Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxxy80 spune:
Salutare!
Iulika, Bia felicitari pentru baieteii voinici si sanatosi. E minunat sa fii mamica de baietel.
Observ cu tristete ca multe dintre burtici sunt triste si trec prin stari depresive. Schimbarile hormonale din corpul nostru isi spun cuvantul, iar daca la acestea se mai adauga si probleme personale, e clar ca cedam. Exact prin asta am trecut si eu in urma cu 3-4 saptamani. M-am simtit tare vinovata pt bebele din burtika pt ca uitam sa ma mai gandesc la el.
Fetelor, sper din tot sufletul sa va reveniti si sa stam la taclale aici si sa radem, s afacem haz de necaz, sa barfim ''sondele''
, sa vorbim despre soricei care alearga prin casele unor burtici vesele
.
Vreau sa revina veselia la Odiseea noastra. Un mare
pt voi toate.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
16+
pazza spune:
buna fetelor...nu am mai intrat de muuuulllttt....am reusit sa ma racesc rau de tot si ma cam dor si rinichii...
saptamana viitoare merg si eu la eco...o sa am 12 sapt....
nu am prea apucat sa citesc dar promit ca recuperez...
sa dea doamne doamne sa fim sanatoase si bebeii la fel ..e cel mai important lucru... 

si multi pupici...grija de voi
love ya bebel
MangaGirl spune:
iulika, bia, felicitari

emy, ma bucur pentru test.
speram sa fie doar astenia de primavara si nu depresia. eu cel mai tare ma sperii de cea de dupa. toate prietenele mele au trecut sau trec prin asta. am vreo doua care voiau sa divorteze. din senin. ca nu le intelege nimeni si toata lumea e imptriva lor. au constientizat ca sunt ele exagerate, dar in durerea lor erau sincere.
sper sa fiu ferita de asa ceva...
MangaGirl :-)
14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Daca puteti mergeti la medicul de familie si cereti sa va dea macar o saptamana de medical...nu cred ca v-ar refuza...si eu am stat acasa sapt asta sa imi incarc bateriile Asa ca daca puteti...va recomand sa va deconectati de la serviciu ![]() KIKI 13+ cu ![]() ![]() |
Ce se pune la diagnostic in astfel de situatii?
Iulia
12+
alex25 spune:
Buna dimineata burticilor!
Nu vreau sa mai vad pe aici deprsie sau suparare, asa ca, va rog, capul sus si numai primavara sa fie in sufletul vostru!
La noi a inceput sa se vada si burtica de dupa coleceii de grasime si am inceput si cu kg, deocamdata doar 2, dar mi-e cam frica de ce va urma!
14+ se pare ca 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
gegea spune:
Buna dimineata !
iulika, biaz, felicitari pt baieteii jucausi !
Fetelor cu depresii, capul sus, este doar o perioada, trece, vine alta...
Aveti grija de voi, profitati de soare, de vremea frumoasa, relaxati-va, incercati sa faceti multe din lucrurile care stiti ca va fac placere in mod deosebit ! va pup !
Acum 4 anisori, inca mai aveam bebe la purtator si la ora asta inca nu aveam semne ca bebelusul va alege sa iasa din cuibusorul lui de 9 luni. Pe la ora 10,30, am realizat ca aveam contractii regulate, care se tot repetau la fix 7 minute si uite asa, la 12,47, primele lacrimi de mamica fericita mi-au curs pe obraji. Acum, imi privesc puiul frumos si nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul.
In plus, am mai avut atunci un motiv special de bucurie : fetita mea este un cadou pe viata pe care l-am primit putin inainte de a implini 25 de ani (mai exact, cu o zi inainte
)
Sambata si duminica ne vom petrece zilele, sunt f fericita, am un copil extraordinar si mai astept unul la fel.![]()
va pup si va urez zile frumoasa ! 
Geani
16+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
kiki_cri spune:
Buna dimineata burtici si eu va invit la o cafea!!!
Vad ca nu prea e miscare pe aici...sper ca sunteti bine
...
Moni_iunia, cand ajung la serviciu iti zic exact ce mi-a scris pe medical...ca nu il am la mine si eu habar nu am
(deci iti spun luni, sa imi mai amintesti ca poate uit).
Gegea, La multi ani tie si fetitei!!!Cred si eu ca esti o mamica implinita!Iti doresc si bebele din burtica sa fie sanatos!
. Nasul meu e nascut azi (nasul de cununie) si eu un om super super amuzant si de viata, foarte optimist.
Alex, sa speram ca fetele vor fi mai optimiste si sa animam iar forumul, cum zicea si Roxyy cu discutii amuzante
.
KIKI
13+ cu 

Ellenuta spune:
neata fetelor,
poftiti la
si ceiut!
raluca bine ai revenit! ma bucur ca sunteti bine si ati scapat de spital!
crisbebe hai ca te trag de urechi .. vezi ca toate starile tale se transmit lui bebe si o sa fie la randul lui, trist .. asa ca hai inveseleste-te .. uite ce zi superba e afara!
burticutse, eu nu sunt de acord ca tatal sa asiste la nastere .. pentru ca mama, in timpul acela, face multe chestii involuntare, unele chiar inconstiente care ar putea sa-l marcheze pe tatic .. imi povestea o dr la care am fost ca o pacienta de-a ei a vrut ca sotul sa asiste la nastere (naturala) .. a fost atat de marcat incat vreun an de zile nu a facut
cu nevasta .. pur si simplu nu se putea apropia de "dansa" ..
lutoniana un soricel .. mamamia .. ati scapat de el aseara? Doamne .. mie mi-e tare teama de aceste creaturi..
marianaa inca mai esti racita? off .. sanatate multa iti doresc!
iulika felicitari pentru baietel!! sa fie sanatos si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix!
biaz felicitari si tie pentru
! sa fiti sanatosi!
mamaamia da' a plouat cu baieti pe aici ieri! Doamne ajuta!
geani
sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui selen80 Eu intrebam...merci de info, dar mai profit putin de cunostintele tale sa te intreb: aceasta recoltare se poate face oricand, adik daca exista un doritor, este in Romania vreo banca unde se pot pastra aceste celule extrase? sau la noi doar daca Doamne Fer stii pe cineva bolnav, si esti compatibil, doar atunci ii poti dona sangele? ca eu din cate am inteles, exact asta este problema la noi, si pentru asta militeaza protv-ul, sa se faca o astfel de banca, pt ca nu exista.... stiam ca e nevoie doar de o intepatura...dar pana si aia e destul de infricosatoare pt sonda mea ursuletzul nostru 17+nunta 9 luni |
Fetita mea, la noi in tara nu exista inca o banca de sange. Ceea ce se recolteaza din cordonul ombilical, daca se doneaza (adica nu vrei sa beneficiezi de sangele respectiv) se depoziteaza la Cluj. Cele care se preleveaza si se doreste a se pastra (timp de max 20 ani) se depoziteaza la o banca in Slovacia.
Daca sotul va dona sange, in primul rand i se va face un set complet de analize, gratis, ceea ce ar fi benefic pentru el. Nu e musai sa devina donator pentru transplanturi sau alte chestii grave, dar trebuie sa se gandeasca la faptul ca sunt atatia oameni care au nevoie de perfuzare de sange... Eu am reusit sa-mi conving sotul cand i-am explicat ca poate un copil are nevoie ACUM de grupa lui de sange, sau poate un adult accidentat sau poate cineva care a facut hemoragie interna... si acesta putem fi chiar unul din noi.
Te
si mult succes!Ah, se ia 500 ml sange care se reface imediat la un om sanatos...
Liliana,
Andra-Maria &
11+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui vik-cj Acum desi eu sunt cu moralul sus am intrat sa ma pling...de sotul meu si de reactia lui. Pina acum el maturul nu se pierdea cu firea indiferent de situatie. Luni cind l-am chemat sa ma duca la urgenta si-a pierdut complet controlul, a inceput sa panicheze si asta m-a speriat si mai tare. Plus remarca "nu realizezi ca poti sa pierzi copilul meu???" M-am simtit ca un accesoriu...copilul asta e si al meu, de fapt e al nostru, eu una asa gandesc. Oricum...mi-e groaza sa ma gandesc cum va reactiona la nastere, ma bazam pe el ca vine cu mine in sala si ma asista....dar daca el panicheaza, asta ma termina si ma agita si pe mine in plus. Voi v-ati gandit la asta? L-ati lua cu voi pe sot sa va asiste? Ce parere aveti? |
Vik, ai fost totala!!!

Esti doar incarcata hormonal si ti se pare ca orice s-ar intampla nu se suprapune cu ceea ce ti-ai dori tu sa se intample!! Daca ti-ar fi spus ceva despre tine, sigure te-ai fi legat ca n-a spus nimic de bebe si tot asa! Ia-o mai usor si gandeste-te ca si ei au temerile lor. Gandeste-te ca macar noi suntem avantajate, mai simtim o furnicatura, mai un sut, mai vedem un fundic iesind prin burta, dar ei, sotii, trebuie sa astepte 9 luni pentru a se lega intr-un fel sau altul, emotional, de bebe. E normal!!
Daca l-as lua cu mine in sala de nasteri??

Nu, nicidecum. Mai bine o iau pe mama!! La prima nastere a facut sant, cica de emotii. Dar nu ar fi rezistat in sala. Cel putin nu al meu.
Liliana,
Andra-Maria &
11+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!