Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Buna dimineata burticutzelor. Ce mai faceti? Eu sunt mai binisor... Azi merg la doctorla control...si sper sa ma programeze cat mai repede ptr eco sa vad si eu ce sex are bb meu dulce pr toate si va multumesc ptr incurajari..O intrebare am si eu la voi (am descoperit ca imi scrie in fisa toate datele despre bb) cat ati avut translucenta nucala la bb? Eu am avut 0.10 cm ...si ce inseamna DBP? ![]() 14 + |
DBP(diametru biparietal) .. adica cat e de "capos"
in ce saptamana ai facut eco? eu stiu ca translucenta nucala e normala pana la 3 mm .. poate te lamuresc fetele ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
devylla spune:
Buna ziua burtici,
Am trecut sa urez bafta celor care se pregatesc de control.
Felicitari celor care au aflat ce au la purtator.
Noi am fost ocupate,am avut control de 1.6 ani si am ajuns cu o luna mai tarziu
,apoi doua-trei vaccinuri si ne-au mai ramas cateva chestii de facut.
Obosesc destul de usor,Erika este calare pe mine iar burtica se intareste mereu.Insa stie ca bb e acolo si pupa burtica cand ii zic ca am obosit![]()
Pe miercuriea viitoare am sperante sa ajung la medic si poate aflam ce carucior imi trag.:)
DAca ma lasa copilulk ma duc sa mai citesc din urma!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
adela2006 spune:
http://www.viatalaserviciu.ro/view_video.php?viewkey=250ce57a6a970c9991a5
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare
18+ cu 
baietelul lui mama
miha74 spune:
despre noi, numai de bine, nu ma pot plange. Am fost miercuri la control...din pacate nu mi-a facut eco, ca era aparatul in pana, asa ca mai am de asteptat 3 saptamani...cand o fac pe cea morfofetala.
mi-a facut control manual...pentru prima oara de cand sunt insarcinata, si l-am intrebat de ce...si a zis ca acum imi poate face si vrea sa stie cum stau cu colul si sa simta uterul
si mi-a zis sa iau preventiv 3no-spa/zi, ca stau cam prost cu colul si ca s-ar putea chiar sa imi faca cerclaj.
am scapat de utrogestan ...ca mi se luase.
in rest ma ocup de Laura si Matei, fiecare cu bucuriile si problemele varstei
asa, si cand ziceati ca o punem de intalneala????
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
16+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui crissbebe FETELORRRRRRRRRRRRRRRRRR sunt foarte fericita..,gata a disparut orice urma de tristete. Acum 2 min m-a sunat asistenta de la cabinet sa confirm programarea la control...si nu am rezistat si am intrebat-o daca stie ceva de rezultatul de la dry test.....Si ce credeti.... mi-a zis sa stau linistita ca e bine.... acum nu stiu mai multe detalii, astept pana diseara ce sa fac dar m-am bucurat foarte tare sa aflu ca bb e sanatos... hai ca sunt culmea rau... acum imi vine sa plng iar dar de data asta.... DE FERICIREEEEEEE... ![]() ![]() ![]() 14 + |
iupiii asa-mi place cu vesti bune

adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )am fetita mare
18+ cu 
baietelul lui mama
biaz29 spune:
Bine ai revenit, Miha.
Mi-era dor de mesajele tale.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
MariaG spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Adela ![]() ![]() si apropo am o pofta de bere!!!!!!!! Cred ca de nimic nu am mai avut asa pofta ca de bere...si noaptea visez...am mai baut cate o gura de la sot...dar mai mult mi-a fost frica...Crisbebe, deci numai controlul e acuma...lasa ca poate te programeaza in curand si la eco...si eu cand ma gandesc ca mai am 3 sapt pana la eco...nu mai am rabdare... KIKI 13+ cu ![]() ![]() |
Poti sa bei linistita o bere intreaga ca nu se intampla nimic, la cat alcool are o bere... singurul efect e ca o sa mergi mai des la baie.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
9+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Buna si eu sunt o viitoare de bebelus te septembrie-octombrie.DPN este 23 septembrie 2009 ![]() |
Bine ai venit in gashca noastra!

Liliana,
Andra-Maria &
11+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MariaI
Poti sa bei linistita o bere intreaga ca nu se intampla nimic, la cat alcool are o bere... singurul efect e ca o sa mergi mai des la baie. Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 9+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
Crezi Maria?Ar fi minunat...ca vad ca sunt obsedata de bere
Crissbebe ma bucur ca esti happy acum.

KIKI
13+ cu 
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Buna si eu sunt o viitoare de bebelus te septembrie-octombrie.DPN este 23 septembrie 2009 ![]() |
bine ai venit! scrie repede inca 7 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara postarile in timp real fara sa mai fie moderate!
sarcina usoara si bebe sanatos!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

Cred ca de nimic nu am mai avut asa pofta ca de bere...si noaptea visez...am mai baut cate o gura de la sot...dar mai mult mi-a fost frica...