Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Oana succes la pregatit iesirea in Grecia! Lupta ca o meriti!
Miha multa rabdare cu Amira la intarcat! Si sanatate la copilasi! Iar cu crizele de personalitate... am inceput sa ma famializez si eu!
Noi am iesit aseara in centru, dupa curatenia din casa cu sotul, apoi la cateva cumparaturi! Azi la gratar, l-am serbat pe cumnatumeu care a mai imbatranit! Copii s-au simtit excelent (nepotul si David)!
Am pe baiatul finilor- o pramatie de copil: alintat, egoist si antipatic! Poate e prea mult, dar la ce prostii face, am zis ca l-as bate de 2 ori pe zi si o data seara! Nu exista data lasata de la Dumnezeu, cand ne vedem, sa nu strice o jucarie de-a lui David! Apoi toate lucrurile, nu conteaza ale cui sunt zice "al meu"! L-a strans pe David de fata, mai sa i-o strambe! Si la toate cate face maicasa il pupa "in fund" toata ziua! Fereasca Sfantul sa zici ceva de rau de fiusau ca i-a "foc"! Nu are nici macar bunul simt sa-l certe! Spuneti si voi...
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Sa inteleg ca nu numai o parte din familia mea e anormala pentru ca atunci cand au aflat de Matei nu ne-au incurajat si mai mult ne-au dat de inteles ca nu am avut ce face sa-l avem pe bebe 2?! Mai mult au mai avut si replici "caustice"! Iar sotul calculeaza zodia?! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Nu draga, banii

Michelle si DOMINIC
alynta27 spune:
Mihamora e un tata responsabil! Trebuie sa te bucure!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
moldoveanca spune:
Hai ma Michelle ca am pus o pila si se pare ca e fetita
Asta asa ca sa nu te supar
.Deci tati calculeaza off am si eu una bucata sot care face calcule si ma cearta ca sunt aeriana si cheltuitoare
Si zau daca sunt eu asa![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Alynta ca spuneai de baiatul finilor,azi am avut niste prieteni in vizita care au un baietel de varsta lui David al tau si chair vorbeam cu ei ce repede se poate strica o relatie de prietenie din cauza copiilor.Se cearta,se bat strica jucarii se imping si parintii se supara
Cam ce facem noi mai nou:ii lasam sa-si rezolve problemele singurei si e mult mai bine ca daca intervenim se lasa cu plansete si alintaturi.
moldoveanca spune:
Oana eu sa stii ca te sustin cred ca ti-ar prinde tare bine iesirea in Grecia.Eu am o prietena de suflet tocmai in Coreea de Sud si tot amenint ca o sa plec la ea in vizita sper ca intr-o zi sa reusesc.
moldoveanca spune:
Noi suntem binisor adica ne chinuie iar ceva dintisori si e mai mofturos,vrea sa stea lipit de mine
.Mai sunt 12 zile si plecam spre Sibiu acolo vom sta 4 zile si apoi la Iasi
Anilansa spune:
buna dimineata
va servesc cu o
... si fug repede sa il cul pe Darius.... dupa care revin
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata!Multumim de cafea Alina
Noi suntem bine,facem bagaje pentru plecare in concediu
;ieri am fost la biserica insa nu am putut sta pana la sfirsit caci Bia a inceput sa tipe
de se uita toata curtea la noi(am iesit afara caci inauntru deja deranja pe toata lumea),apoi am iesit la un gratar,unde surpriza Bia s-a jucat foarte frumos cu finul nostru de 3 ani,adica vreau sa spun ca nu a mai tipat si nici nu a trabuit sa alerg dupa ea
Michelle un
pentru voi,lasa neamurile cu parerile lor,doar nu-ti creste socrii copiii,nu?
sa dea Dumnezeu sa fie asa cum va doriti voi
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
Anilansa spune:
Revin...
mihamora... felicitari, sa ai o sarcina usoara, sa fiti amandoi sanatosi.... si sa vina si perechea![]()
si noi ieri am fost la gratar... a fost foarte frumos.... deja vorbeam ca mai avem 2 luni pina la mare
...sanbata am stat mai mult pe afara... am fost si in copou... unde am vazut o multime de copii
asera Darius tusea prin somnic...temperatura nu are... un pic de diaree,,, dar ieri am papat numai cereale cu fructe... nici nu a vrut sa vada supita.... sa vedem azi
azi am multa treaba.... asa ca va doresc o zi frumoasa... si fug la treaba
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa