Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Banc de moment:

La un moment dat, moare un mare campion mondial de box. Ajunge omul la poarta Raiului, bate civilizat la poarta si iese sfantul Petru.
- Buna ziua, ce doriti?
- Pai, vreau sa intru…
- Imi pare rau, dar nu se poate.
Tipul, uluit:
- Hai, sfinte, chiar nu ma cunosti? Sunt marele campion de box Cutare, imposibil sa nu ma stii, am reunit toate centurile importante…
- E, cum sa nu te stiu?
- Si-atunci? Care-i treaba? De ce nu ma lasi sa intru?
- Ma, imi pare rau, dar tu ai batut pe multi… Ordin de la Sefu’: cine-si bate aproapele nu intra in Rai.
Amarat, marele campion mondial se aseaza pe marginea santului si-si aprinde o tigara. In timp ce tragea din tigara, pe langa el trec vreo 20 de tipi, care intra in Rai fara sa-i intrebe nimeni nimic. Omul se enerveaza, arunca tigara si incepe sa bata cu pumnii in poarta Raiului:
- Sfinte!
Iese Petru din nou:
- What?
- Sfinte, las-o-n mortii ma-sii, adica pe mine nu ma primesti ca, vezi Doamne, am batut pe multi, si aia intra fara sa-i intrebi nimic!
- Ma, aia-s Nationala Romaniei de Fotbal, n-au batut in viata lor pe nimeni…

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Ellenuta sunt eu 0.10cm nu inseamna 1 mm?
Deci sa inteleg ca e bine?

14 +

exact ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Banc de moment:

La un moment dat, moare un mare campion mondial de box. Ajunge omul la poarta Raiului, bate civilizat la poarta si iese sfantul Petru.
- Buna ziua, ce doriti?
- Pai, vreau sa intru…
- Imi pare rau, dar nu se poate.
Tipul, uluit:
- Hai, sfinte, chiar nu ma cunosti? Sunt marele campion de box Cutare, imposibil sa nu ma stii, am reunit toate centurile importante…
- E, cum sa nu te stiu?
- Si-atunci? Care-i treaba? De ce nu ma lasi sa intru?
- Ma, imi pare rau, dar tu ai batut pe multi… Ordin de la Sefu’: cine-si bate aproapele nu intra in Rai.
Amarat, marele campion mondial se aseaza pe marginea santului si-si aprinde o tigara. In timp ce tragea din tigara, pe langa el trec vreo 20 de tipi, care intra in Rai fara sa-i intrebe nimeni nimic. Omul se enerveaza, arunca tigara si incepe sa bata cu pumnii in poarta Raiului:
- Sfinte!
Iese Petru din nou:
- What?
- Sfinte, las-o-n mortii ma-sii, adica pe mine nu ma primesti ca, vezi Doamne, am batut pe multi, si aia intra fara sa-i intrebi nimic!
- Ma, aia-s Nationala Romaniei de Fotbal, n-au batut in viata lor pe nimeni…

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Super tare bancul!!!Tre sa il zic si eu la cunoscutii mei!!!Mersi frumos!Chiar m-am suparat si eu tare pe echipa noastra...eu fiind mare microbista...

Inca odata super tare!

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Mocacila felicitari pentru baietel!!

crisbebe fotomodel, nu alta!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

inca unul, enjoy!:

After his exam the doctor said to the elderly man: 'You appear to be in good health. Do you have any medical concerns you would like to ask me about?'
'In fact, I do,' said the old man. 'After I have sex with my wife I am usually hot and sweaty, and then, after I have it with her the second time, I am usually cold chilly.'
After examining his elderly wife, the doctor said, 'Everything appears to be fine. Do you have any medical concerns that you would like to discuss with me?' The lady replied that she had no questions or concerns.
The doctor then said to her: 'Your husband had an unusual concern. He claims that he is usually hot and sweaty after having sex with you the first time, and then cold and chilly after the second time.Do you know Why?'
'Oh that crazy old man,' she replied. 'That's because the first time is usually in July and the second time is In January.'

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ellenuta am mai zis ca sunt azi cam La bb te refereai nu ? pai si nu e bine translucenta nucala 1 mm?

14 +

Mergi la inceput

selen foarte tari bancurile!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Ellenuta am mai zis ca sunt azi cam La bb te refereai nu ? pai si nu e bine translucenta nucala 1 mm?

14 +

da da la bb ma refeream .. da, e bine 1 mm .. normal e pana in 3 mm .. al meu avea la 11s6z - 1,8mm ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Si eu care credeam ca la mine te referi

14 +

Mergi la inceput

Citat: