Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 10
Celia spune:
Buna,
Ce vesti frumoase!
Michelle, Felicitari , sarcina usoara , sanatoase sa fiti caci va fi o bebelina surioara lui Domi(cel putin eu asa sper caci de cand noi avem pereche , tare bine ma simt)
Oana , vacanta placuta iti doresc daca ai sustinerea celor din jur si sa ai vacanta pe care ti-o doresti !
Eu una nu as putea pleca fara copii...
Miha , succes la intarcarea Amirei! De Robert ce ne mai zici? Cum mai sta cu papatul si cu perlutele?
Alice, ma bucur ca sunteti bine .
Alina, asa e cu alintaturile dar mai rau e cu parinti needucati...
Se apropie termenul asa ca, mamica stai cumintica , sa vina Matei cand vrea el...
Ani, cum e Darius?
Danielle, ce petrecareti sunteti anul asta...dar si concediul vostru trebuie sa-l aveti...poate se redreseaza problemele sotului, iti gasesti si tu un job si veti reusi sa le faceti pe toate.
Teo , drum bun catre tara.
Eu n-am inteles de ce ati hotarat voi sa veniti in Ro ca pe mine tare ma paste gandul unei emigrari...
Lacra , ma bucur ca ati avut un week-end placut.
Kriss, ce faceti? Alesia ce mai face?
Irina, ce ne mai zici de Iustina?
Oana8188 , Alexia, voi ,ce faceti?
Byu, mai zi-ne de Casi...cum e cu tataie ? Toata ziua sunt la plimbare?
Mihharo, Albert s-a desprins de stampila?A trecut la volan? Ce faceti?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
moldoveanca spune:
Daniela am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele voastre si m-a apucat un dor de tara din pacate anul trecut a murit si ultima bunica dar ai mei tin in contiunare casa si pamantul sa avem unde sa na jucam
Abia astept sa-l duc pe Vladut sa traga o tavaleala in iarba![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Off mai Celia din cate am inteles voi ati fost plecati dar nu mai tin minte unde,sorry.De ce ne intoarcem?Principalul motiv pt ca suntem tare nefericiti aici toti cei pe care ii cunoastem sunt disperati de munca si bani nu avem cu cine schimba o parere.Cheltuim enorm pe telefoane in tara si tanjim dupa prieteni si familie.
Eu nu am reusit sa ma angajez iar doar cu un salariu nu mai e aceeasi viata ca inainte plus ca se simte criza din ce in ce mai bine,sotul vine tot mai devreme de la munca pt ca nu prea are ce face.
Sistemul educational de stat de aici este foarte prost si sunt constienta ca nu-mi voi permite sa-l dau pe Vladut la privat.Sistemul sanitar
pot sa-ti spun ca ma duc la doctor si le spun eu sa se uite in gatut si in urechiuse iar la final primesc Calpol pt orice
.Deci e o lista luuunga ,mi-e teama ca o sa ne adaptam cu greu la viata de acasa ca avem deja 6 ani de stat aici dar simt eu ca o sa fie bine
Cred ca sunt asa relaxata pt ca avem rezidenta si ne putem intoarce oricand dar sincer nu vreau asta
mami fericita de Vladut Dominic
Celia spune:
Teo, la noi a fost doar sotul plecat... in ultimul timp, aprox 2 ani in Australia. Tot spre zona aia m-as gandi sa plecam daca ar fi...
Imi pare rau ca e situatia asta la voi, da iti doresc sa va fie cat mai bine aici .
Eu am temeri pentru cei care incearca sa se descurce inafara unui serviciu la buget sau intr-o companie mare... Parca mi se pare tot mai greu in companii mici private.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
tuscut spune:
Salutare fetelor!
Am aparut asa mai pe fuga cat doarme Iustina. N-am mai intrat de multisor sa scriu din varii motive (mai mereu Iustina e calare pe mine cand ma vede la calculator plus ca am avut - si inca mai avem - niste probleme serioase care nu ne dau pace). Dar de citit v-am citit cam in fiecare seara numai ca nu am putut sa ma adun sa scriu cate ceva.
Asadar, bun venit fetelor noi
!
Michelle, super veste! Sarcina usoara, sa dea Dumnezeu sa fiti amandoi sanatosi!
Oana, mai ca as merge si eu in Grecia...hmmm...ma mai gandesc daca si cu gasca sau nu ![]()
Lacramioara, ai o comoara de fetita! Imi e nespus de draga iar tu ii povestesti nazbatiile cu asa o dragoste...
Celia, Daniela, Ella si celelalte fete care ne-ati strigat - 
Iustina creste frumos si mofturos
. Si la ea se manifesta crizele de personalitate si zi de zi ne uimeste cu ceea ce face. Este indragostita de Maruta, de la care nu-si ia ochii ori de cate ori il vede. Stie sa spuna cum o cheama, cati ani are, cate maini, picioare, recunoaste din ce in ce mai multe animale, si muuuulte alte minunatii. Din pacate azi-noapte a facut febra, astazi iar, sper sa nu fie nimic grav. Astept sa se trezeasca sa vad cum se prezinta, daca e nevoie de o vizita la dr sau nu.
Si eu vreau sa o inscriu la cresa insa trebuie sa conving mai intai sotul care nici nu vrea sa auda
Sper sa nu fie prea tarziu. Miha, Daniela, voi v-ati hotarat in privinta cresei?
Curatenia de Paste ma asteapta pe undeva...dar nu am nici un chef, iar azi cand am zis ca totusi ar trebui sa ma mobilizaz, au venit astia de la RAJAC sa repare o teava de apa rece, asa ca lenevesc in continuare ca va fi apa oprita nu se stie pana cand
Fug in patut langa Iustina.
V-am pupat!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
ghinetz spune:
Fetele, am si eu o intrebare? (mai ales pt cele din CUG) Pe unde va plimbati voi cu copilasii. Adica...unde ii lasati sa alerge? Ca daca aveti un loc sigur as veni si eu...La mine e tare urat! Numai kk de caini si nici un spatiu de joaca. Au amenajat in curtea gradinitei si pana la 4 mai putem merge acolo, dar cand au pus nisip au spart un trotuar, iar bucati mari de trotuar - adica ciment - sunt impanzite printre leagane. Ma gandeam azi ce stresata am stat cu el afara si ce relaxata am fost ieri in Botanica. A alergat cat a vrut. Acum e cu ditamai cucuiul in frunte, ca a cazut exact intr-o teava, care avea si o sarma legata, de am zis ca fac cu inima cand l-am vazut impiedicandu-se, ca daca ii intra sarma in ochi...
A! Si inca o intrebare? Pe la ce ora iesiti in parc? Adica cand iesiti in Copou? Ca eu nu ma incumet sa ies pe la 11, ca pe la 13 tr sa vin la masa si la somn.
mihharo spune:
Salutare tuturor! Si noi pe-aici, un picut asa, ca nu ne mai vedem capul de treaba... la noi duminica e Pastele si inca n-am terminat curatenia in casa
asa ca pe vremea asta frumoasa o sa facem smotru 
Michelle - hei, ce ma bucur de asa veste, sarcina usoara si un bebelus sanatos, ca frumos o sa fie oricum.
De fapt o bebelusa, ca eu sunt absolut convinsa ca o sa fie fetita ![]()
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
ghinetz spune:
Mihaela, te-as chema si la mine sa imi dai curaj sa ma apuc de curatenie (curaj, adica chef de shmotru).
Irina, bine ai revenit. Sanatate Iustinei, sa nu fie nimic grav. Cu sporul de shmotru nu te pot ajuta, ca nici eu n-am. Dar pot doar sa-ti zic sa lasi problemele deoparte, sa te bucuri de Iustina, ca griji...oho, astea nu ne lasa deloc in pace, nicicand. Na, zic si eu, nestiind despre ce ee vorba. Liniste va doresc.
ghinetz spune:
Cateva poze din Botanica
(va rog, vreti sa va faceti ca nu vedeti colacelul de burtica de la mine??? 

mihharo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Cateva poze din Botanica |
Super... da' acusica-acusica scapam si noi

Oana, ar trebui sa-i "intalnim" intr-o zi pe Stefan si pe Albert, ca sunt cam de-aceeasi varsta
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel