Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 9
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Oana, eu explicatia am dat-o cum am primit-o. Sper ca nu te-am suparat. ![]() Poze din martie 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
Lacra, daca vorbesti cu mine, adica daca eu sunt Oana la care te referi, si nu la Teo...scuze, dar nu stiu despre ce spui. oricum...nu ma supar. Orice ar fi.
ghinetz spune:
Asa...acum ca am citit sa zic si eu buna dimineata, nu?
Azi am chef de plimabari, nu am mancare, tr sa fac curat, dar mie imi arde de umblat. Of! Vorba poetului: "au innebunit salcami/si tu vrei sa fiu cuminte".
Ieri ne-am plimbat mult, in Botanica, prin Copou apoi. Victor nu prea mai vrea sa adorma in carut. L-a adormit totusi Radu, ca mi-era ca iar il obosesc si imi face apoi circ. Daca ati fost ieri in Copou cred ca ati vazut si voi ce era! Mai, parca se sparsese conducat cu copii, pe bune. Stefan nu si-a gasit insa prieteni si tanjea dupa cei ramasi la bloc. Victor insa era in elementul lui. Ma amuza ca se opreste asa, pe langa niste oameni pe care ii vede vorbins si se uita la ei in gura, ca un mos curios.
A! Si am fost placut surprinsa ca nu ne-a certat nimeni in Botanica ca am stat pe iarba.
Cu plecarea...o simt tot mai mult batand la usa. Radu nu are nimci de obiectat, dar prefera sa plec cand e el in vacanta, sa se poata ocupa de copii. Fain, nu? Ideea e insa ca voi merge cu autocarul si dureaza cam mult drumul, deci nu pot sa-l iau si pe Stefan. Si nici la socrii nu-l pot duce, ca ei inca au serviciu. Oferta ramane valabila, iau cu mine pe cine vrea. Si daca nu...promit sa aduc muuuulta energie pozitiva pentru voi.
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Alina multumim de cafea! deci va ganditi deja la mare?! Frumosssss..... Si noi tusim, cred ca e general!
Ella spor la facut bagaje! Ma bucur ca sunteti voiosi si sanatosi! Sa ne aduci "ceva bun" din concediu!
Ne multumim si cu fotografii frumoase!
Teo si in 2 saptamani plecati?! Mult a fost, putin mai este! referitor la copii zbenguiti- fina mea se repede ca un leu cand fiusau e bagat intr-o altercatie si nu e cazul ca cei mici sa-si rezolve singuri problemele! Maicasa ar trebui educata, copilul are mai putina vina!![]()
Oana frumos ca ai sustinerea sotului! Vad ca esti poeta! Fugi spre salcami, draga!![]()
Mihamora cum e dimineata unei viitoare noi mamici?! Ceva rau?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ieri la gratar am intalnit o mamica care avea un bebe de 10 luni jumatate si unul mic in burtica! Cred ca avea 3-4 luni, dupa marimea burtii! Imi povestea ca va trebui sa faca ceclaj, ca si la primul copil! Si ca a nascut prematur, un baietel de 1500 grame! Si de ce credeti?! La 7 luni a mers cu masina la munte si a cam zdruncinat-o! M-a pus pe ganduri si cred ca stau cumintica acasa sa astept sa trec in 9 luni, care va fi la o saptamana dupa Paste! Nu prea e bine sa nasti la 8 luni!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
iulia sper sa fiti bine si tu si stefi
mamici.. am o intrebare... aseara l-am trimis pe sot sa imi ia Panadol pt Darius... ca sticluta noastra am uitato in masina la nasi
.... si in caz de febra sau durere sa am in casa... O MASURA DE PRECAUTIE
... si de la farmacie ia dat CALPOL.... din lipsa de panasol baby.. si a luat asa... ce parere aveti de el??? e bun de ceva? ca in instructiuni mare lucru nu scrie
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Neata si de la noi.
Si noi am fost ieri in Copou la lei si intr-adevar erau f. multi copii. Amalia nu avea nici o treaba, numai printre straturile cu flori mergea, la fel ca si Victor se oprea si se uita in gura oamenilor
, impartea biscuiti si zambete tuturor
. Dupa-amiaza bineinteles ca am facut si un gratar.
Michelle la noi e invers, toata lumea ne bate la cap sa-i facem un fratior Amaliei. Nu conteaza ce spune lumea, voi bucurati-va de moment.
Oana noi ne multumim si cu energia pozitiva si cu multe poze din Grecia. Daca nu aveam asa de multe nunti anul asta mergeam si noi in Grecia cu finii, dar asa....
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Calpolul si Panadolul contin paracetamol! CU alte cuvinte "aceiasi Marie cu alta palarie!"
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
mersi aly de raspuns... din prospect mare lucru nu am inteles... si de asta a intrebat
... am cit ca are paracetamol... nu zice exact ca la panadol pt ce e
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
moldoveanca spune:
Hello,suntem si noi pe aici ne imbracam acusi sa iesim afara ca e frumooos
Oana bravo mamico sa ne povestesti si noua cand vii din Grecia
Alynta am inteles cum sta treaba cu fina,am mai intalnit persoane de astea si nu-mi plac deloc![]()
Noi am folosit tot timpul Calpol si sincer nu stiu care e diferenta dintre asta si Panadol.Deci foloseste-l linistita Ani ca e bun.
mami fericita de Vladut Dominic