Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 11
moldoveanca spune:
Am vazut o familie frumoasa
si nu am zarit nici urma de colacel![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Eu am gasit la un magazin polonez varza murata si am mancat un borcan intreg
Va dati seama cam cata apa o sa beau dar aveam o pofta de muraturi cred ca ma duc sa mai iau unul sa fie acolo![]()
mami fericita de Vladut Dominic
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am aparut si eu....
Ieri am fost in parc si raportam prima cazatura cu urmari... adica o julitura de toata frumusetea in genunchi. Si cand o vede.... se aseaza in fund si zice: "am belit jenuncu....." si plange... Zice sa o dau cu "pit" si o dau cu Bitter si se linisteste. Cum o vede iar, iar incepe....
Michelle, sa fie asa cum vrei tu. Parerea celor care nu sunt de acord cu bebele.... sa o pastreze pentru ei. Eu ma bucur sincer pentru voi.
Alina, eu zic sa eviti sa mai iesiti impreuna. Daca e asa n-ai sa-i schimbi niciodata. Am avut si de-a face cu astfel de oameni si am incercat... cate-n luna si nimic. Acum ii evit cat pot. Copilul lor e cel mai si al meu desi mai mic... trebuia sa ii suporte toate mofturile.... si mai bine nu.
Teo, un
lui Vladut sa-l lase durerile. Va asteptam la Iasi....Mai e asa de putin...
Eu sunt de acord cu tine, sa-i las sa-si rezolve singuri problemele, dar cand sunt de aceeasi varsta... Cu nepotul meu asa procedez... Dar cu copilul de care vorbeam diferenta e de vreo 4-5 ani si... efectiv ii smulgea din mana, o impingea....si ea nu se putea apara si mereu o vedeam ca e frustrata de asa un comportament......
Ella, drum bun si concediu placut. Un
la cumintica.
Ani, si Stefy a tusit putin in somn, dupa ce a alergat pe afara si a cam transpirat, dar dam doar siropel pentru gatut, ca altceva nu are. La noi mai merge si Faringosept si VitaminaC, dar la voi... nu stiu daca merge. Multa sanatate lui Darius.
Calpol, am si eu in casa si e tot pe baza de Paracetamol. Mi l-a prescris pediatra, vezi ce concentratie are. Daca e de 120mg/5ml e ok, daca e mai mult ii dai mai putin. Ca este si mai concentrat.
Oana, la tine ma refeream... si ma bucur ca nu te-am suparat. Ca n-am avut nici o intentie. Cred ca mi s-a parut... pe langa butoi fiind....
Ma bucur ca ai sustinerea sotului. Sper sa te duci sa-ti incarci bateriile.
Alina, asa mi-a zis si mie medicul in ultimele doua luni sa stau cuminte, ca se pot intampla multe. Mult a fost, putin mai e, asa ca stai cumintica....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Teo, nu esti singura care nu e fericita acolo unde e. Si verii mei spun tot asa..... Dar de aici lucrurile se vad altfel. Capul sus ca o sa fie bine. Noi va asteptam la Iasi.
Celia, ai dreptate, e foarte greu in companiile mici..... Eu o simt pe pielea mea....
Irina, multumim. Sper sa treci usor peste probleme... Eu cu greu le-am depasit....Multa sanatate Iustinei.
Vezi ca inscrierile la cresa sunt la inceputul lui mai. La cresa unde o duc eu pe Stefy sunt intre 4 si 8 mai.
Oana, un
la cucuiat.... saracutul... Noi am julit un genunchi si e jalea de pe lume.... Noi mergem in parcul din fata BCR, in Podu Ros in rondul de flori din miloc.... inca nu sunt flori si scobesc si ei acolo.... mai alearga....Dar parc cu nisip... Au pus nisip la locul de joaca acum doua saptamani si acum e plin de gunoaie, mai bine zis in doua cu mizerii de tot felul...
V-am admirat pozele....
mihharo, spor la treaba.
Poze din martie 2009
kriss79 spune:
salutareeee
Michelle, de cand te asteptam sa te inscriu pe listuta
ma bucur foarte mult pt tine, ca iti doreai mult o fetita, si iti doresc sa fie o "ea" in burtica.asadara, sarcina cat mai usoara, fara multe probleme si o bebelusa sanatoasa si frumusica ca Domi!
Eu am avut un weekend incarcat in care nu a lipsit cearta cu sotul nelipsita, chiar de ziua lui si dupa, petrecerea:). Cred ca sunt eu mai nu stiu cum , ca se pare ca nu il inteleg
In fine, din momentele cele mai frumoase spicuiesc:): o auditie cafe concert la piano cafe(Oana am zis ca te anunt, am uitat, scuze...)cu invitatii sotului samb seara si spre noapte am mers si am dantuit ca adolescenta in master pub vreo 2 ore si ceva pana la 3 dim...sa va zic ca mi-a placut?si ca mai vreau?dar nu stiu cand mai prind, poate peste vreo 10 ani cand o voi urmari pe Alessia prin discoteca:))
95% din pers.din pub era cu 10 ani mai tanara ca noi, dar ce conteaza.m-am simtit super si am lasat la o parte toate grijile, gandurile si alte cele..
in fine, vin si eu cu niste poze mai noi, dar dupa ce culc fata
..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
alynta27 spune:
Salutare!
Am ajuns si noi de jumatate de ora de afara! Inca nu-mi vine sa cred ca e asa de frumos si ca nu mai este frig si trebuie sa punem multe multe haine pe noi!
Lacra multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta!
Celia, Lacra am sa incerc sa fiu cumintica pana la capat si sa nu fac exese cu iesirile si efortul!
Kriss nebunatico!! Te-ai distrat ca o adolescenta!
Tuscut sanatate fetei! Poate o fi de la dintuci si nu are altceva!
Revin!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Poze noi :
http://family.webshots.com/album/570232868SGGmBn?start=36
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Si o burta:
http://community.webshots.com/album/569860747kAPuiV?start=12
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
Am nevoie de sustinerea voastra cu un vot! ![]()
www.bucataras.ro/voteaza-delicioasele-preparate-ale-concursului-reteta-mea/" target="_blank">Piept de pui umplut cu ciuperci ![]()
Va multumesc! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
.... fierbinte. Dimineata e rece afara.
Kriss, ma bucur ca te-ai simtit bine.
Alina, v-am admirat in poze.... sunteti tare frumosi. Acum vine si Matei.
Miha, am incercat, dar mi-am prins urechile. Multa bafta.
Aseara am fost in parc la tobogan si am venit acasa.... era plina de sus pana jos de praf. S-a dat si pe spate si pe burta.... Cand am ajuns acasa s-a dus direct in baie sa se "pele pe manuse"....
Poze din martie 2009