Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 7
mihamora spune:
Va multumesc din suflet pentru urari fetelor!
Moldo si Oana ce simturi aveti voi...![]()
Lacra - e tare scumpa domnisoara ta
Michelle si DOMINIC
mariussimiuc spune:
Helau! 
Sunt si eu pe aici...inca n-am murit.
Incerc sa fac fata bolilor de care nu mai scapam
,lipsei de timp,crizelor de personalitate...
Felicitari Michelle! Sa ai o sarcina usoara si sa dea DD sa faci o fetita la fel de frumoasa ca si Domi! 
Bun venit fetelor noi! 
Daniela,dar ai facut ceva poze mey...
Sa mi le trimiti si mie cand ai timp. 
Lacramioara,ai deja fetita mare!
Sa poarte sanatoasa cizmulitele,desi cu vremea asta cred ca trecem direct la sandale. ![]()
Ella,ce face Bia? A trecut boala? 
Oana,am auzit eu asa...ca pe acolo pe langa Salonic nu sunt butoaie.
Daca ma iei si pe mine promit ca sunt cuminte si vorbesc si eu muuuult cu tine...![]()
Noi am trecut la a doua faza a intarcarii.
Ori m-am sclerozat si nu-mi mai aduc eu bine aminte,dar Robert a fost mult mai intelegator si cooperant in aceasta privinta.Cu Amira e taaaare greu...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Am reusit sa intru si eu putin....
Dimineata am fost pe la 10 la teatru de papusi sa vedem Cenusareasa... Stefy a fost foarte incantata, dar era foarte aglomerat.... Apoi pe jos spre acasa si dupa somn iar afara....
Alina, asa e.... Nu stiu cum ar fi fara ea....
Daniela, multumim. Am admirat poze cu domnisorele la joaca. Sunt asa de dulci... Am vazut-o si pe Miha....
Oana, eu explicatia am dat-o cum am primit-o. Sper ca nu te-am suparat. 
Michelle, multumim.
Miha, multumim. Cizmele, nu sunt de iarna, sunt din alea subtiri de primavara, dar tot nu mai merg.... Ca azi am iesit in pantofi...
Spor la intarcat si rabdare Amirei... si tie.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Am trecut sa va salut, sa va urez un week-end placut in continuare si s ava multumesc pentru listutza! E fff frumos afara, am fost si noi in copou ieri toata ziua era un grup de mamici cu carucioare ![]() ![]() si m-am gandit la voi; Doamne, abia astept clipa sa am si eu bebelina in brate![]() 32 + minune de ![]() Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza! ![]() AMR 7 saptamani ![]() ![]() ![]() binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Laura - mai ai foarte putin pana o sa iesi si tu in parc cu minunea ta

Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Michelle, ma bucur pentru voi. Sarcina usoara... si bebe sanatos. Cum a reactionat Domi? I-ati spus? Poze din martie 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
Domi al meu sincer, nu intelege aceste lucruri la varsta asta,nici macar nu l-am anuntat, sper sa nu il iau prin surprindere

Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Mihamora de asta erai tu asa de "tacuta" in ultimul timp! Simteai tu ca ceva se intampla! DOmi ce zice?! Cum a reactionat?! Dar familia?! A aflat?! Te-am "asediat cu intrebari, dar credema ca m-ai facut fericita cu vestea asta! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Pai copilul meu in primul rand nu vorbeste prea mult, are asa doar cuvinte pe care ma chinui sa le inteleg, nu ar putea sa imi zica nimic chiar daca ar vrea
Deci a reactionat bine.Maica-mea e bucuroasa , socrii inca nu stiu, oricum nu-si doresc....dar putin ma intereseaza asta...sotul face calcule

Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Ehehe Michelle, vine un alt baiat frumos si scump ca Domi ![]() Hai nu te supara pe mine da asa am eu feeling-ulmami fericita de Vladut Dominic |
Vine o fetita draga, nu mai simti tu asa de tare

Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ghinetz
Si io, si io! Tot acelasi feeling... Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Hehe, sunteti doar 2 impotriva mea

care nu ma lasati sa visez frumos
Michelle si DOMINIC
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui mihamora Maica-mea e bucuroasa , socrii inca nu stiu, oricum nu-si doresc....dar putin ma intereseaza asta...sotul face calcule ![]() Michelle si DOMINIC |
Sa inteleg ca nu numai o parte din familia mea e anormala pentru ca atunci cand au aflat de Matei nu ne-au incurajat si mai mult ne-au dat de inteles ca nu am avut ce face sa-l avem pe bebe 2?! Mai mult au mai avut si replici "caustice"! Iar sotul calculeaza zodia?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!

Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)