Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 7
selen80 spune:
Eu una o tai....deja am stat 3 minute peste program..
astept sa citesc maine dimineatza mesaje de la fetele deprimate cum ca acum sunt vesele si optimiste, si ca le vine sa rada tot timpul, fara motiv
ma duc prin oras putin...sa-mi mai caut ceva de imbracat, ca nu se mai poate....s-a oprit si ploaia, a iesit si soarele, perfect pentru plimbari! ![]()
o seara placuta! 
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
MariaG spune:
Mai fetelor, greu va mai ajunge omul din urma.
Eu sunt la faza cu mi-e somn. Am atipit cu capul pe birou pe la 3, vreo 10 minute. Am scapat de greturi, slava Domnului. La prima sarcina am avut numa' vreo doua luni fara, asa ca ma bucur de perioada asta. Mi-ar place sa am mai multa energie ca Alex e suparat ca nu mai fac asa multe lucruri cu el si a intrat in greva dimineata: nu mai primeste cana cu lapte decat daca i-o duc eu si daca se duce tati sa-l trezeasca ii spune sa vina mama sa-l trezeasca si se face ca doarme pana ma duc eu sa-l mangai si sa-l pupacesc.
Schimbarile de stare sa stiti ca sunt de la sarcina. Incercati sa treceti peste ele fara sa le bagati prea tare in seama. Recitesc zilele astea o carticica, "Cel mai simpatic ghid de sarcina" si mi se pare f incurajatoare ca zice acolo ca daca ti se pare ca ti-ai pierdut mintea, sau nu mai ai control asupra emotiilor tale, sau toate ti se par mai grele, nu te ingrijora - E NORMAL.
Am vazut ca discutati despre prezenta sotului in sala nasterii: categoric nu, m-ar stresa si nu e momentul potrivit.
vik-cj ar trebui sa ii spui ca te-a deranjat remarca lui. Si ca intelegi ca-i este frica dar ca si tie iti este si reprosurile n-au ce sa caute in astfel de situatii.
Mai vroiam sa mai zic ceva dar, evident, am uitat.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
9+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
lutoniana spune:
Am uitat sa va spun ca eu hotarata de felul meu....am deschis iar discutia despre sex-ul bebelusului cand am fost la moasa si ca sunt putin dezamagita ca nu se poate ...si tot asa...
La care ea a inceput sa ma prosteasca ca deja m-au si inmuiat putin cuvintele ei cum ca avem parte de asa putine surprize senzationale si fericite in viata incat ar fi pacat sa nu o savurez pe aceasta....la adevarata ei valoare .....
Si cu alte cuvinte mi-a inchis gura....si am plecat acasa; acum vom vedea ce mai "rezolv" pe 27 la ecografie....daca nu....
la acestea se adauga zilnic mail-urile mamei: "abia astept sa imi spui in 27 ce AVEM"......adica avem cu totii.....toata familia.....dar de fapt numai eu trag ....ca nu stiu zau pe unde va iesi......gandul asta imi da fiori .....dar imediat ma scutur si ma simt bine.....imi revin la gandul ca voi avea parte de o jucarie vie nascuta din dragostea a doi oameni.....

Cea mai fericita
16 + cu 
mariaanna spune:
Mai fetelor, si eu am o stre contradictorie....
O parte din mine e fericita si alta parte e trista.
Poate si din cuza ca inca ai sunt racita....As vrea sa ma apuc de facut un pic de curatenie, dar obosesc atat de repede....incat imi trece cheful!
Sunt dezamagita si cu dr de familie pe care parca nu l-as avea, si trebuie sa-l schimb.In rest, astept sa-mi vad maine bebele , sa stiu ca e ok si e sanatos tun.Ceea ceva doresc tuturor!
Si aici e cald si bine, dar in sufletul meu inca nu e primavara....
Mariaanna
13+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
kiki_cri spune:
Vik, asa sunt barbatii:))...si sotul meu cand i-am zis sa vina cu mine la eco de la 4 luni...a zis "da de ce sa vin?!"
..Iti dai seama...alta...cand sa ne luam sange pt RH...ca el nu ca ii e frica...
...Asa ca eu zic ca asa sunt barbatii astia ai nostri (bine poate sunt exceptii) dar la un momet dat tot isi dau arama pe fata
.Sper ca ai gasit inghe...
Eu acuma m-am trezit...nici nu mi-am dta seama ce tare m-a obosit plimbarea in oras...am cazut ca un erou la datorie
.Si tin sa repet ca m-am simtit super in mini concediul de 5 zile...si eu am trecut pe la serviciu si vb Selenei nu aveam nici eu statuie ridicata in fata cladirii
.
Crisbebe...cum mai esti?Sper ca ti-ai mai revenit..
KIKI
13+ cu 

Iulika29 spune:
Mai scriu odatå ca am scris la celålat capitol dupå ce ati deschis altul nou..
Am venit fetelor de la eco....Totul e okej bebe dansa ne facea cu mana sugea degetelul casca...M-am topit .Ce frumos e pt ca e BÅIETZEL
Sotul e fffff fericit si eu cu el...E cu 3 zile mai mare grasunelu lu mama..A fost asa frumos.Acu ma uit in continuu la cele 4 minute de film nu ma mai satur..Voii pune si poze..
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå
18+
katteryna spune:
Adnana eu am ajuns la d-na Bratila avand deja rezultate f proaste la testele astea. Ea m-a incurajat ca BB este bine pt ca il vedea la eco si mi-a spus ca pt. linistea mea, pot face amnio. Tot ea m-a programat pt 16 si 2 zile ( neaparat tre sa treaca de 16 sapt ). Am sunat-o cu o seara inainte si a venit cu 2 ore mai devreme la program ca sa-mi faca amnio. Cand am plecat de acasa am luat un no-spa. Despre procedura, banuiesc ca stii ce si cum si in ce consta, dar daca nu iti povestesc cu cea mai mare placere cum a fost la mine. Cu lichidul amniotic extras sotul meu a mers la GeneticLab (la Euroclinic nu se face analiza genetica ) Am solicitat si testul Fish si cariotipul si ambele au costat 1200 lei. Recoltarea lichidului (practic ce a facut d-na Bratila ) nu stiu sigur cat costa pt ca eu am asigurare pt Euroclinic si costul a fost acoperit de asigurare, insa am auzit ca 4-500 lei ar costa.
Daca ai Rh neg sa-i spui dinainte pt ca o sa-ti trebuiasca imunoglobulina si asta se gaseste destul de greu in farmacii ( la comanda )
Nu mai stiu ce vroiam sa-ti zic... AAAA da, eu la fiecare consultatie am fost cu al meu viitor sot, e ok din punctu asta de vedere.
Daca mai te pot ajuta cu ceva, ask me.
Si pe mine ma intereseaza celulele stem, nu stiu daca se poate sa si pastrez pt BB dar sa si donez. Asta as vrea...
Ti-as fi dat PM cu mesajul asta dar nu ai selectat.
17+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
mariaanna spune:
Unde sunteti fetelor?
La plimbare?
Am reusit sa-mi fac si eu o pozica, dar nu la burtica.Am pus pe webshots.Dar o sa mai incerc si alta data sa fac altele.
Mariaanna
13+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
Iulika29 spune:
Am uitat sa schimb si semnatura...Aa si s-a modificat DPN-ul 28.08 2009.
...

Sunt asa fericita ca totul e bine..Ce zi frumoasååå..
Vå doresc la toate sa traiti prin ce am trait eu azi...si credeti-ma ca e ceva unic...
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
Emy10 spune:
Iulika felicitari pentru baietel! 
Si eu am vesti bune caci am primit, in sfarsit, rezultatele la dry test care sunt f bune! 
16+