Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 18
danyelle005 spune:
Teo imi pare rau ca nu te simti bine; sper sa-ti revii repede si neaparat sa-ti faci analizele cand vii in tara.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Inesa cat costa Activit-ul?! Eu pe Elevit am dat ultima data 42 lei (relativ bine l-am gasit, ca se duce pana in 50lei!).
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Teo eu cred ca te-a ajuns oboseala, stresul venirii, pregatirile, copilul, emotiile.... Cand te vei linisti, adica sa te vezi plecata si cu toate "apele" asezate va fi mai bine!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
moldoveanca spune:
Multumesc fetelor ma duc sa ma intind mi-a amortit toata mana dreapta si ma cearta tati ca stau cu ochii in ecran
V-am pupat paaaa
mami fericita de Vladut Dominic
inutsa spune:
Danielanu-mi fac griji pt kilograme doar ca, vorba ta, toti cand ma vad imi tot zic ca nu mananc cu toate ca stiu eu mai bine ca nu tin diete si alte alea. si cand mai vad burta asa mica [pana in luna a 5-a nici nu am avut pic de burta
] se intreaba unde tin copilul
ei, las ca le arat eu tuturor dupa ce nasc ca bebe are cat trebuie
OanasauTeo?
ma gandesc si eu ca probabil o sa pun ceva pe mine dupa ce nasc, cu toate ca eu ma asteptam sa ma ingras in timpul sarcinii
ei... copilul sa fie sanatos, ca noi mai punem, mai dam jos kg![]()
Alynta27 activit prenatal il iau din farmaciile Iassyfarm [in alte parti nu prea se gaseste] si dau 9 lei pe 24 pastile. elevitul intr-adevar e in jur de 42 lei tot la iassyfarm. cum am mai zis, am mai luat elevit doar pt ca nu le varsam dar doctorita m-a sfatuit sa nu dau bani in plus pe elevit ci sa iau activit prenatal ca e la fel de bun.
---------------
Inesa
[ 26+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
Anilansa spune:
Buna dimineata
azi suntem mai matinali ca niciodata.... va servesc cu o
fierbinte ca e inca frigut afara,... si ma duc la copilut mofturos.... revin
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
pentru cine doreste.....
Noi tot prin parc.... murdarici....dar e foarte fericita. Mergem cu tricicleta, dar o imping eu.... daca ma opresc... ramanem pe loc.... dar o sa vina vremea sa mearga si singura.
Oana, multumesc de lamuriri.... am intrat si eu in album si am vazut....acum.
alice, un
Alexiei sa-i treaca burtica.
inutsa, o sa te lase mai incolo sa mananci.... ai sa vezi. Mie pentru arsuri, la somn mi-a zis medicul sa-mi pun sub cap doua perne.... sa nu se mai intoarca sucul gastric... si mai mancam cartof crud.... Dar nu stiu daca poti.
Ani, ma bucur ca Darius e mai bine.
Teo, multa sanatate.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
inutsa spune:
Neata !
Alinada ce matinala esti
Eu la ora aia de abia deschideam un ochi
as servi si eu o
dar nu-i voie asa ca o sa ma multumesc cu cereale ![]()
Lacramioaraastept si eu sa ma lase sa mananc
. cat priveste pernele, eu pana nu demult dormeam fara perna [pt coloana] dar de cand cu arsurile, am observat ca, daca nivelul capului e mai ridicat, ma simt mai bine. asa ca m-am reimprietenit cu perna![]()
---------------
Inesa
[ 26+] cu
Bianca
inutsa spune:
intrebare intrebatoare![]()
stiti cumva daca sunt recomandate ciupercile in timpul sarcinii? mi-a zis cineva ca ar trebui evitate pt ca ar fi toxice pt bebe
---------------
Inesa
[ 26+] cu
Bianca
ionik76 spune:
Buna, fetele! Hop si eu pe aici, va citesc dar nu prea am ragaz sa scriu. Multumesc ca m-ati inclus si pe mine in listuta.
Acum am o intrebare, pt ca sunt cam in dilema cu doctorul: voi ce spuneti, Onofriescu sau Ciupilan? La prima sarcina am nascut cu Onofriescu, am fost f. multumita de cezariana, m-am refacut repede. Fiind nevoita sa fac anul trecut un chiuretaj, am preferat o femeie si asa am ajuns la Ciupilan, care in momentele alea a dat dovada de multa intelegere si rabdare. Acum, la 23 de sapt de sarcina, urmarita fiind de ciupilan, mi se pare putin cam aeriana si obosita. E si f. aglomerata. E drept ca si onofriescu era ocupat si f. expeditiv, dar parca inspira mai multa siguranta.
Chiar nu stiu ce sa fac, daca ati fost pacientele lor, sau ati auzit de la alte persoane, as vrea un sfat.
Ioana,
23+
si
de Matei-Aloexandru (2 ani si 8 luni)