Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 15
selen80 spune:
Adela, multumi d eportia de ras!
Doro, Miha, Devylla, bine ati revenit!
CRISS, MINUNAT! Ma bucur ca ti-a trecut, iar de fericire ai voie sa plangi! ca asa si eu mai scap cateva lacrimi cand ma emotioneaza ceva (mai nou ma emotionez cand vad unii copii simpatici la "copii spun lucruri trasnite"..si la reclama cu copilul care cumpara un catel...nu ca e reclama foarte inteligenta, dar imi plac copilul si catelul
)
Asa am un chef de plimbare! trebuie sa-mi gasesc o destinatie si cred ca plec vreo juma de ora.....e pacat pe vremea asta sa stau la birou, sa ma uit pe geam la pasarele ![]()
MI-am schimbat si eu semnatura! 
ursuletzul nostru
18+
nunta
9 luni
Mocacila spune:
Salutare!Am zis sa mai dau si eu un semn de viata, ca nu am mai semnat condica de..muuult.. Am avut o perioada mai agitata, destul de grea.. Am fost plecata de vreo 2 ori, am fost racita tot de 2 ori, probleme cu dureri de burtica.. Ce sa mai, nici un moment de plictiseala..
Azi suntem bine, mi-am luat o zi libera sa imi trag sufletul si sa-mi odihnesc burtica. Ma pregatesc sa ies un pic la aer, sa ma bucur ca nu ma doare ..mai nimic.
Ma bucur mult ca sunteti bine si va felicit pentru baietzei si fetitze. Noi am aflat de curand ca avem un baietzel care creste frumos si repejor la mami in burtica. Suntem tare fericiti!
Va imbratisez pe toate cu drag. 
Mecu
15+ 
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Adela ![]() ![]() si apropo am o pofta de bere!!!!!!!! Cred ca de nimic nu am mai avut asa pofta ca de bere...si noaptea visez...am mai baut cate o gura de la sot...dar mai mult mi-a fost frica... |
Stai linistita ca noi te intelegem!!
Eu nu prea mananc lactate, pentru ca nu-mi plac, dar acum, daca n-am iaurt/sana/lapte-n frigider fac crize!! Nu ca l-as bea intotdeauna, dar sa fie acolo. Cand imi vine, ma furisez ca un hot la frigi si mai iau cate-o gura... dar sa-l fereasca pe sot sa-l prind ca umbla p-acolo...
Liliana,
Andra-Maria &
11+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mocacila Salutare!Am zis sa mai dau si eu un semn de viata, ca nu am mai semnat condica de..muuult.. Am avut o perioada mai agitata, destul de grea.. Am fost plecata de vreo 2 ori, am fost racita tot de 2 ori, probleme cu dureri de burtica.. Ce sa mai, nici un moment de plictiseala.. Azi suntem bine, mi-am luat o zi libera sa imi trag sufletul si sa-mi odihnesc burtica. Ma pregatesc sa ies un pic la aer, sa ma bucur ca nu ma doare ..mai nimic. Ma bucur mult ca sunteti bine si va felicit pentru baietzei si fetitze. Noi am aflat de curand ca avem un baietzel care creste frumos si repejor la mami in burtica. Suntem tare fericiti! Va imbratisez pe toate cu drag. ![]() Mecu 15+ ![]() |
Felicitari pentru baietel! Se echilibreaza echipele si pe odiseea noastra.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
crissbebe spune:
M-am uitat mai bine acum pe hartii...translucenta nucala : 0.10 cm, CRL :4.06 cm , DBP :1.35 cm Gm :46 gr , lungimea colului :3.67 cm
14 +
MariaG spune:
KIKI: daca nu ma crezi intreaba un medic :) Da' mie mi-au recomandat sa beau bere si cand luam antibiotice pentru infectie la rinichi. Ma saturasem de ceai si apa si sucul imi dadea arsuri. Daca te gandesti are si multe vitamine berea si nu mai stiu ce fel de substante hranitoare.
Mie medicul de familie mi-a zis ca pot sa beau cafea/vin/bere dar cu masura. Deci un pahar de vin pe saptamana si o bere nu strica nimanui. Mie nici macar nu-mi place berea, dar la vara parca vad ca o sa stau la umbra si o sa beau si eu cate una din cand in cand. Blonda, evident.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
9+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
kiki_cri spune:
Mersi Maria
. Eu am avut mustrari de constiinta ca am mai gustat din bere....O sa beau cand am pofta de acuma (bine asta nu inseamana ca una pe zi).Si eu am mai citit ca e permisa dar in cantitati f mici...si nu stiam exact cat e permis
.
Mocacila, sper ca acum esti bine si nu mai ai probleme...si eu ies imediat la o plimabrica (am stat o sapt in medical si Doamne bine a fost).Felicitari pt baietel!!!!
KIKI
13+ cu 

0.10cm nu inseamna 1 mm?
Cred ca de nimic nu am mai avut asa pofta ca de bere...si noaptea visez...am mai baut cate o gura de la sot...dar mai mult mi-a fost frica...