gandesc la ce o sa fie, dar in acelasi timp sunt nerabdatoare...
Iulia
26+