Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata burticutzelor.
Ce mai faceti? Eu sunt mai binisor... Azi merg la doctorla control...si sper sa ma programeze cat mai repede ptr eco sa vad si eu ce sex are bb meu Va dulce pr toate si va multumesc ptr incurajari..
O intrebare am si eu la voi (am descoperit ca imi scrie in fisa toate datele despre bb) cat ati avut translucenta nucala la bb? Eu am avut 0.10 cm ...si ce inseamna DBP?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Crissbebe, bafta pe azi la eco. Ma bucur ca esti mai bine azi...ti-am zis eu ca azi vei fi mai ok. Nu stiu sa iti zic ce inseamna datele pe care le-ai enumerat...dar sunt sigura ca poate stiu fetele...si eu sunt curioasa ce minune ai in burticuta...fetita sau baietel...

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Kiki din pacate ptr mine azi nu am decat control... Dr mea le face separat si urmeaza azi sa ma programeze la eco...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ia sa inveselim putin atmosfera
sa punem niste bancuri

Un om mai märuntzel stä trist intr-o crishmä...
inaintea sa bea o bere... intra un barbat "zdravan"...
il bate pe "micutzul" pe umär...si-i bea berea...
"micutzul" incepe sa plingä...Solidul: "hei, ce te smiorcai asa ..pentru o bere?"
Micutzul: " uite... azi dimineatzä m-a päräsit nevasta, mi-a
golit contul la bancä...casa goalä! Pe urma m-au si
concediat! Nu am mai vrut sa träiesc...m-am asezat pe sina de
cale feratä si trenul trece pe linga mine! Am vrut sa mä spinzur si s-a rupt fringhia! Am vrut sa ma inpusc dar s-a
blocat revolverul!
Si acum, imi cumpar o bere din ultimi bani, torn otrava in
ea...si vii tu si mi-o bei!!!

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare

18+ cu
baietelul lui mama

Mergi la inceput

Bula si cu Strula joaca carti in burta lui maicasa.

Bula:

- Ba eu nu mai joc.

Strula:

- Da de ce?

Bula:

- Ca sa uita chelu ala la noi

am fetita mare

18+ cu
baietelul lui mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza fetelor si de la noi!

scuze de absenta, dar am tot umblat prin vizite, in parc cu Matei...iar seara pic franta. am reusit sa citesc tot, tot.

gabritta- am plans la citirea vestilor de la tine. E groaznic ce se intampla...cuvintele sunt de prisos te rog intra sa ne spui ce faci si cum te mai simti

ma intorc la lucrurile bune, si se vede treaba ca s-a deschis sezonul baietilor... santorini, biaz, ellenuta23, mimika, ramsan, iulika - felicitari pentru si va doresc din toata inima si sa aveti o sarcina fara probleme in continuare.

raluca- sanatate multa si tie si ramonei, si o asteptam cu vesti de la foarte bune in sus.

clodute- ce nume frumos ai ales...katerina, doamne ajuta sa fie bine si sa ai o sarcina frumoasa si frumoasa

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 16+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

FETELORRRRRRRRRRRRRRRRRR sunt foarte fericita..,gata a disparut orice urma de tristete. Acum 2 min m-a sunat asistenta de la cabinet sa confirm programarea la control...si nu am rezistat si am intrebat-o daca stie ceva de rezultatul de la dry test.....Si ce credeti.... mi-a zis sa stau linistita ca e bine.... acum nu stiu mai multe detalii, astept pana diseara ce sa fac dar m-am bucurat foarte tare sa aflu ca bb e sanatos... hai ca sunt culmea rau... acum imi vine sa plng iar dar de data asta.... DE FERICIREEEEEEE...

14 +

Mergi la inceput

Un om, iesit din spital dupa o spitalizare lunga, se întoarce acolo, sa le faca o
vizita colegi de camera. El se opre#351;te la marginea patului unui nou pacient, un
chinez, care a devenit brusc alb la fata, care se uita disperat, care spune in
soapta:
- Woong sing hoo!
da capul intr-o parte si moare. Omul, iese foarte sup#259;rat de la spital, intr#259; în
primul restaurant chinezesc din zon#259; #351;i spune proprietarului:
- Scuz#259;-m#259;, ce înseamn#259; “Woong sing hoo?”
- Mah, este o expresie stranie, poate din cauza pronun#355;iei, pentru c#259; literalmente
tradus înseamn#259;: “Gatu mati , vezi ca stai pe tubul de oxigen.”

am fetita mare

18+ cu
baietelul lui mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Adela si apropo am o pofta de bere!!!!!!!!Cred ca de nimic nu am mai avut asa pofta ca de bere...si noaptea visez...am mai baut cate o gura de la sot...dar mai mult mi-a fost frica...
Crisbebe, deci numai controlul e acuma...lasa ca poate te programeaza in curand si la eco...si eu cand ma gandesc ca mai am 3 sapt pana la eco...nu mai am rabdare...

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Un preot catolic, unul ortodox si un rabin discuta despre gestionarea banilor primiti de la credinciosi.
Preotul catolic:
- Eu am o metoda foarte eficienta. Trag o linie cu creta pe jos si arunc banii in aer. Ce cade in stanga e pentru Dumnezeu si Biserica, ce cade in dreapta e pentru mine.
Preotul ortodox:
- Eu desenez pe jos un cerc. Banii ii arunc in sus; ce cade in cerc e pentru Dumnezeu si Biserica, ce cade in afara e pentru mine.
Rabi:
- La mini e cel mai simplu. Eu arunc banii in sus. Dumnezeu opreste ce-i trebuie, ce cade inapoi e pentru rabi

am fetita mare

18+ cu
baietelul lui mama

Mergi la inceput