Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe
...am ajuns acasa si iubitul meu m-a intrebat daca mi-e foame si daca vreau ceva de mancare, moment in care am inceput sa plng ca un copil mic si am zis ca nu vreau sa aud de mancare.

Eu cred ca stiu de ce ai plans tu aseara si nu ai vrut sa mananci Ai "vazut: cartofii mei "prajiti" si te-a apucat starea asta
Eu aseara am facut 3 ture ca sa imi iasa 1. Primele 2 le-am ars, bineinteles. Sotul meu era plecat, ca in general el este cu bucatareala, iar eu, sefa...i-am ars stand cu nasul langa ei!! Nu mi-era de cartofi cat mi-era ca trebuia sa mai bag inca o tura la curatat. Si cel mai fain...am avut si ceva-ceva musafiri

Hai capul sus, ca toate trec.

Liliana, Andra-Maria & 11+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata dragele mele,
beau o cafea si sunt deja in intarziere....dar ce mai conteaza ....
Misiunea soricelul indeplinita cu succes si in plus am astupat toate gaurelele ..inclusiv cele prin care ar fi putut intra o furnica pe burta, taras.....
Ellenuta mi-e nu mi-e frica ...mai repede era sa lesin si tremuram ca o tampita. Vine sotu aseara relaxat si imi spune: "da' si tu esti culmea, nu puteai sa-i carpesti una in cap ? "
Si i-am zis ca nu puteam de frica, de mila, de chitaituri, de ...si de...si de....

Gegea ce bem ? ce mancam bun ? sa iti fie puisorul sanatos, viitorul asemeni si ziua de azi plina de bucurie si fericire !!!!!!

Iulika pentru tine am ceva de scris dar am sa o fac dupa amiaza ca sunt mai relaxata si ma pot concentra mai bine.

MangaGirl si eu ma mai gandesc la tembelismul de dupa nastere dar sper doar sa nu ma paraseasca iubitul meu sot care si asa face atat de multe pentru mine si ma suporta zi de zi....cu TOT ce am sa-i ofer.....sper sa nu clacheze
Si mai vreau sa zic ceva de recoltarea de celule, sa nu uit.....
Si cel mai important lucru: azi schimbam varsta si suntem fericiti din cale-afara
Incet incet trece saptamana dupa saptamana si abia astept sa stam asa la povesti cand mai avem o saptamana pana nastem
O vineri usoara si cat mai scurta la servici.

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna fetelor.
Ma bucur sa vad atatea mamici albastre. Eu imi doresc o fetita, dar simt ca voi fi mamica de baiat. Mai ales ca i-am ales si numele: Rares. Mai e pana voi afla exact ce va fi...pana atunci insa...aseara, in timp de dormeam, iubitul meu sot mi-a articulat un pumn in burta(inconstient desigur)...nu prea tare, dar suficient cat sa ma sperie. Luni am din nou programare la medic. Ce s-ar putea intampla? Nu am sangerari, dureri...nimic...totul e in regula, oare...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Buna fetelor.
Ma bucur sa vad atatea mamici albastre. Eu imi doresc o fetita, dar simt ca voi fi mamica de baiat. Mai ales ca i-am ales si numele: Rares. Mai e pana voi afla exact ce va fi...pana atunci insa...aseara, in timp de dormeam, iubitul meu sot mi-a articulat un pumn in burta(inconstient desigur)...nu prea tare, dar suficient cat sa ma sperie. Luni am din nou programare la medic. Ce s-ar putea intampla? Nu am sangerari, dureri...nimic...totul e in regula, oare...

Draga mea eu personal sunt sigura ca nu este chiar asa fragil cum credem noi.....si e mai am momente cand mi-e teama si sa merg mai repede sa nu cada cumva sau sa i se intample ceva.....dar apoi ma calmez cand realizez ca daca nu cade de la fetele acelea cu un dovleac imens in fata, la purtator, nu are cum sa-mi cada mie

Eu am probleme cu dormitul pe burta ca nu mai pot...dar tot de frica...nu ca m-ar durea ceva.....sunt sigura ca el in casuta lui e bine mercic si masa se agita ca o nebuna.....Nici nu vreau sa ma gandesc cand se va naste cum voi fi.....
Daca nu te doare burtica si nu sangerezi eu zic ca nu-i nimic grav....dar ai putea si tu sa-ti iei revansa la noapte si sa zici ca a tras "ala micu' ".......

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Am avut si eu o repriza de bocit aseara.Si ce bocit....
MOtivul?! Trebuie unul solid?
Mi-am acuzat sotul ca a intarziat(vreo 15 minute) si ca daca tot si-a uitat cheile la servici inseamna ca e indragostit si precis are o aventura....si cand te gandesti ca il asteptam cu betisoare parfumate. Nu mai stai saracul om ce sa-mi faca sa ma potoleasca.

Iulia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

X_ggg, si eu cred ca nu ai motive de ingrijorare. Bebe e protejat bine in burtica, inoata in lichid care sigur amortizeaza eventualele lovituri accidentale. Nu iti mai fa griji mai ales ca ai zis ca tu te simit bine.

Si eu am probleme cu dormitul pe burtica imi e destul de greu in ultima vreme...ceea ce ma bucura in schimb e ca nu ma mai duc asa des noaptea la baiesi e super ca apuc sa ma odihnesc.

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea
Acum 4 anisori, inca mai aveam bebe la purtator si la ora asta inca nu aveam semne ca bebelusul va alege sa iasa din cuibusorul lui de 9 luni. Pe la ora 10,30, am realizat ca aveam contractii regulate, care se tot repetau la fix 7 minute si uite asa, la 12,47, primele lacrimi de mamica fericita mi-au curs pe obraji. Acum, imi privesc puiul frumos si nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul.
In plus, am mai avut atunci un motiv special de bucurie : fetita mea este un cadou pe viata pe care l-am primit putin inainte de a implini 25 de ani (mai exact, cu o zi inainte )
Sambata si duminica ne vom petrece zilele, sunt f fericita, am un copil extraordinar si mai astept unul la fel.

La Multi Ani!! si petrecere frumoasa. Va fiti sanatoase si sa aveti parte de mult noroc. Va

Liliana, Andra-Maria & 11+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Lutoniana, referitor la dormitul pe burta, eu chiar cred ca nu-i face bine lui bb. Cred totusi ca simte ceva presiune. La prima sarcina am renuntat la dormitul pe burta pe la 3 luni din cauza sanilor care imi explodau si erau supere durerosi. Ceea ce e ciudat e faptul ca de cand am nascut nu am mai putut niciodata sa dorm pe burta, desi eu asa am dormit toata viata mea .

x_ggg, nu cred ca ai motive de ingrijorare. Eu stiu ca sunt destul de rezistenti. Mi-aduc aminte de o mamica care a cazut pe scari cand era gravi si s-a lovit la burta iar bb nu a avut nimic.

Fetelor, ma gandeam ca ar fi frumos (bineinteles daca vreti), sa ne trecem prenumele la semnatura. De exemplu mi se pare ciudat si impersonal sa ma adresez cu x_ggg (asta era un exemplu, sper ca nu te superi). Si aici ma refer la fetele al caror prenume nu se intelege din nick.

Referitor la intratul tatalui in sala de nasteri, sunt convinsa ca daca as fi nascut natural nu as fi fost de acord sa asiste sotul meu. O prietena mai apropiata mi-a povestit niste amanunte ale nasterii despre care ne e jena in general sa scriem (pt ca tine de intimitatea noastra zilnica. Ideea e ca tu ca mamica uiti imediat chestiile neplacute care s-au intamplat in timpul nasterii, pe cand sotii nu cred ca ar uita. Oricum sotul meu nu ar fi fost de acord sa intre.
Imi povestea tata ca si barbate-meu a facut sant in curtea spitalului .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Va multumesc mult...m-ati mai linistit...iar faza cu luat revansa..... nu e o idee rea...vorba aia...daca nu e aia mica, sunt hormonii, draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele!
Felicitari pt baieteii sanatosi, IUlika si Biaz, si Emy pentru rezultatele la test!

Biaz, am zis eu de Lutoniana, dar sa stii ca si tu lipseai de pe aici cu mesajele tale incurajatoare si cu sfaturile bune

Liliac, multam de info, asa ma gandeam si eu, ca la noi nu e reglementata toata treaba cu donarea..dar asa e, trebuie sa-l conving sa doneze oricum, stiu ca este mare nevoie de sange in toata tara...

Geani, iti urez si eu de pe acum La multi ani, sa ai un an minunat alaturi de fetita ta si de BB2!

Pazza, bine ai revenit si multa sanatate!

Lutoniana, ai scapat de Jerry??

Si ca sa vedeti avantajele de a pleca devreme de la munca (adik fix la program), ieri mi-am gasit un sarafan foarte dragutz la numai 30 de RON! nu e special de gravidutza, dar merge sa-l port pana imi creste burta muuult mai mare

o zi vesela va doresc, sper ca ati inceput ziua cu zambetul pe buze ca si mine!

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput