Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emy10 Iulika felicitari pentru baietel! ![]() Si eu am vesti bune caci am primit, in sfarsit, rezultatele la dry test care sunt f bune! ![]() 16+ |
Asta conteaza cel mai mult..ca este bine ca rezultatele la teste sunt bine...må bucur ca totul e bine si pt tine

Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Mai scriu odatå ca am scris la celålat capitol dupå ce ati deschis altul nou.. Am venit fetelor de la eco....Totul e okej bebe dansa ne facea cu mana sugea degetelul casca...M-am topit .Ce frumos e pt ca e BÅIETZEL Sotul e fffff fericit si eu cu el...E cu 3 zile mai mare grasunelu lu mama..A fost asa frumos.Acu ma uit in continuu la cele 4 minute de film nu ma mai satur..Voii pune si poze.. Vå pup Iulika, cea mai fericitå 18+ |
Iulika, felicitari pt baietel!!!Vad ca asa e cum zic fetele incepe sa "ploua" si cu baietei...a fost o perioada numai cu fetite
Oricum cel mai important e ca e bebe sanatos

FELICITARI!!!
KIKI
13+ cu 
crissbebe spune:
Kiki din pacate ptr mine nu sunt deloc bine...am ajuns acasa si iubitul meu m-a intrebat daca mi-e foame si daca vreau ceva de mancare, moment in care am inceput sa plng ca un copil mic si am zis ca nu vreau sa aud de mancare.
Voi ati avut stari de astea ca eu nu, si nu imi plac deloc

Iulika felicitari ptr baietel
Fetelor macar voi sa fi-ti bine daca eu sunt cu nervii la pamant...
14 +
kiki_cri spune:
Crisbebe, normal ca toate am avut prioade mai nasoale (nu neparat in sarcina)...si eu am avut o perioada cand eram f trista, fara sa am defapt un motiv plauzibil...dar sunt sigura ca maine te vei simti mult mai bine, mai optimista.
Sa nu uiti ca noi suntem aici si te ascultam cu tot ce ai pe suflet
.
Sper sa revina si Monica cat de curand...e destul de pustiu si fara ea...si vad ca nici Cristina_ana nu a mai scris azi...
KIKI
13+ cu 

biaz29 spune:
Buna seara, mamici cu burtici!
Am lipsit ceva vreme, dar la verva si ritmul de pe forum, nu prea s-a cunoscut.
Am si eu vesti bune. Am fost astazi pentru prima data la un medic din Bucuresti si am facut o ecografie. Bebe este bine si se pare ca voi mai avea un baietel.
Consultatia a durat putin, ca s-a desfasurat in spital la camera de garda si medicul nu mi-a zis nimic de TT asa incat nu am mai fost nevoita sa explic de ce nu vreau sa-l fac.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
Emy10 spune:
Cris, gandeste-te ca totul va fi bine maine! 
Toate am mai trecut prin stari proaste si 

!!! Cred ca ar fi bine sa mananci ceva si sa te odihnesti!
16+
kiki_cri spune:
Am tot analizat subiectul asta cu "despresia" din ultima vreme...si ma gandeam ca poate are legatura si cu schimbarile noastre fizice...eu una...nu ma mai prea recunosc in oglinda...am pus 6 kg!!!(eu care eram f atenta cu ce mancam...si ma cantaream zilnic ca nu cumva sa pun ceva pe mine)deci ma vad..."cam plinuta" plus... mi-au aparaut pe fata vreo 4 cosuri de toata frumusetea
...
Nu stiu poate ma insel...dar eu cred ca si asta poate fi un motiv...plus ca poate incepem sa constientizam ca viata noastra se va schimba RADICAL (dar binanteles in bine)...nu vom mai fi numai sotii sau prietene ci MAME
.
Asta cred eu...poate ma insel...
KIKI
13+ cu 

kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Buna seara, mamici cu burtici! Am lipsit ceva vreme, dar la verva si ritmul de pe forum, nu prea s-a cunoscut. Am si eu vesti bune. Am fost astazi pentru prima data la un medic din Bucuresti si am facut o ecografie. Bebe este bine si se pare ca voi mai avea un baietel. Consultatia a durat putin, ca s-a desfasurat in spital la camera de garda si medicul nu mi-a zis nimic de TT asa incat nu am mai fost nevoita sa explic de ce nu vreau sa-l fac. Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 15+ |
Felicitari si tie!!!
Hehe...se pare ca a venit si vremea baiteilor pe forum!Si eu abia astept sa aflu ce minuni am in burtica

KIKI
13+ cu 
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui vik-cj Hai fetelor..moralul sus! Si mie mi-au facut bine zilele astea de stat acasa, desi azi nu m-am putut abtine si am trecut in fuga pe la catedra...sa vad care e miscarea pe acolo...si am constatat ca nu s-a darimat fara mine. Asa ca sunt foarte decisa sa o iau mai incet si sa ma pun pe mine si pe bebe pe primul loc. Acum stau si realizez ce mi se putea intimpla, din vina mea ca nu am inteles ca trebuie sa o iau mai incet. Eu sunt de acord cu Kiki ...cele care puteti, stati macar 3-4 zile in CM si ocupati-va doar de voi. Acum desi eu sunt cu moralul sus am intrat sa ma pling...de sotul meu si de reactia lui. Pina acum el maturul nu se pierdea cu firea indiferent de situatie. Luni cind l-am chemat sa ma duca la urgenta si-a pierdut complet controlul, a inceput sa panicheze si asta m-a speriat si mai tare. Plus remarca "nu realizezi ca poti sa pierzi copilul meu???" M-am simtit ca un accesoriu...copilul asta e si al meu, de fapt e al nostru, eu una asa gandesc. Oricum...mi-e groaza sa ma gandesc cum va reactiona la nastere, ma bazam pe el ca vine cu mine in sala si ma asista....dar daca el panicheaza, asta ma termina si ma agita si pe mine in plus. Voi v-ati gandit la asta? L-ati lua cu voi pe sot sa va asiste? Ce parere aveti? Kiki-Cri fug sa imi iau inghetata, asa pofta mi-ai facut! 12 + |
Cei mai multi dintre soti se panicheaza mai mult decat noi, asa ca de obicei ajungem sa ii incurajam noi atunci cand ar trebui sa fie invers. Asa ca ceea ce trebuie sa faci este educatie si antrenament cu el pentru a reactiona cat mai adecvat posibil in situatii de genul celei de mai sus. Si, desigur, sa-i explici clar, dar fara repros, ce te-a ranit din ceea ce a spus sau a facut.
In ceea ce priveste prezenta sotului la nastere, eu fac parte din categoria celor care nu ar opta pentru asta din doua motive:
1. El este foarte imiplicat afectiv dar foarte putin pregatit sa ma ajute efectiv. Am nevoie de personal medical care sa se comporte intelegator dar sa me si poata ajuta in modul cel mai concret, nu de cineva care sa planga atunci cand incep eu sa ma stramb de durere.
2. In al doilea rand, nu as vrea sa fie marcat de ceea ce va vedea si sa nu-si poata scoate din minte unele imagini terifiante pe care eu, in travaliu fiind, nu le pot constientiza la fel de bine ca el si le voi uita foarte repede.
Imi doresc ca sotul meu sa stea pe hol si sa astepte sa nasc, eventual sa mai ies eu din cand in cand sa-l mai trimit dupa ceva si dupa ce am nascut cat mai repede sa poata intra sa-l vada pe bebe si sa ne emotionam amandoi de minune. Asa a fost la primul copil si cred ca pentru noi a fost solutia cea mai buna.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+