Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Buna dimineata si de la noi! Multumesc tuturor fetelor care mi-au transmis felicitari si ganduri bune.
Selen 
Geani, muuuuulti ani fericiti si senini!
Referitor la dormitul pe burtica, eu nu put altfel, dar am gasit o varianta intermediara cu un genunchi flectat, in asa fel incat nu pun presiune asupra burticutei. Cand or fi toate burtile mari si grele, atunci sa vedeti plansete pe forum ca nu mai putem dormi in nici o pozitie.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
biaz29 spune:
Am scris "eu nu put altfel" in loc de "eu nu pot altfel". 

Promit ca nu sunt stinky. M-am dat cu parfumel frumos de la Armani si chiar sunt mandra de miros astazi.
15+
adela2006 spune:
giani multi ani traiascaaaaaaa , la multi ani !!!!
si tie si dariei 
sa fiti fericite si sanatoase
ce repede a decurs nasterea ( daca am inteles eu bine ca la 10.30 aveai contractii si la 12.30 o aveai deja pe daria )
lutoniana mai eu nu stiu exact daca era de ras sau nu dar eu una am ras cu lacrimi la lucru singura de nebuna , esti mortala cu soricelul tau 
revin mai pe seara ca nu am copil acasa , e la socrela 
azi am program de rasfat , putin sophing ( oare am scris bine ?
), apoi merg la cosmetica si mani / pedi
abia astept 
hai fetele fiti happy , vine week-endul 
si e asa frumos afara
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare
18+ cu 
baietelul lui mama
adela2006 spune:
biaz 
ce sa fac cu tine te cred pe cuvant 

adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare
18+ cu 
baietelul lui mama
kiki_cri spune:
Adela, ohoooo ce rasfat pe tine!!!!Asa si trebuie!Du-te si simte-te bine
.
Biaz, asa dorm si eu...cu un picior indoit
sper ca se intelege poztitia pe care o descriu.
Selene ai facut afacere buna cu sarafanul...f ieftin...nice...
KIKI
13+ cu 

Ellenuta spune:
biaz si io-s data cu armani .. emporio, e preferatul meu.
adela care weekend ..
eu lucrez ..
dar pe de alta parte, imi convine .. caci maine vine femeia la smotru si eu nu o sa fac nimic .. hihi ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Doro76 spune:
Neatza burticilor! 
N-am mai scris nici eu de muuuult, dar v-am citit si m-am bucurat pentru voi mai ales cand ati aflat ca bebei sunt bine, ca sunt fetitze sau baieti. Sa va traiasca sa se nasca sanatosi.
Giani si Daria! Vad ca si tu ai nascut repede. Si eu la fel...in 3 ore eram gata gata. De fapt era sa nasc pe drumul spre sala de nasteri
.
Cu toate astea nu va sfatuiesc sa va luati sotul de mana la nastere...sau cel putin sa nu stea in sala pana la sfarsit...
E cam prea intim...adik mie nu mi-ar fi placut sa ma vada pe galeata ..la propriu..sangeranda si urlatoare...Chestie de gust!
Bebe nu pateste nimik dak tati l-a atins chiar si cu un pumn din greseala. Eu am cazut rau la prima sarcina, ca era un ghetus in ianuarie si fetitza a fost bine sanatoasa.
Cat despre depresie, acum avem stari schimbatoarea, cel mai periculos e dupa nastere. Eu la vreo 2 saptamani dupa plangeam si daca imi aratai un deget...dar trece
Zilele astea aflam si noi ce e bb din burtica..Eu sunt sigura ca e baiat.
Va pup si va tin la curent 

Doro
16+ si Eva Maria (28.04.2005)
iuliapapusa spune:
Buna si eu sunt o viitoare de bebelus te septembrie-octombrie.DPN este 23 septembrie 2009
biaz29 spune:
Si eu am nascut tot in trei ore la prima sarcina si sper din tot sufetul ca va fi tot la fel si de data aceasta.
16+
vik-cj spune:
'Neatza fetelor si de la Cluj si o raza de soare
. E cald si frumos, la noi vine primavara!
Va doresc o zi minunata si sper ca fetele mai depresive sa isi revina...vine week-endul!!!
12+