Gravidute&Mamici de IASI (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Michelle, ma bucur pentru voi. Sarcina usoara... si bebe sanatos. Cum a reactionat Domi? I-ati spus?

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Vad ca si Stefy nu mai poate dupa copii.... Azi s-a jucat in parc cu niste fetite si apoi s-a dus la un carucior si asa a mai pupat fetita aia mica....
Daca ar vedea si tati?!?....

Miha....

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lacra chiar asa! Cu copii astia simti ca traiesti si uiti de rele si grele!
Mihamora de asta erai tu asa de "tacuta" in ultimul timp! Simteai tu ca ceva se intampla! DOmi ce zice?! Cum a reactionat?! Dar familia?! A aflat?! Te-am "asediat cu intrebari, dar credema ca m-ai facut fericita cu vestea asta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Citat:
citat din mesajul lui alice_is

Citat:
Asa... si ar mai trebui sa va zic ceva dar nu stiu cum sa incep....

cu inceputul, sinu ne tine in suspans, plzzzzzz...

Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008)

......

Michelle si DOMINIC

Aveam o presimtire....bravo, vine fetita; sa dea DD sa fie sanatoasa si frumoasa ca voi toti.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Lacramioara felicitari pt frumoasa devenita "domnisoara"; asa trebuie sa fie fetele, cochete.

Oana si eu zic sa mergi in vacanta, daca vrei merg si eu cu tine sa-ti tin de urat

Michelle f. frumos filmuletul; ce delfin prietenos

Fetele care ati inceput curatenia de Paste: spor la treaba; eu inca nu m-am apucat, sper sa reusesc sambata viitoare. As fi vrut sa fac azi curatenia generala dar sotul e plecat la peste asa ca am amanat.

Si noi stam toata ziua pe afara. Voi cam pe la ce ore mergeti in Copou? Eu merg de obicei in jur de 11-12.
Ieri au venit la noi Miha si Amira, vedeti cateva poze incepand de aici

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alice_is

Citat:
Asa... si ar mai trebui sa va zic ceva dar nu stiu cum sa incep....

cu inceputul, sinu ne tine in suspans, plzzzzzz...

Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008)

......

Michelle si DOMINIC

SUPER!!!!! Ce cadou minunat v-a adus iepurasul!!!! Felicitari!!!! Ce mult ma bucur!!!!!! (cred ca o spun semnele de exclamare deja, nu?)

Mergi la inceput

Frumoasa veste ne-a dat Michelle. Ce sa zic, am uitat deja ca sotul a iesit cu amicii la un biliard si eu sunt singura cu copilul (una bucata, doar - Stefan e la mama).

Azi am fost in Siraj. Victor a stat asa cuminte in carut. Apoi am fost sa vedem cateii la Agronomie. Tare i-au mai placut! Si chiar erau niste exemplare extraordinare. Nu ma pricep eu la rase de caini, dar mi-au placut si mie. Mie imi plac labradorii. De acolo am mers in parc, la topogan. Victor se da fara pic de trac pe topoganul mare. Si cand ma gandesc ca Stefan nu se dadea pana anul trecut. Apoi a venit si sotul (v-am zis ca azi avea recuperari) si am mers la o pizza, ca sa nu fim nevoiti sa mergem acasa la pranz. (de altfel, chiar nu aveam nimic pregatit Apoi iar in parc, la tei, pana pe la 4 si ceva. Victor a dormit in autobuz, de la Siraj pana in Copou. Acum motaie pe langa mine. Sper sa nu-i mai dapesesc pragul de oboseala. . Na, asa, teoretic, eu pricep ce se intampla cu ei de-s agitati, dar in sinea mea imi zic deseori: "daca ii e somn, sa doarma, de ce face scandal".

Doamne, ce ma bucur ca a venit caldura!!! Abia astept sa ne vedem cu toatrele iar in parc, desi anul trecut era bine, stateau inca puiutii in carut. Anul asta o sa alergam dupa ei. A! Si abia astept sa vad burtica lui Michelle.

A! Iau in Grecia pe cine vrea sa vina. Nu merg la mare si la soare. Ci la o prietena, undeva langa Salonic. Chiar nu am chef sa vizitez nimic. Vreau pur si simplu sa stau cu ea de vorba muuuult-muuuult. Am reusit sa-mi conving sotul, singura problema sunt finantele, ca noi suntem de multisor intrati in limita de creditare, iar salariile nu mai reusesc sa acopere golul. Ne mai ajuta financira chiar si ai nostri si degeaba. Si tocma asta e; ca ei ne dau bani si eu...plec la plimbare. Dar am decis sa ii pacalesc, gasesc eu ceva, le zic ca am castigat la loto

Mergi la inceput

Iuhu!!!

Unde sunteti? Inca la plimbare? sau va uitati la O-la-la?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ehehe Michelle, vine un alt baiat frumos si scump ca DomiSi ce o sa te mai rasfete baietii taiHai nu te supara pe mine da asa am eu feeling-ul

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Ehehe Michelle, vine un alt baiat frumos si scump ca DomiSi ce o sa te mai rasfete baietii taiHai nu te supara pe mine da asa am eu feeling-ul

mami fericita de Vladut Dominic

Si io, si io! Tot acelasi feeling...

Mergi la inceput