Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
Multumesc fetelor ....
Bia felicitari...Wow aveti dreptate cu baieteii..Sånåtosi sa fie toti bebeii..
Am pus niste poze de la eco..cum mai sugea el degetelul..frumosu' lu mama

Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
Emy10 spune:
Kiki, poate sunt mai zapacita insa eu nu constientizez inca ca voi fi mamica! Singurul lucru pe care il constientizez este ca m-am ingrasat si eu cu vreo 4-5 kg!
16+
biaz29 spune:
In legatura cu depreseia, exista mai multe cauze ce se concentreaza la noi acum.
1. Schimbarile hormonale
2. Schimbarile majore psihologice si sociale asociate noii noastre situatii de mamici cu burtici
3. Toate sarcinile pe care oricum le aveam inainte, suprapuse peste grijile si emotiile de noi mamici.
Nici nu-i de mirare ca sistemul nostru psihic se mai innoureaza uneori. E chiar normal avand in vedere toate schimbarile prin care trecem.
Daca veti constientiza ca sunt faze normale si trecatoare (emotiile au de obicei o evolutie ciclica) deja va veti simti cu un cm mai bine.
Fruntea sus, mamici! Maine va rasari un soare luminos peste noi. Asezati-va linistite in pat, puneti mana pe burtica si cantati-i un cantecel de leagan bebelusului, apoi povestiti-i cat de mult il asteptati si ce veti face cand va veni. E o reteta garantata pentru a va simti mai bine.
Si un sfat care s-ar putea sa nu va placa, dar care e profesionist: nu incercati sa va rezolvati depresia uitandu-va la TV. Nu face decat sa o agraveze.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emy10 Kiki, poate sunt mai zapacita insa eu nu constientizez inca ca voi fi mamica! Singurul lucru pe care il constientizez este ca m-am ingrasat si eu cu vreo 4-5 kg! 16+ |
Emy, iti spun sincer ca nici eu nu m-am gandit f serios la noul meu rol de mama
KIKI
13+ cu 
biaz29 spune:
Completare: o reteta simpla si eficienta cand aveti stari depresive este o jumatate de ora de exercitiu fizic sau o plimbare in aer liber in ritm alert. Stimuleaza producerea de endorfine.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
kiki_cri spune:
Ai dreptate Biaz, miscarea in general te tonifica si fizic si psihic...imi amintesc cu drag cand mergeam si eu la sala (iniate sa sarcina) ce plina de viata si optimism ma intorceam acasa...si mai ai dreptate cu televizorul...asa zisul "tembelizor" la ce emisiuni si stiri vezi mai tare de deprimi
KIKI
13+ cu 

Emy10 spune:
Mie mi-a trecut toata 'depresia' caci au iesit bine rezultatele la dry test! Pe mine ma apuca cand trece ceva timp de cand am fost la doctor si nu mai stiu nimic de cum este bebe! Cum il vad la eco, sunt linistita pt o vreme!
16+
kiki_cri spune:
Fetelor eu va
si va zic noapte buna!Imi astept "sonda" cu ceva bun de papa...(nu mai zic ce sa nu ma injurati).
Ne vedem dimineata!
KIKI
13+ cu 

vik-cj spune:
Fetelor va multumesc de sfaturi...dezbatem la rece de doua zile subiectul si a realizat si el ce timpenie a scos...probabil si eu am reactionat exagerat dar am astetari mari de la el: e mai matur ca si mine si mai ales e medic si ar trebui sa fie obisnuit cu starile de urgenta chiar daca pina acum nu i le-am provocat eu...dar oricum, incepem sa ne antrenam de acum pentru a reactiona mai bine in caz de urgente...De asta si vreau sa fie cu mine in sala, oricum cred ca mie mi se arata cezariana ...dar pina atunci mai este.
Iulika felicitari pentru baietel! vad ca incep sa se inmulteeasca baieteii...
Biaz...bune sfaturi pentru fetele cu depresii...si eu cred ca sunt hormonii de vina si sunt stari trecatoare...
Ma duc si eu la somn
...va doresc o seara frumoasa si calma!
12+
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Vroiam sa urez si eu sanatate baietzeilor care si-au mai dezvaluit secsul la eco si nu numai lor ci tuturor copilashilor.
Fetelor cu rezultate bune la analize felicitari.
Si nu mai plingeti fetelor THINK PINK ! 
(eu sunt cea mai MARE plingacioasa si lui bebe Patrick nu i-a facut tocmai bine ... e si el destul de serios...si tare mi-as fi dorit sa fie un copil mai vesel)
Fetelor care merg la eco miine bafta multa !
Pupici pe burtici si noapte buna.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina