Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
gegea, la multi ani pentru maine 

. sa ai o zi frumoasa, plina de soare.
ce bine ca e vineri...abia astept sa termin programul sa dau o fuga pana in Zara sa vad ce gasesc la reduceri :)
mi-am luat bilet pt Romania pe 3 mai sa-mi fac dantura. sper sa ma lase infectia in pace pana atunci si mai ales, sper sa-mi treaca umflatura.
in rest ce sa va mai spun? as vrea si eu la manichiura, masaj si cosmetica, dar mai trebuie sa astept pana in mai cand vin acasa. aici e prea scump, iar bani nu sunt niciodata pt asa ceva.
sa aveti o zi frumoasa! crissbebe, ma bucur ca esti bine...si eu sunt ok, azi chiar m-am machiat ca sa ma simt si eu frumoasa. nici nu prea am mai pus pe mine...tot la 58 de kg sunt si sper sa nici nu inceapa poftele. a inceput sa mi se vada si burtica si imi prind blugii cu un elastic, nasturele ma cam strange :)
v-am pupat
MangaGirl :-)
14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
crissbebe spune:
Ma bucur Mangagirl ca esti ok si ca te simti bine. Iar in privinta machiajului stai linistita ca nu ai nevoie crede-ma ca esti frumoasa si nemachiata.. 

14 +
anadomnica spune:
Incocenta de copil:
Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda.
Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"
Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini.
"Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama.
Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!"
Doamne ajuta!
9+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
crissbebe spune:
fetelor cam slaba activitatea pe aici... acum cand sunt si eu vesela si cu chef de
nu mai sunteti active?
14 +
mada23 spune:

Santorini...
sa iti traiasca baietelul sa va bucurati de el, ai sa fii cea mai iubita din casa, e cunoscut faptul ca baieteii sunt trup si suflet pentru mami 
Raluca...
sanatate multa,
sa vii cu vesti bune
Crissbebe...vrei bataita
e atat de frumos afara, lasa gandurile nergre, fugi la plimbare admira floricele, bebe are nevoie de o mamica fericita 
Lutoniana...

ce nebunatica esti, te si vedeam cu picioarele pe sus![]()
Maria...
ce dulce e puiul tau
Iulika...felicitari pt baietel 
Gegea....

sa iti traiasca Daria, sa fie sanatoasa si fericita, sa traiti multi ani fericiti impreuna, la multi ani pt amandoua

Am spicuit si eu pe fuga, mai citesc inca....pupici la fete 
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
monica_dicut spune:
Distrati-va cu www.desprecopii.com/info.asp?id=1729" target="_blank">ASTA ca eu am ras cu lacrimi... oi avea io neuroni lipsa, uit pisica, uit mancarea... da ca tipa asta...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Distrati-va cu www.desprecopii.com/info.asp?id=1729" target="_blank">ASTA ca eu am ras cu lacrimi... oi avea io neuroni lipsa, uit pisica, uit mancarea... da ca tipa asta... ![]() ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 16+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
foarte tare!! nu mai pot de ras .. sa stii ca si eu sunt cam uitiuca de la o vreme ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
mada23 spune:
Monica...
ma bucur ca ai aparut
, nu sunt eu prea des prezenta dar imi lipseai 
tare faza 

madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anadomnica spune:
monica
super povestea gravidutei la care ne-ai dat link! M-am distrat putintel 

Doamne ajuta!
9+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!