Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 18
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Vreau sa fac o precizare. Nu m-am suparat pe voi ci doar trec printr-o depresie si nu vreau sa transmit starea mea nimanui. Sunteti gravidute, trebuie sa va bucurati de perioada asta si nu vreau eu sa v-o stric. La mine chair e complicata situatia si simt ca nu mai am iesire dintr-un cerc vicios. Atata tot. Va pupizez si va citesc sa stiti ![]() |
Moni, tot am vrut sa iti spun, dar am uitat, deh, neuronul ras-gravid.
Vecina mea a facut Clexane in timpul sarcinii din cauza unei boli autoimune (lupus). I le facea sotul ei (fara nici o pregatire medicala) ca sa nu fie nevoie sa mearga la dispensar sau clinica si a fost ok. A nascut cu ceza la 8 luni si are o fetita care trebuia sa fie de-data cu Lisa, dar e acum mai mare cu 1 luna.
Tu cum stai cu injectiile? Ai gasit cine sa ti le faca regulat, cand ai nevoie?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
crissbebe spune:
DUMNEZEULEEEEEEEEEEEEE NU AM MAI RAS ASA CU LACRIMI DE NU MAI TIN MINTE.toata lumea se uita la mine ca la circ (sunt la birou)

14 +
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ce femei dom'le.....ce caractere.....ajunge omu' epuizat de la munca, vrea si el sa vada o atmosfera vesela si placuta ....si ce gaseste ? Babute smiorcaite care-si plang de mila..... Pai voi aveti motive de tristete ? atunci eu ar trebui sa fiu atarnata de lustra..... De cateva zile tot auzim noi ceva, eu cu sotul....un zgomot....prin casa (impropriu spus casa ca e o garsoniera la casa) primesc reprosuri ca sunt nebuna, ca mi se pare ...ca una ca alta.....cand colo micul soricel la noi in casa ![]() Cumparam o capcana si o plasam unde mi se "parea" mie ca aud zgomote. Vin azi relaxata de la munca, afara soare, narcise, pasarele....deschid usa si aud un zgomot hat - hat. Soricelul s-a prins in capcana dar nu suficient cat sa dea coltul.....ci cat sa se raneasca ca sa planga si sa poata......tineti-va bine...umbla cu capcana dupa el prin casa. Am inceput sa tremur si sa plang. mi-am sunat sotul care nu e acasa.....l-am speriat groaznic si pe el cu plasetele mele......IAR ACUM.......s-a bagat nesimtitul sub un dulap, cu tot cu capcana, unde cred ca se pregateste sa-si dea sufletul ca din cand in cand se mai zbate si mai chitaie. Este groaznic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu stau la calculator cu picioarele ridicate cat mai sus .....cu inima/sufletelul/chiloteii .....umezite si tremurand toata de frica si scarba....si il astept pe sot sa scoata "monstrul" de acolo. Intre timp am si descoperit pe unde a venit si deseara avem program artistic de astupat gaurica cu spuma ![]() Deci cum e cu starile de stres si plangaceala ? Eu zic sa fiti serioase ca orice se poate rezolva pe lumea asta..... Ieri mi-a luat si mie sange pentru Triple Test....si iar au inceput sa ma intrebe daca stiu ce inseamna, ce implicatii are, daca vreau sa fac ceva in functie de rezultat....si tot asa.... Daca am high risc ma suna intr-o saptamana, daca nu si e totul bine imi vor trimite o scrisoare de la spital. Acum eu ma gandesc "in sinea mea interioara" daca inchid telefonul vre-o 10 zile ...inseamna ca nu m-au sunat, nu ? ![]() Cea mai fericita 16 + cu ![]() |
Lutoniana, tare "vizitatorul" vostru care vroia sa devina colocatar, banuiesc.
Acum, sincer, voi ati avut noroc ca v-a intrat in casa
Apoi a taiat in peretele de gips-carton dinspre mini-debara (celalat perete dadea spre living, chia la intrare) cu un cutter. Nu, eu nu m-am urcat pe lustra, ca trebuia sa ii tin sotului o cutie de plastic in care sa sara soricelul, ca sa nu pice in vreun pantof sau, mai rau, sa o ia la goana prin casa (e cu scari interioare, deci am fi incurcat-o rau daca il scapam). Dar bietul soricel era mai speriat decat noi, a intrat in cutie, sotul i-a pus capacul si l-a dus in gradina, langa gard si l-a instruit sa plece acasa, ca a doua oara o incurca rau si nu mai scapa. Eu am asistat la "transfer" si am facut poze. Era un soricel mic-mic, parea de jucarie, cred ca era ceva pui...
Deci, se poate si mai rau
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
crissbebe spune:
Monica ma bucur tare mult ca ai revenit printre noi si ca ne-ai binedispus.

cum te mai simti?
14 +
biaz29 spune:
Foarte tare povestirea cu pana de neuron. 

Imi aminteste de mine. Intr-o zi era cat pe ce sa-mi las copilul in carucior intre rafturile de lactate din Cora. Noroc ca nu eram singura. 
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
Danuta1979 spune:

Monica, bine ai revenit!!!!
Super ce ne-ai trimis!
Dana
15+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
selen80 spune:
Ce revenire, Monica!! asa da!
i-am trimis povestea si sotzului meu, sa nu -mi mai zica mie ca-s ametita
cititi si "povestea drei pischot", de la aceeasi "autoare", e super tare!
ursuletzul nostru
18+
nunta
9 luni
Danuta1979 spune:
Fetelor, pe mine m-a luat brusc o ameteala cumplita..si stateam pe scaun la birou...nu altceva. M-am tarat pana afara la aer...dar tot ametita sunt. Aveti idee ce poate fi? Eu n-am mai patit pana acum....
Dana
15+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Fetelor, pe mine m-a luat brusc o ameteala cumplita..si stateam pe scaun la birou...nu altceva. M-am tarat pana afara la aer...dar tot ametita sunt. Aveti idee ce poate fi? Eu n-am mai patit pana acum.... Dana 15+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
Intr-unul din capitolele anterioare si eu ma plangeam de ceva asemanator. Ma ingrijorasem. Se pare ca e inca una dintre "fericirile" din timpul sarcinii. Mi-am intrebat medicul la ultima consultatie si a zis ca nu se poate face mare lucru si trebuie sa astept, sa ma odihnesc etc.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
mary_07 spune:
Hello
Noi de dimineata am fost tot in plimari,e o vreme tare faina afara
Geani,[
La Multi Ani Dariei!!!
Monica

moor aici de ras,super tare faza
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,